Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik@baska baby dnes som ešte obmvu test neskusala lebo teraz som vstala 😆..mne sa ukazal pozit v sobotu ale v nedelu bol úplne najtmavsi a sex bol v sobotu aj nedelu bojím sa či to staci.pozitv bol aj včera daoobeda poobede uz neviem bola som v práci..tak mam dilemu.ty vôle ale brucho nafuknute jak balon a bolesti včera vajecnika teda dosť dnes uz trocha ustupili...@maria1312 mne sa zda aj ten posledný pozit.toho 14.teho si nepila veľa ze by bol preto negat?
@veronika1603 ,ale ak bol v nedelu najtmavsi a mas teraz nafuknute brucho,je to cca 48hod po tom tmavom OT,tak ovul.prebehla vcera az dnes,cize by som to asi este poistila. 😊
Neviete mi niekto povedať že čo to môže byť dnes keť som stála o 10:00 strašne mi trebalo na malú ale nechcelo sa mi stať z postele keť som šla po pár minútach keť keť som sedela na WC tak strašne ma za zabolelo na pravej strane že som nevedela ani postaviť hneď som si šla ľahnúť tak po pár minútach prešlo
@lienka0700 urob tehotensky 😉
@lienka0700 ,tiez si myslim,ze by si si mala urobit tehotensky.
Babi zajtra rano vyskusam som zvedava, dufam ze tam budu //
@lienka0800 to je určite tehu😊
@veronika1603 myslis? No bodaj by
@lienka0700 no myslím že ano.sak ti aj meska ms.urob tehu test
@veronika1603 no zajtra rano skusim, z ranneho moču aby bola istota..dufam že to vyšlo
@lienka0700 a uz tento cyklus si mala pozitivny ano ??
@lienka0700 zajtra cakam na foto 😆
@lienka0700 pri takomto teste nemusis do rana cakat iste bude pozitivny ☺no ja by som iste testovala 😀💯🚼🕛
@lauritka no tento cyklus som si dala od ovu testov po 5 mesiacoch pauzu, z predchadzajucich cyklov viem že ovu byvala okolo 21DCa dlžka cyklu 33dní plus mínus deň, tento cyklus som okolo 20DC pozorovala ovu hlien tak som si istá že toto nemože byť ovu, ale tak človek nikdy nevie
@kudusko chcela by som počkať do rana no uvidim či vydržím 🙂
@lienka0700 no ak to nebude ovu, tak to musi byt tehu 😉
@lienka0700 no uz nas nenapinaj a sprav si ten testik 😊 ak ti ovu test vysiel takyto kvoli tehu,tak ti tehotensky uz isto bude vidiet aj z nie ranneho mocu.. Teda aspon ja som to tak mala..
@lienka0700 ano tehu test ti ukaze aj teraz ak si tak na 100 % sprav nech sa tesim stebou 🙂
@lienka0700 podľa mňa si ďalšia tehulka na obzore 😉
Už si testla večer či vydržíš až do rána?
Prosim Vas..je toto pozitivny test? Uz mam takyto treti den

@nikaaaaa jasne pozitivne 😉