Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 ved toto, ze uz 2x tento rok som tiez tak bola .... nar aj min mesiac 😒 ja mam ale nasadeny duphaston, co som ovsem zistila ze mi dochadza a dr tam nie je ,,,,no amen
@zuzannaaa ahoj moc dakujem ...no z toho plodneho hlienu som troska jelen nikdy som si to nesledovala :( takze ani len netusim aky ma byt ono asi clovek neriesi ked sa vsetko zadari hned ....ani ma nenapadlo
že to zrazu môže byt taky problem :( ale ovu testy som so pre istotu kupila 20 v jednom baleni tak snad nejako zistim jak to moje telo vlastne funguje 🙂 este raz moc dakujem..a este ten 10 dc sa rata od prveho dňa ms hej ? Ja len pre istotu 🙂 🙂 🙂
@lauritka ta celkom rychlo zostup po 12 hod..
dr vravela ze ovulka bude na 100% v sobotu tak vydis dnes uz test do vecera bude dokonali a potom presne tie dva dni po teste je ovulka .... takze snazilkovanie dnes vecer piatok pauza a sobotu rano .... 😉 ( ake do detailu premyslene oooo ) cista proficka hehehehe 😀 😀 😀
@butterfly333 inac mala som o dost slabsie aj pri oboch co som cakala chalanov 🙂 hned na zaciatku. ona sa tu az tak nezda ale je pekne viditelna , mne zle foti mobil taketo veci . vcera boa bledsia a uz bola krasne vidiet len tak volnym okom. nic nemusim hhladat 😀 ci tam je
baby aky caj sa pije na udrzanie? nasla som alchemylku ale niekde pisu, ze sposobuje potret a stahy maternice ,tak sa moze pit a zaciatku ci nie?
@zabka1987 neviem, asi nijako 😂
Sex bol len v den poz ovu, potom nie, zase nas skolila nejaka nakaza 👿
Co sa snazime uz druhy mesiac, tak oba razy v case predpokladanej ovulacie sme boli chory.
Vcera aj predvcerom som mala spinenie, tak dnes sa to asi spusti a buduci mesiac uz dufam ziadna choroba 😝

@zabka1987 no niečo tam je už len verit aby stmavla.Aj ja som taketo mavala no nič z toho,ale tebe to isto výjde.