Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bella1303 ak si mala v pondelok poz testik tak vou do 48hodin+rataj 12hodin ze vajicko zije 😉 vcera bol najlepsi plodny cas 😉 dnes este rano bol .. neboj stihli ste to, drzim ti palce
@sara34valentina dakujem za odpoved..len sme tak skusali ale nic od toho necakam aby som nebola sklamana,lebo mam polycysticke vajecniky a baby mi tu v pondelok pisali,ze poz ovu test este neznamena ze ovulka bude..ale mala som aj hlien a min.tyzden spinenie(ale to neviem ci s tym ma nieco spolocne)
@bella1303 obidva vajecniky mas polycisticke=?
@bella1303 ja si myslim ze otehotnies coskoro ! aj napriek tomu 🙂 skus femibion vitaminy 🙂 nic tym nepokazis ,,, poznam zeny co im povedali ze dieta ani na 12% nebudu mat a maju 2-3deti prirodzenou cestou, dakedy treba verit sebe 😉
@sara34valentina hmm tak to neviem ale si oba.aj ked to nepojde prirofzene tak az tak nevadi mam eate 4 zamrazene embrya prvejo chlapceka mame totiz umelym.este pred nim som otehotnela prirodzene len bohuzial sme o babo prisli.este to neni take ze chcrm rychlo inak by som isla na umele zas .ale vola by som velmi rada keby sa to podarilo prirodzene.preto ma to zaujimelo ci tam neaka sanca je.
@bella1303 tak to ma mrzi, pozri skusajte prirodzene dajte si cas 7mes a k to nepojde tak tym druhym sposobom v kazdom pripade ti drzim palce
@sara34valentina dakujem moc
@lauritka Ahoj 🙂 chcela by som sa ta spýtať...včera som bola u svojej genekol.na sone a povedala ze vajko mi prasklo v pondelok(predvcerom)takze dnes mam ratat 1DPO?
@monika1791 ak sa možem opýtat kolko po pozit teste prasne to vajko nevieš?
@butterfly333 Ahoj.Ja som si tento mesiac nestihla robit ani ovu testy bo som mala ovulku na 9DC 🙂 ale bolel ma dost vajecnik cely den a vecer zrazu prestal...tak vtedy vajko muselo uz prasknut 🙂 tiez sa moc v tom nevyznám
@monika1791 aha dakujem ja som si robievala ovu no už pol roka nerobím.Tak neviem či sa mi náhodou ovu neposunula.
@butterfly333 Ja som mala ovu mesiac do zadu cca 14DC tak som chcela zacat robit ovu testy od 11DC a keby som nebola u doktorky tak ani neverim v 9DC 🙂
@monika1791 ahoj, tak potom od utorka rataj 1 dpo.
@butterfly333 vajko praskne do dvoch dni po poz teste

@bella1303
@bella1303 ovulku si mala v cera alebo dnes .... este sa mozte snazit