Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mell88 Ja som pocity nemala žiadne, ale cca týždeň po oplodnení som silno a tmavo špinila (nidácia). Trvalo to asi 6-7 dní, myslela som, že začína menzes. Nakoniec to prestalo a menzes nikde, až som sa jeden deň zobudila a mala som úplne iný tlak v prsiach. Urobila som test a bol pozitívny.
@zuzannaaa prve dva su pozitivne ovulka bola do 48hodin po nich cize ak ste sa milovali v ten den a dalsie 2dni kedze vajicko zije +12hodin (+48hodin po poz teste) tak tam sanca je, ale ja nechapem ako ti ukazali tehu testy ,,,asi si spontanne potratila
@mell88 pri uhniezdovani vajicka ? ja som plavala (6den po styku) v bazene a strasne moc silno ma asi 4x pichlo va vajecniku , netusila som ze sa to uhniezduje uz, som myslela ze som nachladla .. ine bolo to ze som normalne furt pred ms bola podrazdena a tentokrat som bola kludna a to mi bolo podozrive dokonca som nemala chut na sladke ,,,, co bolo uz prilis na mna podozriveeeee a prsia skoro rovnako napäte ako pred ms len ina bolest, ..............................a smrdeli mi varene vajcia . na 9-10dpo duch na teste a velka obrovska radost ♥ a este si spomeniem na 12den ja som nemala spinenie ale najprv biely husty vytok (vraj sa tvori zatka na krcku maternice ) a spinenie alebo nazvem to ruzovkasty vytok az na 19den po oplodneni trvalo to 3dni a bola som aj na gyn , lebo som sa nalakala co to, ale vsetko bolo v poriadku ♥
@sara34valentina ten prvy je dnes o 16:00 a ten pod nim je v cera vecer o pol 11.....
@zuzannaaa ok tak sa pekne milujte dnes v noci a pozajtra ale rano 🙂 nam sa tak podarilo ♥
ahojte testík už večer bol slabší
@ub mozno si len presvihla vrchol.....stava sa, nezufaj, dolezite je jedno, ze s atreba milovat kazdy druhy den ........................ milovali ste sa tak? drzim palce ♥
ahojte potrebovala by som poradit ohladom merania bazalnej teploty. Meriam BT vzdy rano v rovnakom case plus si robim ovulacne testy podvecer. posledne dni mi silnela BT, ciarka na teste silnela, ale vcera a dnes rano _(14 DC) som namerala len 36,4 (pricom tie hodnoty doteraz boli taketo
8 DC 36,5
9 DC 36,5 (ov. test- ciarka slaba)
10 DC 36,5 (ciarka slaba)
11 DC 36,55 (ciarka silnejsia)
12 DC 36,6 (ciarka silnejsia)
13 DC 36,4 (ovulacny test pozitivny, 2 rovnako silne ciarky)
14 DC 36,4
Nejak to vobec nechapem, ako keby moje telo nereagovalo spravne ci?
@lubiduch ak su tieto hodnoty merane spravne ovulacia este nenastala,,,,, ak ti zajtra vyskoci tak prebehla ale musi vyskocit vysoko..... a ak som pochopila spravne a vcera boli rovnako silne tak az dnes bude silnejsia palicka ako kontrolna , tak je pozitivny az dneska , co znamena ze ovulacia nastane az do 48hodin+12hod zije vajicko,,..treba sa snazit dnes vecer ( v noci) a pozajtra hned skoro rano !! drzim palce
No včera sa tu dávali príspevky ..ku k môj blog
@annastasia22
test je negatívny
a nemusí tmavnúť postupne, čiže zajtra môžeš mať len "ducha" a pozajtra pozitívny test,
je to individuálne
testuje dalej, uvidíš aké budú dalšie dni
Inac baby co si dlhsie sledujete ovulku, ako to vidite s hlienom? Kedy nastane ovulka cca ked je uz hlien ako ma byt? ja mam uz po bielom tahavom hliene, neviete ci prebene ovulka cca dako vtedy ked je hlien alebo az po hliene? nemate nahodou toto odsledovane ?
@lauritka hlavne ty lauritky, ty som mas ukazkovo vsteko nastudovane, nevies nahodou?
@zabka1987 😂 cauko my sa pozname zo skupiny recepty na dievcatko. Vidim, ze aj ty poctivo studujes ako sa trafit 2-3dni pred ovu 😂
Len ja mam pocit, ze uz potom ani neotehotniem. Uz sme jeden mesiac skusili v den pozit testu co by malo byt 2-3dni pred ovu a nevyslo to. Uvidime tento mesiac.
@dejna20 ahoooj, ano si mi znama 🙂 no ved toto, ja mam ovulku inak uplne stale inak a uz mam z toho mis mas . V den pozit testu som splodila 2x chalana , tak praveze ja chcem den pred tym 😀 lenze toto asi neodhadnem vobec ked mam cyklus 28-34 dnovy . Tento mes som si robila ovulacne po 22DC a nic dovtedy a potom zrazu zacal dako hlien , tak preto sa chcem na to uz zamerat lebo ja to vobec uz neodhadnem . Minula som plno testov dost zbytocne
@zabka1987 no to je skro individualne, ako nejak paušalne hodnotit.. samotny hlien nie ej uple spolahlvy, najlepsie kombnovat aj testy aj meranie BT. hlien sa moze objavit uz par dni pred vulkouu a uz v den ovulacia sa moze kazit. mussi si to odsledovat na sebe, ako sa tvoje telo chova..
mne uz v den ovulky zacina hlien npriklad kremovatiet
@lauritka no presne toto sompotrebovala pocut, ja citim na 100% ze dnes bol den D . Uz 5mes dozadu to mam odsledovane , no hlien mam uz skor kremovy a dako mi to nesedelo teda . Aha tak moze uz byt aj kremovy . Inac dnes som presne 25DC a dnes ovulka, uplne nechapem , este viac sa mi to natiahlo .

@sara34valentina nie tomu som ani ja nepochopila co to boli za testy ... Robila som si ovu testy a Kukaj tu