Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bubo27 citaj vyssie je to napisane
@hranoska podarí sa len ta pauza je nutna☺
@sara34valentina mi sme mali pauzu cely cas az do ovulky 🙂 uz v utorok mozem skusit tehu test
@sara34valentina ano myslim to vazne :D 🙂
Baby,vcera mi Dr.potvrdila,ze babatko v brusku je v poriadku,srdiecko bije a je na spravnom mieste. No mne ostalo 114 ovulacnych testov,kedze som nepredpokladala,ze sa na prvy sup podari 😀 keby ste niektora mala zaujem,dajte vediet,rada sa ich zbavim za vyhodnu cenu 😉
dievcataa..vcera boli ovu testy uz takmer pozitivne...jeden som robila o druhej...a dalsi o cca siedmej vecer no trosiliiinku im este chybalo...a pred chvilou som robila a uz ciarka je slabsia...moze byt ze vcera bol vrchol len som nevystihla?..totiz hlien som mala 4 dni (dnes uz nie je) a vcera aj vajecnik pichal
@julinkazel Ty si moja nádej! Robím si ovulačné testy od augusta a ani jeden som doteraz nemala pozitívny. Už si naozaj začínam myslieť je ovulácia je nejaký fiktívny jav alebo že som ja nejaký zmutovaný x-man.
@lauritka Aj meriam teplotu. Tento mesiac mi aj ukazuje, že možno ovulácia prebehla, ale ja viem že nie, testy negatívne, včera na sone ani prd (čo by bolo ok, ak by ovulácia naozaj bola), nízka sliznica endometria (len 4,5mm) a tie teploty sú podľa mňa aj tak nízke. http://www.fertilityfriend.com/home/5f9e12
@lauritka Ja to nezvaľujem na testy, ja viem, že mám anovulačné cykly. Ja mám jeden vaječník. Mala som tento mesiac clostylbegit, ale to mi dala zastupujúca doktorka. Teraz sa už vrátila moja doktorka, pozrela ma a hovorila, že tam nastala nejaká porucha, že mi teraz musí napraviť cyklus, takže ďalší mesiac Estrofem a Duphaston. Uvidíme, či sa dopracujeme k nejakej úprave a hádam aj k ovulácií.

@laauraa prepáč mobilom pisem..vdacne tam ma byť nie vazne 😜