icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

isabella22
13. sep 2013

Tak skúšala som o 17:00hod ale ta druha bola strasne slabulinka tak nwm ciknem este rano.. stale mam pocit akoby by mala prist mrcha☹

magimary
13. sep 2013

@isabella22 ten pocit k tomu patrí! 😉 🙂
zajtra testni ráno a budeš istejšia...
ja keď som čakala chlapcov, tak som bola asi každú hodku na wecku, čo som stále čakala a cítila, že už prichádza M (aj vlohu som si dala, že však už sa spustí)...
a ona nie a nie sa rozbehnúť...
a ani sa nemohla, keďže chlapci už vo mne rástli...
ale ten pocit to bol rovnaký ako pred M 😉
prajem ti, aby ťa zajtrajšie čiarky presvedčili 🙂

lauritka
13. sep 2013

@isabella22 moja a nebudes mat teda ovulku ???? ked ti to uz slabne.

isabella22
13. sep 2013

Ale ovulka uz bola aj 16 DC žeby 2krat?neviem mozno mam len pomotane hormóny 🙂

isabella22
13. sep 2013

@lauritka ale myslela som ze slabulinka bola 2 ciarka ale na tehotenskom o 17:00hod 🙂

lauritka
13. sep 2013

@isabella22 jaaaj 😀

no a ?? ved to nevadi ;) na zaciatku moze byt slaba.. len nech silnie 😉

isabella22
13. sep 2013

Nechcem sa dopredu radovat 🙂budem rano uz o 4 stepovat v kupelni 😀

elinka84
13. sep 2013

@isabella22 tak to je super potom...nádej tam je...a veliká... 😉

elinka84
14. sep 2013

@isabella22 no ako?

isabella22
14. sep 2013

mam tam slabu druhu ciarku tak asi to vyslo 🙂

mirka251
14. sep 2013

@lauritka nevidno to dobre lebo je to mobilom,ale dufam,ze daco uvidis 😉 vrchny od teba a spodny pepino

voskovka
14. sep 2013

@lauritka ty si odbornik.....prvy je robeny(18.00) vo stvrtok,druhy (18,00) v piatok,treti dnesny doobeda o 11,00.chystam sa testnut zase vecer o 18,00....co myslis....a je mozne ze ma cely den dnes boli podbrusko ako na menzes idem zcvoknut od bolesti....

mirka251
14. sep 2013

@lauritka tak dosiel aj fotak domov tak som odfotila ale je to uz vyschnute 😒 ta z mobilu bol este vlhky test a ked to dam do negativu tak je to sfarbene do biela ako aj kontrolna

lauritka
14. sep 2013

@mirka251 ano vidim... ;) no mozne neskor vykukne aj tam.. 😉 ale vidim aj na tom vrchnom nieco 🙂

lauritka
14. sep 2013

@voskovka no vyzera to na vrchol LH dnes.. ano podbrusko boli takto pred ovulkou, ak bude zajtra testik slabnut.. mas vrchol dnes a ovulka je do 48 hodin.. cize snazit aj dnes, zajtra a pozajtra.

mirka251
14. sep 2013

@lauritka urobila som aj teraz jeden daco sa tam objavilo ale musim velmi oci natiahnut 😒

lauritka
14. sep 2013

@mirka251 nevadi, uvidis rano z ranneho ;)

voskovka
14. sep 2013

@lauritka dakujem za odpoved.... 😵

magimary
14. sep 2013

@mirka251 je tam niečo 😉

mirka251
14. sep 2013

@magimary dakujem,len dufat,ze to nie je iba kanalik 😉 aj za upravu vdaka 🙂

mirka251
14. sep 2013

@lauritka no vsak len cakat ostava,lebo mne tieto testy od teba robia duchov preventivne kazdy mesiac pred mrchou,mam aj digi ale ten necham len na potvrdenie 😉

lauritka
14. sep 2013

@mirka251 😅 no snad to tentokrat klapne, ja ich mavam cistobiele.. ale mozno sa aj u teba vajko oplodni, ale prve dni nezvladne.. ze vraj okolo 70.80% opl. vajok takto konci... zena ani nezisti.

mirka251
14. sep 2013

@lauritka hej, ved som aj ja len kvoli tomu skusala aj po mrche aj po ovulke tesne aby som to vedela porovnat,a vzdy su biele len pred mrchou su tam duchy 😉 dufam v to,ze to vyslo 😉

usiatko308
15. sep 2013

@lauritka Diky za objasnenie. Je to cudne, lebo logicky by som predpokladala, ze ako sa bude zvysovat hladina hormonu, bude tmavnut aj ciarka, ale asi sa tieto veci logikou neriadia. Predtym som pouzivala woman"s secret, teraz som si kupila pepino, a vyskusala som ich obidva naraz. Woman"s secret ukazal tien a pepino polovicnu ciarku, takze tie testy maju roznu citlivost na LH. No nic, pokracujem dalej 🙂
Este sa chcem opytat, nakolko sa da verit tym fyzickym priznakom ako je pichanie a krce v bruchu cca v case predpokladanej ovulky.

lauritka
15. sep 2013

@usiatko308 nie, to vobec nemusi byt kontinualne, LH hladina je prakticky v moci stale.. zvysena je potom lenn pred ovulkou. cize testy mozu byt raz silnejsie, raz slabsie.. urcite sa z nich neda presne vycitat, kedy bude pozitivny..
stale sa to vsak stiha, kedze su tam dva dni v pluse po pozitivnom. cize cakat na pozitivny treba 🙂 to co je pred a po nema ziadnu vypovednu hodnotu.

lauritka
15. sep 2013

@usiatko308 no ja to mam odsledovane na seba, a aj ine kocky, ze bolesti byvaju vacsinou pred ovulaciou.. aj 2-3 dni.. po ovulke to polavi..

tamarar
15. sep 2013

@isabella22 gratulujem, urcite si tehu🙂. a kolko dnovy cyklus mavas? aj mas volake priznaky?

isabella22
16. sep 2013

Toto je moj prvy cyklus od vysadenia HAK tak ťažko povedat🙂akurat idem k doktorovi a uvidime co povie🙂príznaky?iba pichanie v maternici a únavu dost veľkú 🙂 a dakujem 🙂

lauritka
16. sep 2013

@mirka251 tak ako si na tom s testikovanim ?? 🙂

mirka251
16. sep 2013

@lauritka ahoj moja no dnes sa mi zda ,ze je to trosku vidiet aj na tych od teba ale stale to nie je take,ze by sa dalo povedat,ze je to pozitiv,uvidim zajtra co bude len mam uz iba 4 testy tak musim sa krotit 😀 18,9 mam dostat mrchu tak uvidime co z toho bude 😉