icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

senselinka
19. nov 2015

@lauritka prosim ta, o par dni mam ovu a muz schytal brutal crevnu virozu, ide to z neho vsetkymi otvormi, uz treti den ho kurirujem, ale vraj mu vobec nie je lepsie... 😔
Myslis, ze ma vyznam nieco riesit, alebo sa na to vykaslat? Neviem, v akom stave budu jeho spermie po tomto obdobi... Akoze stale do neho ladujem vitaminy, neje ziadne agresivne lieky, ale urcite je oslabeny. Ja uz som sa tak dorevala... V septembri bol cez ovu v Taliansku, v oktobri ja s malou v nemocnici a teraz toto... Uz mam pocit, ze niekto hore nechce,aby sme zatial mali druhe babo 😢

lauritka
19. nov 2015

@senselinka ahoj aj keby nejako ovplyvnili jeho material, tak az o tri mesiace 😉 spermia dozrieva 70-90 dni.
takze to sa nemusis bat

senselinka
19. nov 2015

@lauritka ok, tak super, snad o tri mesiace to uz riesit nebudem 😍

lauritka
19. nov 2015
zuzannaaa
19. nov 2015

Nesilneju za cely den ,,, moze byt ze som mala zostup vcera vnoci ? Alebo este budu zajtra

lauritka
19. nov 2015

@zuzannaaa nie mne uz tie slabne, ten treti zospodu povazuj za pozitivny.. nie vzdy musi byt ta ciarka taka ze vybije oči 😀 zalezi od Lh hormonnu a momentalnych hladin, minuly cyklus som mala silnejsiu, teraz len taku rovnaku ako kontrolnu

dejna20
19. nov 2015

@zabka1987 no neviem, ved uvidim coskoro 😀
Pri prvom som vedela hned. Este pred terminom menst.som hodila tycku. Maly sa uhniezdoval burlivo 😂

zabka1987
19. nov 2015

@dejna20 😀 mne zatial nic nie je , ani prsia ani bolesti take jemne an nic ....uplne normalka .akurat sa stale citim strasne "mokra" 😀

dejna20
19. nov 2015

@zabka1987 a vy ste to kedy poriesili? 😂 v den poz testu pred ci po?

zuzannaaa
19. nov 2015

@lauritka tak ten co si dala dnes to bol ten post?.. Mne nevyzeral este .... Hmmm. ....
No jednoznacne by mal od rana test tmavnut. Co o mojich sa povedat neda ... Tak asi uz vrchol bol ....

lauritka
19. nov 2015

@zuzannaaa jj, lebo teraz vecer som este jeden skusila a uz bola slabsia. takze pisem, ze vrchol dnes. ale aj vajecniky a brucho dost citim.
a na tvojom ten treti zospodu - vyzeraju uplne rovnake .. ono po hodine, dvoch uz trosku zoslabne farbivo.. ja odcitavam tak do tych 15 minut cca.

zuzannaaa
19. nov 2015

@lauritka dnes som citila dva krat. Vajecnik bolest a ustup poobede

lauritka
19. nov 2015

kuk teraz som este narychlo sfotila, horny je večerny

zuzannaaa
19. nov 2015

@lauritka hej uz je bledsii
@lauritka

lauritka
19. nov 2015

@zuzannaaa inanc dnes este dost citim bolestim ako sa poznam zajtra to bude ustupovat a teplota by mala stupnut za dva dni.

majrab
19. nov 2015

Jooj baby co to vy tu kazda druha pisete o bolestiach pri ovu? Ja bud to nevnimam ale o ich nemam...kedze pri zaciatku mens. bez tabletiek neviem existovat

ivka1608
20. nov 2015

Ahojte tak dnes konečne skoncila MS a idem testovat po neúspešných pokusoch ked sme to nechavali som taka nedockava ze musim už od dnes aj ked viem že je to skoro 🙂

ivka1608
20. nov 2015

Nechavali na nahodu 🙂 ten telefon si robi čo chce 🙂

zabka1987
20. nov 2015

@dejna20 my sme mali sex 4.11 , pozit test 5.11 a ovulaciu podla teploty 7.11 🙂 takze 3dni a vydrzalo to 🙂 toto bolo take neplanovane, ja som si myslela ,ze som davno po ovulke 😀

ub
20. nov 2015

ahojte budúce mamičky musím sa pochváliť konečne koľajnice ako majú byť aj keď ovu 😀 Foto 13 a 14 DC alchemilka priblížila ovu na tabuľkové hodnoty 😀 a teraz tá otázka stačí, ked sme sa snažili včera a predvčerom alebo to ešte máme poistiť dnes? Cez víkend som žial mimo takže to nepojde...

sara34valentina
20. nov 2015

@ub ovu nastane v nedelu

lauritka
20. nov 2015

@ub určite dnes ešte treba...potom už je to na nich,aby si vo vnútri na ovulku pockali

ub
20. nov 2015

@sara34valentina, @lauritka ďakujem vám žienky zlaté ešte to dnes poistíme. Sme sa ráno smiali, že ak aj dnes tak sa pri tom robení bába zoderieme 😀

zuzannaaa
20. nov 2015

@lauritka tak u mna je vrchol dnes ...... Zdali sa mi vcera este bledee...... ;)

emakiki
20. nov 2015

Mam taku otazocku, hadam mi tu bude vediet niekto odpovedat... Ked ovulujem z praveho vajecnika, moze sa oplodnene vajicko uhniezdit na lavej strane maternice?

zuzannaaa
20. nov 2015

@emakiki tak to je otaska za 100..... a mozem vedie naco ti to je ...... nije jedno kde sa uhniezdy ......

lauritka
20. nov 2015

@emakiki ano, to s tym nema nic 🙂 oplodnene vajicko potuje do maternice.. a tam uz si najde najlepsie miesto na uhniezdenie, to je jedno na akej strane 😉

emakiki
20. nov 2015

@zuzannaaa ked nevies odpoved, tak radsej nic nepis, nie je to jedno, ci sa pyatm? A mozem vediet na co je tebe vediet, preco sa pytam? Ako prepac, ale co je na tej otazke divne?
@lauritka to som chcela vediet, dakujem...

zuzannaaa
20. nov 2015

@emakiki jasne pytaj sa ....... ja len ze je to jedno hlavne nech sa uhniezdni 🙂 😲

zuzannaaa
20. nov 2015

@rula juhuuu teraz robeny