Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka ahoj aj keby nejako ovplyvnili jeho material, tak az o tri mesiace 😉 spermia dozrieva 70-90 dni.
takze to sa nemusis bat
@lauritka ok, tak super, snad o tri mesiace to uz riesit nebudem 😍
@senselinka 😉
@zuzannaaa jj, lebo teraz vecer som este jeden skusila a uz bola slabsia. takze pisem, ze vrchol dnes. ale aj vajecniky a brucho dost citim.
a na tvojom ten treti zospodu - vyzeraju uplne rovnake .. ono po hodine, dvoch uz trosku zoslabne farbivo.. ja odcitavam tak do tych 15 minut cca.
Jooj baby co to vy tu kazda druha pisete o bolestiach pri ovu? Ja bud to nevnimam ale o ich nemam...kedze pri zaciatku mens. bez tabletiek neviem existovat
Ahojte tak dnes konečne skoncila MS a idem testovat po neúspešných pokusoch ked sme to nechavali som taka nedockava ze musim už od dnes aj ked viem že je to skoro 🙂
Nechavali na nahodu 🙂 ten telefon si robi čo chce 🙂
@ub ovu nastane v nedelu
@sara34valentina, @lauritka ďakujem vám žienky zlaté ešte to dnes poistíme. Sme sa ráno smiali, že ak aj dnes tak sa pri tom robení bába zoderieme 😀
Mam taku otazocku, hadam mi tu bude vediet niekto odpovedat... Ked ovulujem z praveho vajecnika, moze sa oplodnene vajicko uhniezdit na lavej strane maternice?

@lauritka prosim ta, o par dni mam ovu a muz schytal brutal crevnu virozu, ide to z neho vsetkymi otvormi, uz treti den ho kurirujem, ale vraj mu vobec nie je lepsie... 😔
Myslis, ze ma vyznam nieco riesit, alebo sa na to vykaslat? Neviem, v akom stave budu jeho spermie po tomto obdobi... Akoze stale do neho ladujem vitaminy, neje ziadne agresivne lieky, ale urcite je oslabeny. Ja uz som sa tak dorevala... V septembri bol cez ovu v Taliansku, v oktobri ja s malou v nemocnici a teraz toto... Uz mam pocit, ze niekto hore nechce,aby sme zatial mali druhe babo 😢