Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@andromeda13 ja som mala po laparke cyklus uplne normalny .. takze neviemno.. ale raz za cas sa prote moze zblbnut cyklus
Ahojte ja mam taky problem ze s muzom sa snazime o miminko by to bolo nase druhe dieta ale mala som ms 17.jula a koncom juna som prestala jest aj antikoncepciu mala som dostat ms v auguste ale som nedostala mavam 30dnovy cyklus taze cely august nic a v septembri 2ho som dostala ms trvalo to 6 dni...dneska 2.oktobra a nic a kupila som si ovulacne testy a ukazuju mi take slabe ciarky na niektorych testoch sa mi zda silnejsie su tie ciarky prikladam foto 🙂 viete mi poradit co to znamena??? po ms v septembri som mala bolesti v podbrusku a dokonca zvysenie teploty vtedy som testy nerobila ale sme boli na dovolenke a tyzden sme nic ine nerobili len to :P testy som zacala robit od 27.septembra az dodnes mam uz len jeden test tak to nechcam na zajtra, tehutesty som robila vzdy vysli negativne ale teraz neviem :( naozaj tuzime po babatku :(
pardon koncom jula 🙂
@maruska1170 lh hormon mas pocas celeho cyklu, tehotna nie si, ak mas ovulacne testy tak ich pouzivaj podla dlzky cyklu 🙂 na tychto ovulka ale neprebehla,,,,,, aky dlhy mas cyklus? pozitivny ovulacny test vyzera takto(prikladam fotku) a ak ho takyto mat budes, ovulacia nastane do 48hodin 😉 pozitivny test je vtedy pozitivny ak je palicka SILNEJSIA ako kontrolna, drzim ti palce, ak mas otazky kludne sa pytaj 🙂 😉
@maruska1170 to vsetko su zial negativne testiky.. tu druhu tam budes mat cely cyklus..
jedien mussis cakat na uplne pozitivny ako ti ukazala sara
sarah34valentina tak ja mam 30dnovy cyklus ale zas sa mi stala to co som uz spomenula v prispevku ze som mala ms 17.jula a tym padom som skoncila aj s antikoncepciou v auguste som ms nedostala asi preto ze som vysadila antikoncepciu a nakoniec 2,septembra som tu ms dostala tak neviem ako to mam ratat ked som mala ms 2,septembra tak vlastne som musela dneska dostat ms ked mam 30dnovy cyklus?? ci?? dakujem za odpoved 🙂
@maruska1170 podla mna to mas este rozhadzane z tej antiky
lauritka a je mozne ze dneska som mala dostat ms a ovulacny test predsa ukazuje slabsiu ciarku?? 🙂 dakujem za odpoved 🙂
na zajtra ma jeden ovulacny test a potom uz netestujem uz len cakam na ms ale predsa keby nahodou sa stane ze by som mala mat ovluaciu teplota pritom ma byt aka ?? dokazem aj nahmatat krcok maternice a momentalne je dole a tvrdy je a ziadny hlien ale viem ze minuly tyzden som mala uplne hore a bol makky a tym padom taky tahavy hlien som mala sice sme mali styk ale zas neviem ci sa to podarilo podla testov asi nie ze? dakujem
@maruska1170 ano, ovulacny s tym nic nema.. LH mas v moči stale. cely cyklus.. no tazko povedat zacala si tesstovat jak zacal hlien, predtym potom ?... teplotu musis merat cely cyklus. z jednej sa to nevyhodnoti
@sara34valentina nie je pravda, ze pozitivny ovu test je vtedy, ked je testovacia ciarka silnejsia, moze byt aj rovnako silna nez kontrolna... A ovulacia nastava 12-48 hodin od pozitivneho testu, to uz odkontrolujes len meranim bazalnej teploty. Viem, ze ty si silnejsi mala, aj ovulka bola neskor, ale kazde telo je ine, nemusia vsetky reagovat rovnako 😉
http://www.ovulacne-testy.sk/nejcastejsi-otazky/
zacala som robit test len pred otestovanim zial lebo som o ovutesotch nevedela az tu ked som citala forum
Áno pravda,aj obidve rovnaké sú pozitívny vysledok
senselinka a na mojich testoch mam co ocakvat ze sa to blizi ci vlastne ani nie? dakujem za odpoved 🙂
