Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 zlatko ja som mala problem s kratkou LF a viem, ze to moze byt niekedy problem no od kedy som nasadila prirodnu medicinku tak uz vzdy pride mrchana na 14 DC 😉 Drzim Ti palceky mocky nech sa podari a co najskor su dve ciarocky 😘❤
@veronika1603 a zase mam takto ja som stoho jeleň
@maria1312 mojko ty si mala v piatok test pozitiv tak uz dnes nemusí byt taký.vcera bol pozitiv tak od včera do 48 hod.prebehne ovu neboj..
@mamee mrcha na14DC? Ja mamczklus 30 viem žeLF mam14 len neviem kedy bola presne ovu tentomesiac kedže nerobim testy,
@butterfly333 nie na 14 DC ale na 14 DPO (oprava) 😉
@mamee to aj ja tak mavam tak snad sa nám podari.
Baby je uz pozitiv ovu test?@maria1312?
@veronika1603 ano myslim ze je
@veronika1603 veronika ja si myslím že máš držím palce👍 :-*
Baby robeny o 18:30 teraz je naisto pozitiv.len dufal ze sa podari.@lauritka včera bol sex ked dame aj dnes staci to?
@veronika1603 áno,niekedy stačí len raz- 😉
@lauritka vies my sa snazime uz vse troch rokov,mam sice dvoch synov 16 a 14rokov,ale chceme miminko,v auguste som mala mimomaternicove,tak mi robili laparo a vzali pravy vajcovod,cele tri roky som netusila,ze su nejake ovu testy,meranie bazal.teploty,pozorovanie krcka,nic som neuzivala,az po tom mimomat.tehu,som sa sem dostala a je to super,lebo mi to tu dava taku nadej,len sa do toho vsetkeho musim este dostat,tento cyklus sa konecne zasa,snazime,lebo sme mali 6tyzdnov pauzu

@butterfly333 a som mala minuli mesiac ovulku na 20dc. A novy ciklus 28. len 8 dni lurer. Fazanvelmi kratka