Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@isabella22 ten pocit k tomu patrí! 😉 🙂
zajtra testni ráno a budeš istejšia...
ja keď som čakala chlapcov, tak som bola asi každú hodku na wecku, čo som stále čakala a cítila, že už prichádza M (aj vlohu som si dala, že však už sa spustí)...
a ona nie a nie sa rozbehnúť...
a ani sa nemohla, keďže chlapci už vo mne rástli...
ale ten pocit to bol rovnaký ako pred M 😉
prajem ti, aby ťa zajtrajšie čiarky presvedčili 🙂
@isabella22 moja a nebudes mat teda ovulku ???? ked ti to uz slabne.
Ale ovulka uz bola aj 16 DC žeby 2krat?neviem mozno mam len pomotane hormóny 🙂
@lauritka ale myslela som ze slabulinka bola 2 ciarka ale na tehotenskom o 17:00hod 🙂
@isabella22 jaaaj 😀
no a ?? ved to nevadi ;) na zaciatku moze byt slaba.. len nech silnie 😉
Nechcem sa dopredu radovat 🙂budem rano uz o 4 stepovat v kupelni 😀
@isabella22 tak to je super potom...nádej tam je...a veliká... 😉
@isabella22 no ako?
mam tam slabu druhu ciarku tak asi to vyslo 🙂
@lauritka Diky za objasnenie. Je to cudne, lebo logicky by som predpokladala, ze ako sa bude zvysovat hladina hormonu, bude tmavnut aj ciarka, ale asi sa tieto veci logikou neriadia. Predtym som pouzivala woman"s secret, teraz som si kupila pepino, a vyskusala som ich obidva naraz. Woman"s secret ukazal tien a pepino polovicnu ciarku, takze tie testy maju roznu citlivost na LH. No nic, pokracujem dalej 🙂
Este sa chcem opytat, nakolko sa da verit tym fyzickym priznakom ako je pichanie a krce v bruchu cca v case predpokladanej ovulky.
@usiatko308 nie, to vobec nemusi byt kontinualne, LH hladina je prakticky v moci stale.. zvysena je potom lenn pred ovulkou. cize testy mozu byt raz silnejsie, raz slabsie.. urcite sa z nich neda presne vycitat, kedy bude pozitivny..
stale sa to vsak stiha, kedze su tam dva dni v pluse po pozitivnom. cize cakat na pozitivny treba 🙂 to co je pred a po nema ziadnu vypovednu hodnotu.
@usiatko308 no ja to mam odsledovane na seba, a aj ine kocky, ze bolesti byvaju vacsinou pred ovulaciou.. aj 2-3 dni.. po ovulke to polavi..
@isabella22 gratulujem, urcite si tehu🙂. a kolko dnovy cyklus mavas? aj mas volake priznaky?
Toto je moj prvy cyklus od vysadenia HAK tak ťažko povedat🙂akurat idem k doktorovi a uvidime co povie🙂príznaky?iba pichanie v maternici a únavu dost veľkú 🙂 a dakujem 🙂

Tak skúšala som o 17:00hod ale ta druha bola strasne slabulinka tak nwm ciknem este rano.. stale mam pocit akoby by mala prist mrcha☹