Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Gratulujem 🙂
@sara34valentina dakujem 😊 este cakam na potvrdenie, ze je tam,kde ma byt 😄
@sara34valentina a chcela som sa riadit tvojou teoriou,no muz ochorel,tak sme vsadili na jeden pokus a vyslo to 😎
@sara22 neboj sa je tam kde byt maaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som rada ze tu pribuda kazdy tyzden nova tehulka 🙂
tesiiim sa svami baby...je to super uz len citat ze sa to podarilo!
aj my sa sanzime a skusame a skusame......
@sara34valentina aj my to skusime ako si pisala 🙂)
@seliselka drzim palce 🙂
zienky, teoreticky, ak som mala v piatok nechraneny styk a v pondelok ovulaciu..sanca je mala ze?obe deti sa podarili na prvy pokus tak sa trochu obavam, ale sanca je asi velmi mala ak vobec..co myslite? dakujem velmi pekne, krasny den
No baby mne sa ani zblaznil cyklus, minuly mesiac mi tri dni meskala a tento prisla o tri dni skor ☹ ....cize si zacinam merat aj teplotu asi lebo uz vazne neviem...
j som len nedávno zistila že nejaké ovulačné testy vôbec exisujú :D :D http://akoapreco.com/ako-dlho-trva-ovulacia/
@dejna20 mne sa to zda dlha doba na to aby prezili ale take silne bojovnicky co sa nevzdavaju asi prezivaju 🙂a ci im vadi teplota to netusim..uvidis zachvilu..ja neviem ci to u mna bola ovulka ale je to jedna z moznosti..a to si davame pozor len tentokrat sa muz rozhodol risknut:-/

Babyyyy,je to tam!!! 🙂 🙂 🙂