@maruska1170 z tvojich testov je znacne len to, ze ovulacia v tychto dnoch nebola, musis len testovat a testovat, kym nebudu ciarky aspon rovnako silne, ale fakt rovnako!!! Alebo testovacia silnejsia, co ale nemusis vzdy vystihnut. Aj ked budu rovnako silne, treba testovat aj druhy den, lebo pozitivne mozu byt aj dva, tri dni, lebo hormon moze stupat pomalsie. Mozno si uz ovulaciu mala, ved MS bola uz davno, zacala si neskoro testovat. Ale tehotna by si tiez nemala byt, lebo vtedy byva aj ovulacny test veeelmi silny. Pozri si podrobne ten link, co som vyssie pridavala s odpovedou, je tam vsetko pekne vysvetlene
senselinka dakujem velmi pekne
@maruska1170 ano a dness mas teda 31dc
zienky poradte mi..moze byt ten vajickovy hlien aj zmiesany s bielym?..totiz som 18 dc..ovu test je prikladne negativny a asi pred 3 dnami ma pobolieval vajecnik ze mozno vtedy bola ovu...len som akosi ten hlien nezachytila..len biely..a teraz to poviem dost nechutne...ako zo mna visel az na dno ked som bola na vecku
@mayra666 biely vytok nastane vtedy ked si uz po ovulke
Ahojte kočenky tak dnes takmer pozitivny ovu test tak budeme skúšať a vy ako pokračujete?ja nestíham písať ale sem tam nakuknem dufam že su tu nejake nove tehulky
Sara43valentina ani dneska ďom nedostala ms a dokonca posledný test bol troška silnejší ale nie tak ako kontrolka
@vlasze ked mas az pozitivny potom skusajte ovulka prebehne do 48hodin +12hodin zije vajciko,,,,,,,,,,,, staci sa milovat kazdy druhy den.............nie kazdy, nam sa tak podarilo, drzim palce
@maruska1170 pises o tom ovulacnom dufam 🙂 ja ked som zistila, ze som tehotna moj ovulacny bol taky silny ze mi skoro vyrazil oci !! tu ti davam moju fotku 🙂 robila som si ich preto, lebo baby tuna pisali, ze ked zena je tehotna ma v den ked ma dostat MS silno-silny ovulacny test !! a je to naozaj tak 🙂
Veľmi krásna ciarocka a gratulujem 🙂 ja este počkám do 17teho kým mi nepríde ms a ked nie tak idem k doktorovi lebo som začala mať bolesti v porbrusku q dokonca vysoký krvný tlak ...kebyze som tehotná už by som cítila ale žiaľ nič necítim :( a dneska o voľačo bol ovutest silny ale to bol môj posledný test q dalsi test kúpim len o tyzden žiaľ
Q ja mám teraz ms rozhadzany lebo koncom jula som prestala jesť antiku 1 mesiac ms som nemala a druhy mesiac som mala ale nie 17teho ale 2ho takže skorej ....a prvykrt ked som otehotnela tak že moja antika zlyhala
@maruska1170 hned po ms si zacni od 12dc robit pravidelne ovu testiky , zistis aspon ci mas ovulaciu 😉 a potom len skocis na muza, vasnivo sa pomilujete a splodite babätko ♥
@maruska1170 ale teraz ak dobre chapem, babätko planujete, ci? ako ze zlyhala? uz som o tom pocula sice, ale ako to? inak ja som to svinstvo NIKDY nebrala 😕
No neviem ani ja ako je to možné ale teraz vedľa mňa spí môj 15mesačný syn 🙂 ja som kvôli antiky po pôrode pribrala ďalších 10kil ani neviem ako ....ja som brala lebo som bola príliš mlada na to aby som mohla mať dieťa vtedy som mala 15 a mala som akné čo mi nedalo dýchať ked mi doki predpisal antiku všetko sa. Zmenilo a dodneska krásna pleť aj ked som už tu starú antiku vymenila za novú aby som nepribrala veľa zas ........ak budem mať ms ani neviem kedy tak sa to ma ako rátať predsa nemám pravidelny cyklus hlavne teraz ked mi ms hafruje
Áno chceme druhé bábätko ale kým nebudem vpoho musím počkať uvidíme čo povie na to doktor vsak od augusta sa snažíme q nič

@zuzka56 Pozitivny test si mala na 3 teste