Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik ano pomaha pri uprave cyklu,na krce a prilisne krvacanie pri menstr. a teraz som si nasla,ze vraj je dobra na posilnenie vaziva maternice a upevnenie plodu v nej,takzesa mozepit aj v tehotenstve,ale az od 3tieho mesiaca 😉 najdi si alchemilka zltozelena a zistis vsetko 🙂
takze posledna otazka co sa tej Alchemilky tyka?Kedy sa ma pit?...akutocne iba do vulacie? A uz som ticho nech to tutakto nezaplienujem.... 😀
@zuzannaaa jaaaj, no keď v zahraničí tak som ticho 😊
Aspoň si porovnas že keď testy také biele či neni anovulak. Ale naozaj dúfam že nie, veď tento mesiac sme to obe chceli isto dať. Sak aj alchemilku pijeme už, postime ako sara34valentina odporúčala.
Juj, už nech je večer a maly spinká 😊
..dostal zase laryngitidu, takze noci sú kruté a spálňa vychladena jak chladnička, ale sak snáď sa niečo podarí hehehe
anlen do ovulky, kedze prekrvuje maternicu a aby toneskodilo po ovu pripadnemu uhniezdeniu.
to je jedno aka si myslim, vsety maju podobny ucinok 🙂
@kakatulik ja ked sa tak zamyslam,tak ani na jednej stranke o alchemilke som necitala,ze sa ma pit do ovulky,len tu na fore o tom pisu,takze no ktovie,ale ved ked posilnuje maternicu a pomaha aj babatku,ked uz je v brusku,hadam neni taka zakeracka,ze by mu nedovolila sa tam uhniezdit 😉 hm,takze asi som to nevyriesila
@zuzannaaa to je jedno aký ma obal je to alchcemilka tak to je jedno v akom obale.Len nech pomože.
@zuzannaaa proste by som ju nepila.. Je to ale len moj nazor, pocit,,dolezite je mat ocistene telo.. Pauza Par dni pred ovulkou "
@sara34valentina ,preco by si ju nepila?
@kakatulik riadim sa Intuiciou a aj 11zien tak otehotnelo 😜😜😜😜😜😜uz mas správu...
No baby ja ked som sa nato pytala mojho gynekologa tak sa pousmial a povedal,ze ublizit mi to neublizi, ale sa nemam spoliehat na "cajiky" sa mi zacina cim dalej, tym viac nepacit ten moj gyndos...
Je jasne ze cajiky a ani ziadne doplnky stravy nerobia zazraky,ved preto su to iba doplnky a maju doplnat a napomahat.... 😀 ....Ale stale lepsie ako sa pchat nejakou chémiou z lekarne.Tot moj nazor. 🙂
@sara34valentina 🙂 aku spravu,co za spravu kde????
@kakatulik som sa pomylila..Zuzke som to pisala😜
@sara34valentina ved aj mne mozes poslat 😉
@sara34valentina.................. dostala som ...... jasne ja a zuzzu09 sa budeme s snazilkovat podla tvojho receptu ;))))))))))
@butterfly333 asi ano hlavne nech to pomoze .... kolko pijes na den ja dve salky ....... ale mne ten cajik ak chuti je fainy a dost silny uplne citi chut tej bylinky ,,,,,,
@zuzannaaa aj ja tak dve šalky ako kedy je čas.
@veronika1603 piatok som mala plodne dni a dnes zas kukni som stoho jeleň sex bol aj piatok aj v nedeľu
@maria1312 Hormon LH ukazuje na niektorych ovu testoch pocas celeho ciklu ale samozrejme vzdy slabsie ako testovacia a na niektorych je bieli a zafarbuje sa len par dni pred ovulkou 1-2 dni .
... ak su testy slabsie ako je ten piatkovy tak potom uz bola ten piatok...
Kolky den ciklu si ?

OK a co ta nasa Alchcemilka mila teda sposobuje presne?...iba ma ma to zaujima,lebo ja som sa nou asi uz aj intoxikovala.... 😵 .Mne normalne chuti 😉