Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 čo je nové ?
@butterfly333 máš dobré správy 😉?
@hranoska podľa overeneho postupu od @sara34valentina treba 4-6 dní pauzu, potom mojkat sa v deň pozit.testu, dalsi deň postiť sa a potom ďalší deň hneď ráno 😉
Želám veľa pozitkov 😜
Butterfly333 ahojjjjj tak ako ? Co novee
@hranoska este nie ale poctivo testuj doobeda aj večer a ma to vyzerať takto ako som mala ja
@veronika1603 este dam jednu,snad to nevadi,ale chcem sa v tom vyznat..trochu stmavol este,ta ciarka je teraz rovnako silna v strede..ved spravim vecer este jeden..
@hranoska noooo tento už vyzera lepšie skus este navecer mal by byt este tmavší a mozte potom hneď tutumutu alebo teda zajtra a skus dodržať ten víťazný postup ze sex v deň pozit.ovu testu druhy deň nič a ten ďalší hneď ráno.ja cakam v sobotu ms a keď to nevyslo tak to v decembri tiež skusim.😊
@veronika1603 no ms sa zatial nerozbehla no viem že asi dnes príde citim to
@zuzannaaa
@rula
@veronika1603 @rula @zuzannaaa @zzuzu09 ďakujem baby ;) som prekvapená ako rýchlo stúpa hormón :O s týmto nepitím je to pre mňa dosť ťažké, ale viem, prečo to robím 🙂 pridám ešte večerný, som zvedavá..len nepozorujem žiadny hlien..
Babulky, kolko bab otehotnelo tou zarucenou metooodou? Ci sa na to mam skusit trosku "spolahnut" :-P chapete, statisticka vyznamnost uspechu 😀
gjdjjyruhdifffhfjfjfhfe
Ahojte baby, prosím o radu... prvý mesiac po roku čo si už nedávame pozor som si vyskúšala robiť ovu testy. Robím ich podľa návodu od 10 DC a dnes som 16DC, včera mi vyšiel test pozitívny teda dve silné čiarky okolo 5tej poobede (pred tym len jedna silna jedna tmava) mala som včera aj taký ten "plodny" výtok počas dňa aj bolesti vo vaječníkoch, dnes som testovala ale trocha skôr pred chvíľkou a už vyšiel negatívny, ta druha ciarka uplne slabučka. Cykly mávam tých 29-32 dní. znamená to teda že ovulácia už prebehla alebo akuráť prebieha ...? mam v tom trochu zmatok. dakujem za objasnenie 🙂
@butterfly333 :(
kriste pane to mi sem maly kedy tu pisal baby prepacte za tu hatlaninu vyssie
@zuzannaaa nevadí nič sa nedeje ved idu sviatky stahujemsa do noveho konečne budeme bývat sami tak snad sa tam zadarí

@butterfly333 ten by ti uz niečo podľa mňa ukazal.no neviem každopádne drzim palce aby ms neprisla min 9 mesiacov😊...ja idem testovat v piatok alebo v sobotu v deň ms.budem len 11-12dpo ale skusim.i keď prsia uz bolia ako pred ms ale nádej nestracam.aj máš nejake priznaky?