icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
25. nov 2015

Babeny,zaujimavy mesiac som mala...tri dni po sebe silne pozitivne ovu testy...dnes uz bledsi,ale teplota sa len veeelmi pomaly splhaaaaa...snad zajtra 😀

zuzannaaa
25. nov 2015

@zuzka56 hiiii vazne ;) ved to je jasne. Ten kto to vie pochopil co myslim .... cela som uz pomotana s tej ovulacie musim si dat pauzicku 😝

hranoska
26. nov 2015

@lauritka ahoj, mne sa podarilo niečo neuveriteľné, môj muž sa dal nahovoriť na ranné milovanie 🙂 takže som skúsila ten zázračný návod podľa sara34valentina a uvidíme čo sa stane 🙂 ja len dúfam, že som správne vyhodnotila pozitívny ovu test a nebol to ten včera, ale predvčerom..dnes som spravila posledný a už je pekne slabučký, aj včera večer bol už slabý..

ivka1608
26. nov 2015

Ahojte dnes som testovala skor a je o dost silnejsi nez tie predtym no nie taky silny ako ta porovnavacia palicka ...myslite ze mam v testovani pockat do zajtra ci spravit poobede este jeden ?

hranoska
26. nov 2015

@ivka1608 určite pokračuj, ja som bola tiež prekvapená, ako rýchlo to ide, že jeden deň je slabá a ďalší deň už silná ;) ja som na 12.DC nemala ešte nič, 13DC slabú tak ako ty teraz a 14DC bol pozitívny..

hranoska
26. nov 2015

@ivka1608 a chcela som povedať, že podľa mňa stačí zajtra robiť..🙂

ivka1608
26. nov 2015

@hranoska ouky dakujem za radu 🙂 aj ked prsty ma budu svrbiet veru poriadne =D hlavne nech zosilnieeeee 🙂 a este pekne sadne snad aj na vikend ranne tutumutu 🙂

lauritka
26. nov 2015

@hranoska jj.. no super. 🙂 tak som zvedava aj ja ;.-)

majrab
26. nov 2015

Takze 2 od spodu je pozitivny, ze?

veronika1603
26. nov 2015

@majrab ano je aj ten pod nim...tak šup nato..skus tu metodu podľa sara34valentina možno sa zadari😊

leticia22
26. nov 2015

Baby ja sa v tom vôbec nevyznám, mávam 33 dňový cyklus dne som 20 DC. tieto testy som si robila od 17 DC a v 19 DC som si urobila rovno tri v rôznych časoch. BT som si merala tiež 17-19 DC som mala 36,6 - 36,8... Dnes na 20 DC som mala 37,6. Ja neviem ako sa z toho vysomáriť. Test som si dnes ešte nerobila. Tak kedy mám ovu asi tak? ĎAKUJEEEM

majrab
26. nov 2015

@veronika1603 ano chcela som vyskusat, ale nemali sme 4 dnovy post iba jednodnovy 😀 tak teraz je zase volno a zajtra rano si dame 🙂 tak uvidime co z toho bude :-P

julinkazel
26. nov 2015

Baby vykaslite sa na to! Ovu Testu su vyhodene peniaze....mne ukazovali cely cyklus negativnu ovu. A tak som som sa na to vykaslala a len sme sa prosto milovali. A dnes vysiel test pozitivny - no ten tehotensky 🙂

lauritka
26. nov 2015

@leticia22 ovulacia zatial neprebehla, teplota ti skače hore dole, testy neboli pozitivne.
mas graf ??? a merias podla pravidiel?

ivka1608
26. nov 2015

@hranoska este tmavsie to musi byt ? Nevydrzala som a fakt to este o dost stmavlo na zivo to je este viac len na tomto svetle mi to nejde lepsie odfotit :(

lauritka
26. nov 2015

@ivka1608 no este chyba.. takze skus zajtra okolo obeda

ivka1608
26. nov 2015

@lauritka ouky vyskusam dakujeeek

ivka1608
27. nov 2015

Ahoj @lauritka mohla by som mat este jednu otazozku ? Vcera som sa luskala grafmy bazalnych teplot ...vsade kade tade som nasla ze sa teplota pohybuje okolo 36,6 a podobne ..ja si meriam sice len prvy cyklus od ppsledneho dna krvacania a tie moje hodnoty su stale 36,9-37 nie su moc vysoke ?

laauraa
27. nov 2015

Ahoj, @lauritka vcera som pridavala na snazilkach tehu test, zajtra ma prist ms, spravila som si teraz rano ovu testik, a je tam ciarka na foto ju vidno slabsie no na zivo je o nieco silnejsia, mozem mat takyto test ked som den pred ms? Dakujem ;)

sara34valentina
27. nov 2015

@laauraa nic to neznamena.Lh ma zena pocas celeho cyklu😉tehotna nie si,bol by pozitivny, ze by ti oci vypadli 😝

laauraa
27. nov 2015

@sara34valentina ahoj, aha :( ach takze zas nic :( ale dakujem za odpoved 🙂

sara34valentina
27. nov 2015

@laauraa pred poz.ovul.testom mate 4-6dni pauzu!!!! milujte sa ked ho máš az pozitivny druhy den pauza Treti den rano 6-7hod....môj recept a 11zien du tiez nim tehu 😀

hranoska
27. nov 2015

@sara34valentina ahoj, my sme to tento mesiac skúsili podľa tvojho návodu, len bohužiaľ som sa k nemu dostala neskôr a pauzu sme pred tým mali len 1 deň :/ ale aj tak verím, že sa podarí, lebo ak nie, budúci mesiac mi už budú musieť pomôcť v CAR :(

lauritka
27. nov 2015

@laauraa tak ako píše Sara

lauritka
27. nov 2015

@ivka1608 Mmm no sú vyššie.ale videla som aj také hrafy,potom poovukacnee by mali byť od 37,2 a vyššie.a o ktorej merida?

lauritka
27. nov 2015

Merias
Blby mobil

bubo27
27. nov 2015

@sara34valentina mozem est aj ja poprosit o recept

ivka1608
27. nov 2015

@lauritka o 6 rano..plus minus 10 minut podla toho jak sa drobec mrvi...no som zvedava..kazdopadne dakujem 🙂

laauraa
27. nov 2015

@sara34valentina , fu pridam si ta k priatelom ak mozem, a po skonceni ms ti hned pisem ak ta ti to nevadi, potrebujem pomoct kedze sa v tom az tak nevyznam a bola by som ti vdacna ak by som mala nejaku poradkynu ;)

sara34valentina
27. nov 2015

@laauraa vazne😊