Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ivka1608 ovu nastava do 12-48 hodin od pozit.testu, takze teoreticky mohla, ale...
Druha vec, ak bola u babky zima, teplota mohla byt nizsia, aj cas zohrava svoje, kazdou hodinou je vyssia o cca 0,1 st, takze ti to sedi
@senselinka no som zvedava kazdopadne si po vašich radach nerobim z toho dopredu smutok a aspon sa drzim pri zemi 🙂 nikdy som sa ale viac netešila jak sa vyspim doma vo svojej posteli tusim jak teraz 😀😀
@lucija1 24.11. si ju mala (sice si nezastihla uplne vrchol kedze si si robila v ten den len jeden test) ale ovu bola teda 25.-26.11. 🙂 dufam sa vam zadarilo 😉
po pregnnyle je zbytocne robit ovulacne testy, to je vlastn hormon hcg a budu taketo silne...
po pregnyle je ovulacia za 36 hodin. dava sa to na to, aby bola presne nacasovana ovulka.
keby si urobila tehotensky, tiez ti vyjde pozitivny.
@sara34valentina tak po tvojej odpovedi som hneď skočila do kalendára S poznámkami 🙂....A teraz už budem iba nedočkavo cakat či sa zadarilo. Testovať tehu test je asi priskoro tak si ešte chvíľku počkám. A moc ďakujem za odpoveď!!! A baby držím všetkým palce
@lucija1 jasne ze je skoro mne ukazal az na 9-10dpo 😉
@yuriko to iste sim si myslela aj ja. Takmer som bezala za doktorkoy ze som asi vadna a nakoniec to vyslo aj bez ovu testov
Dievcata prajem dobre ranko...pred par dnami som posielala foto pozitivneho ovulacnrho testu...poradili ste mi metodu,ktora teda asi pomohl,lebo dnes som si nasla na teste slab3ho ducha...teda este budem cakat zopar dni ci zosilnie 🙂 moja otazka ale je,brala som teraz 3dni cipky a masticku gyno pevaryl.Nemate niekto skusenosti ci dany liek neovplyvnuje vysledok tehu testu? Dakujem krasne
@emmka21 tak potom daj vediet @sara34valentina,robi si statistiku,je to jej uzasna teoria uspesneho plodenia 😉
To by bolo snad uz i na patent.🙂
Ahoj.prosim vas o radu.pred tehotenstvom som mala cyklus 28-31.menstruacia mi nabehla prvá 18.11.od pôrodu.skusila som robiť ovulacne testy od7dc.najsilnejsiu čiarku som mala 8dc odvtedy slabne.je možné že som mala ovulácii tak skoro?ze mam posunutý cyklus?ciarky neboli rovnako silne.testovacia bola odost tmavšia.dakujem za každú radu.
@veronika1603 ahoj mozem vediet ,aka je ta metoda dakujem
@kristinka28 no je to recept podla @sara34valentina treba mat pár dni pauzu 3,4,5 to presne neviem potom sa lubit v den pozitivneho ovu testu zasa den pauza a dalsi den rano sa lubit tiez 🙂
@ivka1608 aha dik
@kristinka28 dôležité je mať pred ovu tu pauzu aj 5 dni a v to ráno hneď ráno jak vstanete...teda hneď v posteli rano
@veronika1603 mne povedali ze kazdy druhy den je dobre lebo 48 hod sa udržia spermie

Krasny vikendik zelam ...idem vas zasa troska pootravovat ..ovu test mi vysiel pozitivny vcera rano je mozne že by mi ovulacia zacala uz v noci ? Cez den mi obcas pichlo vo vajecniku a nad ranom som sa az na bolesti v podbrusku zobudila...a teraz tá zakladna otazka teplota mala stupnut uz toto rano ? Bo mne nejako nestupla dokonca oproti predchadzajucim dnom čo som mala 37 klesla na 36,8 aj ked merala som si ju tak o hodinu a pol skor a sme u babky kde je celkom zima...tak som teraz dost zmatena z toho :(