Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
pred ovulkou .... tak sad to vyde
Babi po ovulaci máte nejaké výtok alebo co ja uš tretí deň cítim kus mokrá má to tak byť?
@maria1312 ja mavam ovu 15DC a dnes som 28DC a stale vlhka.
@lauritka aj ty si pila alchemilku ? super tesim sa sa drzim palce na rukach nohach vlasoch a sade gde sa len da 🙂)))) aby sa podarilo ,male babenko
ja som pila ale mne neposunula bola som na sone dr povedala ovulka bude v sobotu ...... mokro uz je testiky tmavnu .... tak sa tesim aj ja .........
dakujem za srdiečko
@lienka0700 Ahojky no ako . Robila si tehu test aky vysledok ?
@lienka0700 ako robilasi dnes tehu test??dufam že su tam //
@butterfly333
@zuzannaaa baby robila no nic neukazal bol negativny, no ovu testy su stale pozityvne..nechapen tamu
nejde to moc odfotit mobilom ale hada vidiet nieco 🙂 to je 12Dpo rano
Ahojte som tu uplne nova a potrebovala by som poradit...kedze vidim ze ste tu vsetky take zbehle snad snad nebudem otravovat s uplnymi hlupostami...uz nejaku dobu sa snazime o druhe babo a zacinam byt z toho dost mimo :( prve sa nam zadarilo na prvy sup a teraz akosi nic :( pres tyzdnom som narazila na vasu skupinu tak som o co to mudrejsia ...aj tak by som sa ale chcela spytat cyklus som mavala ukazkovy 28 dni od kedy sa ale snazilkujeme mi to skace 24-26 dni kedy mam zacat testovat ? Dnes mi zrejme konci krvacanie ..teplotu som so zacala merar od vcera a je druhy den 37 po menstruacii klesne a po ovulacii ma zasa vyskocit ? Moc moc van dakujem za rady
@ivka1608 ahoj ovulka by mala byt na 12-13 dc ale to nieje pravydlo .... moze aj skor aj neskor ..... ak to chces zistit kontroluj si hlien a testovat mozes skusit 10dc ak nic tak zas obden..... plodny hllien sa vytvara caai do 5 dni pred ovulkou tak aj tak to zistis ze mozes zacat testovat ...... s bazalkou skusenosti nemam ale je ich tu vela co ti poradia .......

@smatka Ja som vdaka testom doterar vzdy na 100 % ista kedy ovulka je ... super vec ......