Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@maruska1170 to je v poriadku, ty vies co a ako.. len ti vravim, ze telo je zblbnute, treba mu dat cas..
@lauritka hmm, po tých xy stranách čo som tu prečítala, som si myslela, že ked sa do toho pustím (myslím meranie a testy), budem v obraze... ale teraz mám pocit, že som z toho magor ☹ možno to budem vedieť vyhodnotiť až na konci cyklu.. ale či mi to niečo dá do toho nového ?? to neviem.. 😒
Baby po cely tyzden tehu testy pozitivne a vcera som sa riadne rozkrvacala ☹ co uz a uz som sa aj tesila .... ☹
@emakiki
@pe_tra
@zuzannaaa
@lauritka diky baby ale bolesti nemam ani nic ale dost krvacam, teda v sobotu rano sa to zo mna fakt akoby vylialo ako z kybla ked som sa postavila z postele 😢 v nosi som mala trosku akoby krce ale nic silne dako, no necakala som to teda vobec .ja neviem ci chcem ist k dr, viem neze sa nieco stane ale tak vobec nemam chut tam ist . okrem toho sa mi to nestalo prvy raz ale pri kazdom dietati predtym ako som donosila . mam s tym problem udrzat . vzdy som bola od zaciatku na liekoch , teraz som si myslela ze udrzim teda , no akosi nie ☹
nie je dolezite ci je tam aj nejaka slaba druha pocas cyklu,alebo teda aka slaba.to je vsetko negativ- ide len o pozitivny. len testikuj dalej
@zabka1987 to mi je luto ☹ ☹ ☹
Baby ahojky... Snazime sa aj my a tento cyklus som skusila aj ja ovu testy... 25.9. zaciatok MS, pozitivny mi vysiel 11.10. (17 DC) no a dnesny ma prekvapil, lebo nejak zosilnel... Som v ovu testoch novacik :D Myslite, ze bude este druha ovulacia, ci co? MS cakam cca o tyzden. Testy vyhadzujem, nemam fotky... Iba ten dnesny...

@steinarka zial ani jedny ochranne prostriedky neboli 100percentne ..a ja som musela vybrat ktore znich bude najvhodnejsie zial ani telieska ani kondomy som nezvolila ale antiku kvoli tomu lebo som mala nepravidelny cyklus raz bolo raz nie a aj kvoli akne takze mi to gynekolog doporucil takze tak .... 🙂