icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

maruska1170
17. okt 2015

@steinarka zial ani jedny ochranne prostriedky neboli 100percentne ..a ja som musela vybrat ktore znich bude najvhodnejsie zial ani telieska ani kondomy som nezvolila ale antiku kvoli tomu lebo som mala nepravidelny cyklus raz bolo raz nie a aj kvoli akne takze mi to gynekolog doporucil takze tak .... 🙂

steinarka
17. okt 2015

@maruska1170 to je v poriadku, ty vies co a ako.. len ti vravim, ze telo je zblbnute, treba mu dat cas..

pe_tra
18. okt 2015

@lauritka tak dnes zase o pol stupna menej.. pridávam môj graf.. čo myslíš? bola ovu? a kedy?

lauritka
18. okt 2015

@pe_tra 14 dc. a dnes si 3 dpo

pe_tra
18. okt 2015

@lauritka takže ovu bola v deň pozitívneho ovu testu? to sa stáva? 13 DC o 15:00 som mala folikul 19 mm. behom dňa dozrel aj praskol?

lauritka
18. okt 2015

@pe_tra aha. tak to nie.. to mi nejak nesedi 😀 tak pockaj, a aky bol testik 15 dc ?? uz bol negativny. ???

pe_tra
18. okt 2015

@lauritka ano , už bol negatívny..

lauritka
18. okt 2015

@pe_tra hmm, tak zajtra by si mala este viac stupnut, je mozno ze bola ovulka vcera.. este bola trosku nizsia teplota a este uplne nezareagovali teploty. folikul praska cca od tych 24 mm.. zrely je od 20mm a kazdy den narastie cca 2mm

zuzannaaa
18. okt 2015

@lauritka Ten vrchny to je moj test a spodny od teba a nom mi neukazuje nic ...

pe_tra
18. okt 2015

@lauritka hmm, po tých xy stranách čo som tu prečítala, som si myslela, že ked sa do toho pustím (myslím meranie a testy), budem v obraze... ale teraz mám pocit, že som z toho magor ☹ možno to budem vedieť vyhodnotiť až na konci cyklu.. ale či mi to niečo dá do toho nového ?? to neviem.. 😒

zabka1987
18. okt 2015

Baby po cely tyzden tehu testy pozitivne a vcera som sa riadne rozkrvacala ☹ co uz a uz som sa aj tesila .... ☹

emakiki
18. okt 2015

@zabka1987 preco nejdes na pohotovost?

pe_tra
18. okt 2015

@zabka1987 to mi je ľúto, poznám to.. ☹

zuzannaaa
18. okt 2015

@zabka1987 Pravdepodpbne si potratila nebud smutna a racej chod k dr zajtra

lauritka
18. okt 2015

@zuzannaaa no obidva su negativne.. to nevadi ze zatial neukazuje tu druhu, ak budes mat zvyseny LH hormon- ukazu obidva 😉

lauritka
18. okt 2015

@zabka1987 jj, asi spontanny mikropotrat ☹

lauritka
18. okt 2015

@pe_tra neboj neboj, to treba odlsedovat par cyklov,, aby clovek poznal svoje teploty a vedel to dobre vyhodnoit, zajtra stupnes .-)

pe_tra
18. okt 2015

@lauritka dakujem za povzbudenie, nuž, musím sa naučiť trpezlivosti.. 😒 nedá sa všetko hned..

lauritka
18. okt 2015
zabka1987
18. okt 2015

@emakiki
@pe_tra
@zuzannaaa
@lauritka diky baby ale bolesti nemam ani nic ale dost krvacam, teda v sobotu rano sa to zo mna fakt akoby vylialo ako z kybla ked som sa postavila z postele 😢 v nosi som mala trosku akoby krce ale nic silne dako, no necakala som to teda vobec .ja neviem ci chcem ist k dr, viem neze sa nieco stane ale tak vobec nemam chut tam ist . okrem toho sa mi to nestalo prvy raz ale pri kazdom dietati predtym ako som donosila . mam s tym problem udrzat . vzdy som bola od zaciatku na liekoch , teraz som si myslela ze udrzim teda , no akosi nie ☹

lauritka
18. okt 2015

nie je dolezite ci je tam aj nejaka slaba druha pocas cyklu,alebo teda aka slaba.to je vsetko negativ- ide len o pozitivny. len testikuj dalej

lauritka
18. okt 2015

@zabka1987 to ma mrzi.. mozno ty by si uz od ovulky mala brat nnieco na podporu pre istotu ?? ak sa to takto stale stava

sara34valentina
18. okt 2015

@zabka1987 to mi je luto ☹ ☹ ☹

zabka1987
18. okt 2015

@lauritka no 5ty krat za 5rokov, z toho 2 donosene deti aj ked tazko lebo zaciatky po skoro 20tt len nemocka skoro cely cas. Co take je moja na podporu? to ma inac nenapadlo, vobec . skusim nieco pohladat tak .

emakiki
18. okt 2015

@zabka1987 aha, tak to ma mrzi, drzim palce...

zabka1987
18. okt 2015

@lauritka ci myslis lieky? s mensim som brala koli tomu od ovulky aj duphaston a este nieco len si uz nepamatam co mi to dala

lauritka
18. okt 2015

@zabka1987 jj... lieky, utrogestan nenavrhol ? pripade viem ze boli kocky, ktorym po ovulke pchala agolutin, co jev podstate konska davka progesteronu.

zabka1987
18. okt 2015

@lauritka uplne som zabudla co to druhe bolo ale neviem hned na prvy cyklus mi to pomohlo. dokrvacam a asi teda zbehnem k lekarke co a ako. diky pekne

lauritka
18. okt 2015

@zabka1987 jj. ♥ dufam, ze uz to nabuduce vyjde. treba hned podporu

nicolevr
19. okt 2015

Baby ahojky... Snazime sa aj my a tento cyklus som skusila aj ja ovu testy... 25.9. zaciatok MS, pozitivny mi vysiel 11.10. (17 DC) no a dnesny ma prekvapil, lebo nejak zosilnel... Som v ovu testoch novacik :D Myslite, ze bude este druha ovulacia, ci co? MS cakam cca o tyzden. Testy vyhadzujem, nemam fotky... Iba ten dnesny...