Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majrab musime ;)
@ivka7183015 Ja takisto som o tomto nicom nevedela aj ja som si myslela ze to len hop hop a je to ....
Ahojte tak 4 dni mi ovu ukazoval pozitivny a poobede som este raz urobila a kontrolná čiarka je silnejšia ako ta horná neviete co to je ? Ďakujem za odpovede
@july_pk Môžem sa spýtať aké ovu testy používate?
@slnieckooooo25 @july_pk tieto su na eBay uplne najlacnejsie, prave nedavno som si ich objednala, 20 kusov za cca 2,2 € 🙂
@inka791 chod okamzite na to 😉
@falbala132 A viete mi poslať link kde ste ich objednávala? Ja som tiež kupovala v lekárni ale pýtajú veľa peňazí za ne. Ďakujeeem
ja som ich kúpila za tusim 30centov/kus... eBay neviem používať... :D ale tak mám ich snáď dosť, kúpila som ich 30ks, tak snáď sa podarí kým ich miniem... a v podstate mám aj tak čas len do konca tohto roku, potom budeme riešiť už adopciu...
@slnieckooooo25 posla som do IP 😉
@falbala132 Ďakujem veľmi pekne idem aj ja objednať a sú spoľahlivé?
este mi popravde neprisli 🙂 len minuly tyzden som objednala, ale videla som ich tu, ako baby na nich testovali a ukazovali im velmi pekne.
@falbala132 A už ste objednávali z e-bay? ja ešte nie iba z Ali. E-bay nemám skúsenosti. Dajú sa tam niekde nastavič € alebo len doláre?
ono to funguje tak, ze je to vzdy v mene ktoru ma nastavenu dany predajca, ale vam to pri plateni automaticky prehodi na nas platobny kurz, mne to vyslo v dany den na tie cca 2,20 €, pozeram na dnesny kurz a dnes to vychadza na 2,16 € 😉
@falbala132 Aha Ďakujem a objednávali ste aj niečo iné. Prišlo OK? 🙂
@slnieckooooo25 ano, objednavam casto, nikdy nebol ziaden vazny problem 🙂 a ak bol, maju tam dobru ochranu kupujúceho, eBay alebo paypal ti vrati peniaze 🙂 no stalo sa mi to mozno v 1 pripade zo 100 za tie roky co to pouzivam 🙂
A toto uz je 5 den co si sledujem je to normálne ????

@ivka7183015 tak optimizmus je niekedy ten najlepsi kamarat...my skusane od septembra....minuleho roka, ale medzitym sme mali nutenu polrocnu pauzu...tak drzim palec, ale aj ja verim tomu,ze teraz to dame 🙂