Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina su obidve take akesi cudne slabe - myslim ze obidve rovnako🙂 ja som z toho mimo..lebo kokos dva roky si mylne myslim ze mam ovulaciu okolo 13-15 dc a teraz toto 🙂
@luciskooo dnes ho budes mat pozitivny 🙂 cize sa snazte dnes a pozajtra, drzim palce .D
ahojte dievčatá, je toto možné? som 24DC...testy z hora nadol - predvčerom, včera a dnes ...včera skoro nič a dnes toto, už do 10 sec. 😕 v skutočnosti je čiarka rovnako silná,ako kontrolná.... 😕
@lauritka že by predsa? 😅 BT bola dnes ešte dole, čo si mám o tom myslieť, keď doky skonštatoval,že tento mesiac už ovu nebude? 😕
@mimka11111 no ze je slepy 😀 a dorastol ti nejaky folikul 😉 nemerias BT, ta by potvrdila na 100% potom ze prebehla..
@lauritka meriam BT, len dnes ráno ešte bola v tej prvej fáze, tak zajtra by už teoreticky mala stúpnuť,ak prebhne ovu, nie? neviem presne, ako to funguje navzájom - BT a ovu testíky.....doky ma meral od 12 - 19 DC a vraj nič 😀 ,hmmmm...no,ale ani ja som na monitore nič nevidela 😀
@mimka11111 no tak do dvoch dni 🙂 a kedy si bola u neho naposledy ?
minulý týždeň v stredu,t.j. 19 DC.....fakt nerozumiem, vraj sa mi už aj sliznica zmenila akoby po ovu,ale ovu neprebehla, lebo nemala z čoho 😕
@mimka11111 nebl tom ani nejaky maly folikul.. ah bohvie co videl 😀 nevies vysku sliznice ?
@lauritka tak to teda neviem.....stále len tvrdil, že tam nič nie je...niečo meral, ale asi nenameral nič, lebo aj to,čo nameral pred pár dňami, vraj tam už nebolo 😀 , chápeš tomu? lebo ja nie 😀 no nevadí, zvláštne je však to, že aj okolo 13-14 DC ma boleli prsia, hlavne bradavky, a aj bruško...presne tak,ako na ovu....keby som nemerala BT, tak si myslím, že mám ovulku....síce aj ovu testíky boli negatívne, až dnes pozitív, a viacmenej hned druhá palica..............jaaaaaaj, keby už tak rýchlo vybehla aj na tehu teste ☹
@mimka11111 no uvidime, zmeraj BT .. apotom lekara prekvapis pozitivnom testom o 14 dni 😀
@lauritka no to by bol teda iný gól 😀 , dokonca aj bez jeho clostilu 😀
@mimka11111 😵
@mimka11111
Ahoj, nemáš diagnostikovane PCO?
Vtedy môžu ovu testy ukazovať dve čiarocky ale folik nepraskne.
@mimka11111 ja som tiez myslela, ze budem mat anovulacny cyklus, uz som bola objednana aj na vyvolavacku a zrazu z nicoho nic mi vysiel pozitivny ovu test a to az na 49 dc 😉 takze kludne mohol narast. V den pozitivneho testu sme si s mm urobili pekny vecer a sup, hned na prvykrat sa podarilo .... a teraz som v 13 tt. Takze nelam si hlavu, urobte si pekny vecer a mozno to tiez vynde 😉
@zuzka56 ahoj, nie nemám, teda zatial nie......aj ked mi vyšli nejaké testy so zvýšenými hodnotami... doky mi to vysvetlil tak, že mám vela folikulov,ale hormonálny profil mi PCO nepotvrdil, vraj aj tam by mali byť zvýšené hodnoty a mám ich úplne v poriadku
@lauritka
@sara34valentina rano som sa zobudila a ten tes a zmenil z pozitivneho na negativny - akosi vyschol.. a dnes negativny uz tak neviem...
@mimka11111
okrem hormonalneho profilu mozes mat cysty na vajecnikoch a tie sa daju vidiet cez ultrazvuk. Vtedy je vela malych folikulov.
teda predvcerom
Baby, takže takto vyzerá moja tragédia... žiadna ovulácia 😢 Snažíme sa o druhé a začala som sa testovať minulý mesiac a keďže s mojím cyklom je to dosť veselé, tak nemám ani šajnu, kedy mám ovuláciu. Žiaľ, ako som predpokladala, žiada ani nie je. Mám len jeden vaječník. Počas najbližšieho menzesu mám ísť k doktorke a vraj mi niečo dá na vyvolanie ovulácie. Som zvedavá o čo pôjde. Vraj nejaké lieky na 5 dní. Od 11. DC som tento mesiac začala brať Inofolic 2x denne, tak hádam pomôže. Čítala som väčšinou len dobré recenzie. Tak držte palce. Stále dúfam, že tento mesiac ešte ovulácia nabehne.
Ja dnes 19DC a ani nic stale 🙂
@yuriko ahoj tie lieky na 5 dní mám aj ja, je to clostilbegyt, teda aspoň u mňa a mám ho začať brať od budúceho cyklu, od 5 dňa a potom folikulometria.....clostil vyvolá ovuláciu, resp. od neho dozrejú folikuly...neviem baby, opravte ma, ak sa mýlim..... 😒
@yuriko ak máš len jeden vaječník, ten produkuje vajíčka len každý druhý mesiac,resp. k ovulácii z neho môže dôjsť len kždý druhý mesiac....a BT si nemeriaš?

@luciskooo zajtra uz bude pozitivny ved si vsimni ci je ta
ciarka silnejsia ako kontrolna :D