Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dievcata takze asi je ta metoda vazne uspesna...teda Vam dakujem. Snad pojde vsetko ako ma,zajtra len pojdem na krv,ale dnes som si robila digitalny test...vysledok posielam.. po pol roku snazenia 1x pouzivanie ovulacnych testov a vasa metoda...
@emmka21 to je ta metoda podla sara34valentina? no dufam že pomože aj nám ostatným babám.
@butterfly333 ty si ako na tom moja? som tu nebola par dni , ja meriam bt zatial je dole dost riadne ...som zvedava. tento tyzden idem aj k lekarke konecne
@butterfly333 ano je to podla toho,co mi tu dievcata poradili 🙂 na normalnom bol duchu,digi vysiel pozitivny...uvidime co u dr. a krv...
Babenky dnes ms dorazila.hnusoba...neva snazime sa ďalej 😊
@zabka1987 moja ja dnes 6dc zatial popijam čajik femi kvapky a pomaličky vypekam doma kedže som pn. Ku gyn idem 10.12 to budem 16dc prave ovu tak uvidim či ma aj pozrie či je folik.
@veronika1603 tak to ma mrzí tam ms si s nami robi čo chce. Tak další mesiac pred nami a dufam že bude uspešny.
@emmka21 a robili ste presne podla navodu? Tak verim že sa to podarí aj mne. Dnes som len 6dc tak ešte mam 10dni do ovu.
Dievcata toto je tehotensky ,,duch" a ovulacny v ten isty den a dnesny digitalny. Dakujem moc vsetkym.Drzim silno prsteky vsetkym babam a zaroven drzte mne prsty v stredu pojdem na krv ku dr,tak snad to bude uz to nase druhe vytuzene a vsetko bude ok. A este raz vsetkym dakujem za rady a povzbudenie,ste zlaticka 🙂 😉
ahojte baby, potrebujem poradiť. Som necelé 3m po operácii endo, mám veľmi nepravidelný (najkratší 24dní a najdlhší 53dní) a neviem odhadnúť kedy mám ovulku. Dnes som 8DC, mám už začať testovať ovu alebo ešte mám počkať? A kedy ju mám robiť? Ďakujem za každú radu 🙂
@janulka_1 ahojky testuj radsej od 10dc a ked si uz zacala o to lepsie,,,, mozno pride ovu skorej a prekvapi ta mozno az neskorsie ..ak ten 53dnovy cyklus vydrzis tak tipujem ovu az na 39den ,, budes potrebovat viac tych testikov 😉
@sara34valentina tak s tým so "zmierená", že ich budem potrebovať viacej, ale to mi je jedno 🙂 . Skúsim testovať už od dnes a uvidíme ako to pôjde. A niečo som čítala, že ty máš nejakú dobrú metódu, môžeš mi o nej napísať? Ďakujem
@sara34valentina
@lauritka babule tak vcera som zacala merat slabucka ciarka na ovu teste 🙂 a teraz som bola na vecku a uz mam taky hlien uplny kus natahovacieho hlienu na papieri som nasla ked som sa utrela....myslite ze je to predzvest dobreho? kedy nastava ovulacia kolko dni po takomto hliene? dakujem
@bubo27 hlien som mavala 4-6dni na 6de3n nastala ovulka sleduj sa a ovu testiky drzim palce
@janulka_1 mas spravu

No vyzerá to,že áno,ešte nasledujúca aspoň jedna to potvrdi