Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@karolina196 to viem ved kazde rano po prebudeni v posteli hned robim bazalnu teplotu ale skusam aj cez den a je ta ista
@zuzana256 Ja som ti tym chcela iba povedat,ze meranie cez den je ti iba na dve veci...Na denne meranie sa uplne vykasli,nic ti ta teplota nepovie..
@karolina196 ok ved len som skusila
@siska122 precitala som uz vela clankov o alchemilke a vsade sa pise nieco ine...na jednej ze ju treba pit v kuse aj cele tehotenstvo, na druhej ze ked otehotnejes mas prestat a pit ju az posledny trimester...najednej ze ju mas pit tak ako beries antiku cize 21 dni, 7dni pauza...tu na konovy vo wiki pise ze pocas kojenia zlepsuje kvalitu mlieka a ja som citala ze zase zastavuje tvorbu mlieka...takze tak...v tom wiki som dala svoju skusenost....pila.som od 1dc do 15dc a zazrakom z otrasnych cyklov aj 56 dnovych boli 30-34dnove.
@juliett99 ahoj..preco pijes alchemilku aj beries clostil? podla mna to je vela...alchemilka podporuje ovulaciu, clostil takisto dokonca je podla mna dost silnykedze po nom ma vraj vela zien viacpocetne tehotenstvo...pozor aby ta to neprestimulovalo a nerozhodilo ta....
A este jedna rada...po par mesiach pitia alchemilky si od nej treba.dat potom na mesiac dva pauzu...pisala to tu jedna baba uz neviem na ktorom fore...ze rada od bilinkarky...
@1234lubka- ahojky pijem alchemilku a uzivam lieky tak ako mi dr. povedal( on sa zaujima o sterilitu).. moje prve tehu bolo presne takto islo liecene a podarilo.. Vôbec nebolo viacpocetne. Na druhej strane aj by mohlo byt lebo obaja mame v rodine dvojicky. Takze by som to neresila. Ja mam dost vela diagnoz a ja Ti poviem uprimne mozem byt len rada ze vôbec ovulku mam. maly sa mi podaril po 10 rokoch liecenia.. ( 8 rokov + 2,5 intenzivnej)
Co myslis ty aby ma to neprestimulovalo??
@1234lubka dakujem ti 😉 No zacala som to vcera trosku studovat, mi to nedalo 😀 Tiez som sa vela toho docitala a rozne veci a na podporu ovulky a upravenie cyklu mi veru vyslo to, ze pit od 1dc po ovulaciu. Tak som ju prestala pit a idem ju aj ja takto pit. Tiez mavam dlhe cykly, poriadne som ani nevedela kedy mam ovulku, tak som si tento posledny cyklus zacala robit ovulacne testy a mala som ju az 49 dc. Ani neviem preco som si spomenula, ze mam doma alchemilku a som ju zacala pit asi 2 tyzdne pred ovulkou, tak neviem, ci bez nej by som nemala anovulacny cyklus... Len som bola v tom, ze ju treba pit stale, aj ked som vedela, ze v tehotenstve sa nesmie. Tak dakujem 😉
Baby prosim vás o radu 🙂 kde si mám objednať výhodne ovu testy ? Raz som už objednávala , ale neviem si spomenúť. Darmo, roky nepustia 😀 😀 😀 ďakujem Vám 🙂
@juliett99 ou aha to je ine ked mas od lekara nariadene. Len moj nazor to bol ci to nieje vela aj cajik aj lieky...ja som mala ovulku len vdaka alchemilke.
Velmi mi pomohla...znekonecnych cyklov zrazu 30-34dnove boli aj z ovulkou...d
Drzim ti palceky..ty kokos 10rokov...musis byt silna zena ze si to nrjak zvladla...
@1234lubka fakt v mojom pripade mam radost uz len z toho ze ju mam.. Viem ze vela toho beriem ,, Ale co neurobi clovek pre ten maly vonavy uzlicek..🙂
moja prva reakcia po porode bola ze nikdy viac a teraz sa neviem dockat kedy zas budem tehulka,,, teda ak pan boh da este jedno babenko 😵
Baby co sa vyznate, prosim poradte. Mám 1 deň pred MS, ani náznak že by ms mala prísť. Mávam 34 a viac dňový cyklus. Meriam si bazálnu teplotu a posledné dni stúpa,predvčerom bola 37,včera bola 37,3 a dnes 37,4. Spravila som si ovu test, lebo ten by mal byť pozitívny v tehotenstve a ja ho mám úplne negatívny, ani duch :( Tak ja už neviem..poradťe mi, kto má s týmto skúsenosti, ďakujem 🙂
@lusinka001 kolko dni ju uz mas zvysenu ?
@lauritka praveze som si zacala merat len tieto posledne 3 dni :( ale poslednu ms som mala 14.6., podla ovulacneho kalendara som mala mat ovulku okolo 5.7. kedze mam cca 34 dnovy cyklus. Je to hotova veda, preto som si kupila tie ovu testy, nech uz buduci mesiac viem na 100% kedy sa co v tele deje 🙂
@lusinka001 no ono, vzdy sa moze ovulka posunut.. cize kvazi nevieme stale kolky dpo si.. aj ked teploty su pekne vysoke zatial

@lauritka ďakujem za odpoveď. Samozrejme že sme sa snažili, ešte zajtra poistíme 🙂 a budeme čakať 🙂