icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

veronika1603
23. nov 2015

@butterfly333 ten by ti uz niečo podľa mňa ukazal.no neviem každopádne drzim palce aby ms neprisla min 9 mesiacov😊...ja idem testovat v piatok alebo v sobotu v deň ms.budem len 11-12dpo ale skusim.i keď prsia uz bolia ako pred ms ale nádej nestracam.aj máš nejake priznaky?

rula
24. nov 2015

@butterfly333 čo je nové ?

ivka1608
24. nov 2015

@luciskooo tak jo teda slaham este dnes teda kupit aj ten dzus =D aj ked neviem ci to bude platne este v takomto dni cyklu bo toho hlienu bohvie kolko veru nemavam...

hranoska
24. nov 2015

Ahojte baby,prvy mesiac robim ovu testy a teda sa chcem spytat ci mam ten posledny, robeny vcera 23.11. Povazovat za pozitivny alebo este nie..bol robeny o 15:00,mam dnes spravit skor?..

zzuzu09
24. nov 2015

@hranoska mohla si ešte večer urobiť, možno by bol už pozitívny. Skus dnes doobeda ešte

zzuzu09
24. nov 2015

@butterfly333 máš dobré správy 😉?

hranoska
24. nov 2015

@zzuzu09 ďakujem, skúsim teda okolo desiatej..a kedy sa môžeme pokúšať, dnes a o dva dni?

zzuzu09
24. nov 2015

@hranoska podľa overeneho postupu od @sara34valentina treba 4-6 dní pauzu, potom mojkat sa v deň pozit.testu, dalsi deň postiť sa a potom ďalší deň hneď ráno 😉
Želám veľa pozitkov 😜

zuzannaaa
24. nov 2015

Butterfly333 ahojjjjj tak ako ? Co novee

zuzannaaa
24. nov 2015

@hranoska
@hranoska ahojjjky. Nie este nije,, prave teraz sa ti zvysuje. Hormon este mu to trosku potrvaaa,mozno uz zajtra ..... Testuj dalej

hranoska
24. nov 2015

@zuzannaaa@zzuzu09 teraz robeny..tak uz?🙂 Nazivo je trochu silnejsia ako na obrazku..

veronika1603
24. nov 2015

@hranoska este nie ale poctivo testuj doobeda aj večer a ma to vyzerať takto ako som mala ja

hranoska
24. nov 2015

@veronika1603 este dam jednu,snad to nevadi,ale chcem sa v tom vyznat..trochu stmavol este,ta ciarka je teraz rovnako silna v strede..ved spravim vecer este jeden..

veronika1603
24. nov 2015

@hranoska noooo tento už vyzera lepšie skus este navecer mal by byt este tmavší a mozte potom hneď tutumutu alebo teda zajtra a skus dodržať ten víťazný postup ze sex v deň pozit.ovu testu druhy deň nič a ten ďalší hneď ráno.ja cakam v sobotu ms a keď to nevyslo tak to v decembri tiež skusim.😊

rula
24. nov 2015

@hranoska my rady kukáme paličky, len prihadzuj 🙂
hmmm máš to dnes dobre rozbehnuté

zuzannaaa
24. nov 2015

@hranoska este nie... skus poobede okolo 15:00 UZ BY MAL byt .... kazdopadne hormon stupa moze byt ze dnes uz bude vrchol Lh

butterfly333
24. nov 2015

@veronika1603 no ms sa zatial nerozbehla no viem že asi dnes príde citim to
@zuzannaaa
@rula

zzuzu09
24. nov 2015

@hranoska ešte nie, musí byť rovnako silna alebo silnejšia ako kontrolná. Ako baby píšu, poobede by to už mohlo byť ono. už veľa nepi nech nie je skreslený výsledok 😉

leticia22
24. nov 2015

Baby ahojte, som tu nová a po prečítaní predošlých príspevkov som si aj ja urobila prvý krát v živote ovu test, lebo tiež sa snažíme a vyšlo mi to takto. neviete čo to znamená? Mávam 33 dňový cyklus. Ďakujem za rady.

hranoska
24. nov 2015

@veronika1603 @rula @zuzannaaa @zzuzu09 ďakujem baby ;) som prekvapená ako rýchlo stúpa hormón :O s týmto nepitím je to pre mňa dosť ťažké, ale viem, prečo to robím 🙂 pridám ešte večerný, som zvedavá..len nepozorujem žiadny hlien..

lauritka
24. nov 2015

@leticia22 ktory den cyklu si ??

lauritka
24. nov 2015

@hranoska staci aj cca hodinku nepit 🙂 nech sa proste nazbiera moč, zas glg si dat mozes 😀

katleen66
24. nov 2015

Babulky, kolko bab otehotnelo tou zarucenou metooodou? Ci sa na to mam skusit trosku "spolahnut" :-P chapete, statisticka vyznamnost uspechu 😀

gabika.svet
24. nov 2015

gjdjjyruhdifffhfjfjfhfe

tatiana305
24. nov 2015

Ahojte baby, prosím o radu... prvý mesiac po roku čo si už nedávame pozor som si vyskúšala robiť ovu testy. Robím ich podľa návodu od 10 DC a dnes som 16DC, včera mi vyšiel test pozitívny teda dve silné čiarky okolo 5tej poobede (pred tym len jedna silna jedna tmava) mala som včera aj taký ten "plodny" výtok počas dňa aj bolesti vo vaječníkoch, dnes som testovala ale trocha skôr pred chvíľkou a už vyšiel negatívny, ta druha ciarka uplne slabučka. Cykly mávam tých 29-32 dní. znamená to teda že ovulácia už prebehla alebo akuráť prebieha ...? mam v tom trochu zmatok. dakujem za objasnenie 🙂

leticia22
24. nov 2015

@lauritka test je zo včera večera a včera to bol 17 DC

zuzannaaa
24. nov 2015
gabika.svet
24. nov 2015

kriste pane to mi sem maly kedy tu pisal baby prepacte za tu hatlaninu vyssie

butterfly333
24. nov 2015

@zuzannaaa nevadí nič sa nedeje ved idu sviatky stahujemsa do noveho konečne budeme bývat sami tak snad sa tam zadarí

ivka1608
24. nov 2015

Tak predsa len sa zacina zasa sfarbovat 🙂 zenske mali ste pravdu..dakujem 🙂