Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina pozeram tu spirulinu....este som o tom nepocula...pisu o tom dobre...ty si to brala tiez?
@seliselka ano. asi 2roky lebo som aj sportovala 🙂 (beh) upravila sa mi plet, energiu som mala viacej, nebola som tak unavena, precistilo krv, furt sa ma lekari pytali , ze UAU aku mate krasnu cistunku zdravu krv 😉 tiez som o tom predtym nepocula 😎
@lauritka Ahojky Lauri, dnes som zase mala BT 36.2°C, presne ako vcera.Predstav si ze dnes uz mam silnejsiu ciarku na ovu teste 🙂 Aj ked kontrolna je tmavsia,tak asi sa blizi ovulka,lebo doteraz len dusik viditelny pod svetlom bol 🙂 Len horsie je, ze chlapa nemam doma ☹ Vcera sme vsak snazili naplno snad tie potvorky vydrzia do ovulky..Kolko asi maju zivotnost? 🙂
Ahojte baby dnes som zacala s ovu testami.prve dietatko mame pomocou ivf.chcem sa spytat,ze ci mi moze vyjst ovulacny test pozitivny aj ked mam policysticke vajecniky?cyklus mam nepravidelny.dnes som skusila 2 ovu testy a mam pocit ze to tmavne aj ked je dost neskoro.menzes som mala 23.9.posielam aj fotky.co myslite?jedna doto su sj dlzky mojho cyklu
@bella1303 mozne je vsetko, a vyzera to tak ze do 2-3dnoch bude pozitivny 😀 testuj dalej 😉
@sara34valentina 28.10 by som uz mala dostat menzes..neni to na ovu neskoro?
@bella1303 ovu sa ti moze aj posunut, zatial su testiky negativne.. ale nie je to pravidlo, ze test musi kontinualne tmavnut, moze zas zoslabnut.. cize len cakat na ten silny.
ono je to tak, ze aj pri pco mozu vychadzat viackrat v cykle pozitivne. preto je to dobre kombinovat aj s teplotou, ktora potom potvrdi pripadnu pvulaciu, ci naozaj úprebehla
@bella1303 nie nie je to neskoro :Dja som mavala ovu az na 18dc 😉
alebo to len blbne test?
Ahojte poradte nejaky najlepsi ovu test.. Dakujem 🙂

@seliselka treba verit, mysli pozitivne, milujte sa ked je chut,,,,,, skus ocistu tela, neuskodi nikomu budes sa citit ako novy clovek,,,, dakedy sa proste nedari , ako mojej spoluziacke 4r a potom bum cakaju druhe 😉 teda mozno uz porodila, uz bola v 9mes 😝 a tusim jej povedal gyn ze sa im nepodari prirodzene .. .. a predsa ♥