icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majrab
3. nov 2015

@ivka7183015 tak optimizmus je niekedy ten najlepsi kamarat...my skusane od septembra....minuleho roka, ale medzitym sme mali nutenu polrocnu pauzu...tak drzim palec, ale aj ja verim tomu,ze teraz to dame 🙂

luciskooo
3. nov 2015

@sara22 po tolkych sklamaniach to uz nie je o trpezlivosti ale o eliminovani sklamania az to posledneho mozneho terminu 🙂

ivka7183015
3. nov 2015

@majrab musime ;)

zuzannaaa
3. nov 2015

@ivka7183015 Ja takisto som o tomto nicom nevedela aj ja som si myslela ze to len hop hop a je to ....

zuzannaaa
3. nov 2015

@zzuzu09 tak ako uz si testla

inka791
3. nov 2015

Ahojte tak 4 dni mi ovu ukazoval pozitivny a poobede som este raz urobila a kontrolná čiarka je silnejšia ako ta horná neviete co to je ? Ďakujem za odpovede

zzuzu09
3. nov 2015

@zuzannaaa ešte nie,ešte je len 9dpo. Hrozne sa bojím že to zase nevyšlo. Chcela by som vydržať do štvrtka a až potom testovať.

zuzannaaa
3. nov 2015

@zzuzu09 a ja som nanervy tiez v cera som dostala ms a dnes mi skoncila mozno uhniezdenie .... Ta este 2dni a testnem aj ja ... Ak sa mi zas nahodou nespusti ....

zzuzu09
3. nov 2015

@zuzannaaa ty si nejaký speci prípad. A mala si silnú ms ako klasicky či slabucku?

sara22
3. nov 2015

@luciskooo to je pravda,nam sa krpuch podaril hned na prvy pokus-na svadobnej ceste a teraz skusame druhe. Tiez som nedockava,ci sa podarilo a som len 6DPO,no najradsej by som hned testovala,no urcite to je znacne ovplyvnene predoslym uspechom "na prvy sup".. Tak drzim palce 😉

luciskooo
3. nov 2015

@sara22 si ma nakazila myslienkou testu a som ho musela si spravit..negativny...nehadzem flintu do zita bo to bolo vecer a som 13dpo..uvidim...nedavam velku sancu ako kazdy mesiac ale tak co..

sara22
3. nov 2015

@luciskooo ja vecernym testom vobec neverim 😉

july_pk
4. nov 2015

Ahojte, ovu testy robím prvý mesiac a dnes je už čiarka dosť silná, tak sa chcem opýtať či už je to ovu, alebo ešte nie. Ďakujem za každý názor

slnieckooooo25
4. nov 2015

@july_pk Môžem sa spýtať aké ovu testy používate?

zuzannaaa
4. nov 2015

@july_pk este neni. Ciarka musi byt silna ako kontrolna alebo silnejsia. Skus tesnut vecer a zajtra rano myslim ze uz bude

inka791
4. nov 2015

Kocky co mi poviete na toto takýto ovu test som este nemala

july_pk
4. nov 2015

slnieckooooo25 netuším aká značka 🙂 kupovala som ich cez bazoš, lebo už som dala toľko peňazí v lekárňach kvôli pokusom otehotnieť, že som už hľadala lacnejšiu verziu... Ale posielam obrázok obalu ak pomôže.
a zuzanaaa ďakujem, tak som si aj myslela 🙂

falbala132
4. nov 2015

@slnieckooooo25 @july_pk tieto su na eBay uplne najlacnejsie, prave nedavno som si ich objednala, 20 kusov za cca 2,2 € 🙂

falbala132
4. nov 2015

@inka791 chod okamzite na to 😉

slnieckooooo25
4. nov 2015

@falbala132 A viete mi poslať link kde ste ich objednávala? Ja som tiež kupovala v lekárni ale pýtajú veľa peňazí za ne. Ďakujeeem

july_pk
4. nov 2015

ja som ich kúpila za tusim 30centov/kus... eBay neviem používať... :D ale tak mám ich snáď dosť, kúpila som ich 30ks, tak snáď sa podarí kým ich miniem... a v podstate mám aj tak čas len do konca tohto roku, potom budeme riešiť už adopciu...

falbala132
4. nov 2015

@slnieckooooo25 posla som do IP 😉

slnieckooooo25
4. nov 2015

@falbala132 Ďakujem veľmi pekne idem aj ja objednať a sú spoľahlivé?

falbala132
4. nov 2015

este mi popravde neprisli 🙂 len minuly tyzden som objednala, ale videla som ich tu, ako baby na nich testovali a ukazovali im velmi pekne.

slnieckooooo25
4. nov 2015

@falbala132 A už ste objednávali z e-bay? ja ešte nie iba z Ali. E-bay nemám skúsenosti. Dajú sa tam niekde nastavič € alebo len doláre?

falbala132
4. nov 2015

ono to funguje tak, ze je to vzdy v mene ktoru ma nastavenu dany predajca, ale vam to pri plateni automaticky prehodi na nas platobny kurz, mne to vyslo v dany den na tie cca 2,20 €, pozeram na dnesny kurz a dnes to vychadza na 2,16 € 😉

slnieckooooo25
4. nov 2015

@falbala132 Aha Ďakujem a objednávali ste aj niečo iné. Prišlo OK? 🙂

falbala132
4. nov 2015

@slnieckooooo25 ano, objednavam casto, nikdy nebol ziaden vazny problem 🙂 a ak bol, maju tam dobru ochranu kupujúceho, eBay alebo paypal ti vrati peniaze 🙂 no stalo sa mi to mozno v 1 pripade zo 100 za tie roky co to pouzivam 🙂

zuzannaaa
4. nov 2015

@inka791 ten testik je dokonali ... krajsi uz ani nemoze byt 🙂

inka791
4. nov 2015

A toto uz je 5 den co si sledujem je to normálne ????