Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina dakujem babula mala som uz dostat ms zatial nic uvidime teda kocky ale ty sa vtom vyznas tiez v piatok 23.10.som mala dost silne bolesti tak podla mna ovulka bola v sobotu alebo nedelu a sexik bol iba v piatok tak predpokladam ze ak sa zadarilo tak tie spermie vydrzali cakat den dva je to tak?
@lauritka tak baby uz musim cakat iba na rano co to teda somnou je 🙂 ci mi tie testy robia naschval zle a duchov alebo to tam je 😉 @sara34valentina @sara22
@badimeria spermie vydrzia 2dni, takze sa neboj 😀 je tam duch mojko rano si urob iny test citlivejsi ...uz by mal ukazat..mne ukazal krasne na 10dpo 🙂
@kakatulik najmudrejsie urobis, vzdy ked mas tie bolesti chod na gyn nech ti lekar povie co to presne je, aj ked si ja myslim, ze je to ten predmenst.syndrom,,,ale radsej tam skoc moze ti tlacit cysta ( cysty)
@sara34valentina male cysticky som mala obcas,ale tie boli vzdy ak max3mm spontanne praskli,ani som o tom nevedela. Na poslednom vysetreni som bola 12.10 a nic. Nie je to nic hrozne,nemienim robit paniku. 😉
@kakatulik oki 😀
dievcata dnes piaty den meska...je mi naozaj cely den velmi zle...vsetky vone mi vadia ..vlastne vsetko mi vadi :D ale test negativny..uplne neviem co to je so mnou...
@zabka1987 drzim palce nech je o par dni aj tehu test takyto 🙂
Ahojte ženy.Ja tiež tento mesiac testujem po prvy krat.Mam 26DC-27DC.Testujem od 10DC a dnes mam 18DC a staaaale testy negativne:-/O 9 dni mam dostat MS a ja neviem ani ci som mala ovulku 😀 Asi 4 den ma ale dost vela bolia prsia:-/ a najlepsie na tom je ze keby som mohla aspon podla hlienu sledovat ovu ale bud som ho mala taky mliecny alebo teraz lepkavy.Zacnem si merat asi BT,inak to nevidim.A kočky...byvaju aj 10tkove ovu testy?(citlivejsie myslim) bo ja mam 20tkovy DR.Max..a neviem ci to moze byt v tom.
Ahojte chcem s spýtať od ktorého dňa si robíte ovu testy?
@slnieckooooo25 kolko dnovy ckylus mas ?
@sara34valentina cca 26
Baby,ako je to s ovu testami a ukazovanim tehotenstva? Robim si ovu testy prvy mesiac a chcela som si robit cely cyklus,aby som videla ako mi klesa a stupa LH v cykle. Ak by sa nam zadarilo babatko uz tento cyklus,musi sa to ukazat aj na ovu teste? Ci nemusi? Ze ked ich budem mat bielo biele,nie je treba ani tehotenský robit,alebo nie vzdy ovu test ukaze tehotenstvo?
@monika1791 skus zacat testovat skor a meraj aj BT.Pri 26-27dnovom cykle,mohla byt teoreticky ovulka aj skor. Ja mam 28-30 cylus a ovu testy pozitivne uz tak 9-11den.
Ale cyklus si mohla mat aj anovulacny.

@badimeria bude to presne ako hovoris-do tretice to bude ok 😉