icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara34valentina
27. nov 2015

@laauraa prepáč mobilom pisem..vdacne tam ma byť nie vazne 😜

sara34valentina
27. nov 2015

@bubo27 citaj vyssie je to napisane

sara34valentina
27. nov 2015

@hranoska podarí sa len ta pauza je nutna☺

zuzannaaa
27. nov 2015

@sara34valentina mi sme mali pauzu cely cas az do ovulky 🙂 uz v utorok mozem skusit tehu test

laauraa
27. nov 2015

@sara34valentina ano myslim to vazne :D 🙂

sara22
27. nov 2015

Baby,vcera mi Dr.potvrdila,ze babatko v brusku je v poriadku,srdiecko bije a je na spravnom mieste. No mne ostalo 114 ovulacnych testov,kedze som nepredpokladala,ze sa na prvy sup podari 😀 keby ste niektora mala zaujem,dajte vediet,rada sa ich zbavim za vyhodnu cenu 😉

lauritka
27. nov 2015

@ivka1608 uvidime potom celu krivku..

lauritka
27. nov 2015

@sara22 hod si to aj do bazarika, ze ti ostali. ucite baby kupia. gratulujem 😵

bubo27
27. nov 2015

@sara22 gratulujem a podarilo sa na prvy krat meranim ovu testov?

sara22
27. nov 2015

@lauritka dakujem 🙂 mam to tam,len to tam musim mat s cenou za vsetky kusy a to potom vyzera,ze len vsetky spolu chcem predat ☹

ivka1608
27. nov 2015

Baby tak co? Uz je spravna ta farba ? 🙂

lauritka
27. nov 2015

@sara22 aha ?? tak pripis poznamku do inzeratu v popise, ze aj jednotlivo a po com je kus

lauritka
27. nov 2015

@ivka1608 pozitiv 🙂

zuzannaaa
27. nov 2015

@ivka1608 ano je 🙂

ivka1608
27. nov 2015

@zuzannaaa @lauritka dakujeeeeem a jupiiii 🙂 no sama som zvedava polovicka ide od dnes do nedele prec :( dnes stihame a pak az v nedelu vecer snad to bude stacit 🙂

ivka1608
27. nov 2015

@lauritka a este jedna otazocka to ze prebehne ovulacia budem vediet podla toho ze teplota klesne a potom narastie ? Ak stupne a bude sa drzat hore tak prebehla hej ?a staci plus minus 0,2 stupna dobre tomu chapem ? 🙂)) som z toho dost dopletena 🙂

lauritka
27. nov 2015

@ivka1608 že prebehla budeš vedieť až vtedy keď ti stúpne, a bude dá držať hore,áno minimálne aspoň o 0,2 stupňa. Pozri moje grafy v blogu

mayra666
27. nov 2015

dievcataa..vcera boli ovu testy uz takmer pozitivne...jeden som robila o druhej...a dalsi o cca siedmej vecer no trosiliiinku im este chybalo...a pred chvilou som robila a uz ciarka je slabsia...moze byt ze vcera bol vrchol len som nevystihla?..totiz hlien som mala 4 dni (dnes uz nie je) a vcera aj vajecnik pichal

mayra666
27. nov 2015

+ fotka zo vcera

yuriko
27. nov 2015

@julinkazel Ty si moja nádej! Robím si ovulačné testy od augusta a ani jeden som doteraz nemala pozitívny. Už si naozaj začínam myslieť je ovulácia je nejaký fiktívny jav alebo že som ja nejaký zmutovaný x-man.

lauritka
27. nov 2015

@yuriko vyskusaj to skombinovat s meranim bt, tam sa ukaze si ovulujes.

lauritka
27. nov 2015

@mayra666 ten vrchny kludne mozes brat ako pozitiv. ni vzdy musi byt uplne silny, ja som tiez teraz nemala mega 🙂 a su cykly, kde mi ciarka vybije oči, zalezi od hladin, ako to rychlo stupne atd

mayra666
27. nov 2015

@lauritka no tak si ma potesila 🙂 predvcerom prikladne negativne..a na druhy den zrazu uz take tmavsie...a dnes uz opat skoro nic..takze uz len cakat ako to dopadlo..vdaka

yuriko
27. nov 2015

@lauritka Aj meriam teplotu. Tento mesiac mi aj ukazuje, že možno ovulácia prebehla, ale ja viem že nie, testy negatívne, včera na sone ani prd (čo by bolo ok, ak by ovulácia naozaj bola), nízka sliznica endometria (len 4,5mm) a tie teploty sú podľa mňa aj tak nízke. http://www.fertilityfriend.com/home/5f9e12

lauritka
27. nov 2015

@yuriko tak to urcite nebola.. ono podla mna testy nie su na vine, mozno mas anovulaky.. ked su taketo dlhe.. neskusala ti dat lekarka clostylbegyt ??

yuriko
27. nov 2015

@lauritka Ja to nezvaľujem na testy, ja viem, že mám anovulačné cykly. Ja mám jeden vaječník. Mala som tento mesiac clostylbegit, ale to mi dala zastupujúca doktorka. Teraz sa už vrátila moja doktorka, pozrela ma a hovorila, že tam nastala nejaká porucha, že mi teraz musí napraviť cyklus, takže ďalší mesiac Estrofem a Duphaston. Uvidíme, či sa dopracujeme k nejakej úprave a hádam aj k ovulácií.

zuzannaaa
27. nov 2015

@mayra666 este nie je ale skus este o 2 -3 hodinky alebo vecer . mozno uz bude

lauritka
27. nov 2015

@yuriko jj, estrofem by mal pomoct sliznici. aby narastla ako ma

zabka1987
27. nov 2015

@yuriko ja sommala este o dost nizsie teploty a predsa som otehu len tak odislo ako prislo ....nie kazdy ma hore velmi teplotu a u mna zas tento mesiac zacinam dolu dost

mayra666
27. nov 2015

@zuzannaaa praveze to je zo vcera okolo obeda..urobila som vecer a bola taka ista intenzita...a dnes je uz slabsia ciarka