Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ivka7183015 dobre, budeme sa tešiť ba Tvoje ovu palice
@rula jaaj moja bodaj by 🙂
@rula taaak 🙂sľubujem že posledný testik dneska mam pocit ze je pozitívny čo myslíš? Máme sa milovať zajtra či hneď dnes?
@lauritka moja čo myslíš? ;)hej či nie
@ivka7183015 este trochu a to bude urcite uz dnes do rana ... Jasne uz mozte ,,, Ovulacia nastane do dvoch dni
@zuzannaaa ďakujem 🙂))
@ivka7183015 uz aj hej 🙂 uvidis zajtra na obed este aky bude a mozte snazit
Skoré dobré ránko želám 🙂 baby mám jednu otázku, ako to je, keď ovulačný test ukáže pozitívne, ale taký ten správny hlien sa dostaví až o týždeň neskôr??? nemalo by to byť zároveň?
@yakina plodny hlien sa vytvara Par dni pred ovulaciou. Mozno 4-5 dni. Ked uz taky hlien mas pomali mozes zacat testikovat a aj sa snazit bo spermie Dokazu prezit v tomto plodnom hliene par dni ... Ked budes mat test positivny od toho casu folikul praskne do 48 hod a vajcko sa vyplavy kde pri stasti bude oplodnene... Snazit sa treba aj den pos testu a tie dva dni po .... Vela stastia ......
Mne sa tento mesiac nepodarilo :(
@ivka7183015 tak držím palce, zajtra ráno ešte sa pomilujte
@ivka7183015 ozaj, a čo graf ?
dievcata...dnes treti den meska :D davam ms sancu este do zajtra a potom testnem..
baby ostali mi ovu testy EGENS 15MIU/ml, 15ks ak by mala niektora zaujem predam všetky spolu za 5 eur už aj s obyčajnym poštovnym.Kupovala som ich tu od jednej kočky a už mi netreba.
Ak by ste mala niektora zaujem IP. 🙂
@rula ahoooj no rano sme to nestihli manžel utekal do prace na 7 aleee teraz som si robila ta 2 čiaročka je oveľa tmavšia ako prwaaaa taakže podľa mňa je dnes až ten deń D :D teplota rano 36,48 a su aj bolesti v podbrušku 🙂))dnes budeme skušať o stošesť :D
@rula takýto je ;) dnes milujeme a zajtra už nie.,, až pozajtra?
@ivka7183015 no paráda, úžasné. Tak o 14 dní si peosíme čarečky na tt. Dobre moja? tak sa porádne snažte.
@ivka7183015 waw, dobre Ti to stmavlo, takže návod: dnes večer sa posnažte, zajtra pauza, a štvrtok ráno privstať a pomilovkať sa . A máte zarobené. Yesss
@rula jajjj jasne 🙂)) hrozne si to prajeme:D sice sa snazime o naše prwe babatko len 4 mesiace no stale s prichodom mrchy pride aj tyzden plaču :( nikdty by som si nepomyslela, že otehotnieť je taky problem :/ ...aleee tentoraz sa to podariii ...musiiii....strašne dúfam :D
@rula noo čitala som že baby takto skušali a zadarilo sa aj Tebe moja? 🙂))
@ivka7183015 no tak my pd mája, tiež ma zaskočilo, že to nie je také jednoduché 😀
@ivka7183015 nie, ešte nie. Skúšsme dalej. Len ja som 2 ty v AT, tak to máme zložitejšie vystihnúť ovu.
@rula nooo wed to :D nikdy nezabudnem na našu swadobnu noc keď môj drahy sa rano zobudil a bol taky wytešený žeee my budeme mať babo 🙂))) aaa už su štyri mesiace a nič :( ale zas tento mesiac sa zadariii si ho dnes počkam z roboty a ma po chlebe :D :D :D
@ivka7183015 hi to mi pripumenulo , ked sme sa rozhodli ze chceme babo ... drahy na mna skocil a povedal my ,,,,, tu mas babetko.... a dnes je od toho tiez zopar mesiacou a este nic . ja som tiez netusila ze dnes to neni take lahke ako volakedy ...
@zuzannaaa nooo wed to :( moja mamina nas mala 5 deti a ani jeden ovulačný test, žiaden Inofolic, kys.listovu, alchemilku nič nepoužila ani newe čo to je 🙂))

@lauritka
@rula ďakujem baby;) idem z práce a ešte večer testnem ;)