Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@veronika1603 uš dnes mám ms 5 deň ☹ zase sa nepodarilo
@ivka7183015 nemusis tolko vela testovat pokial je ciarocka taka slaba ... ked bude uz pekne vidiet potom mozes testovaj viac a pri skoro rovnako silnej uz mozes aj kazde 2-3hodky
@lauritka dakujem pekne 😉
@zuzannaaa ved staci raz denne o tom istom case,, nie?
Ja to skusam prvy mesiacc tak som trosku zmatena 😂
@maria1312 aj ja už 3 deň ale az odvcera naplno.ideme ďalej neboj dame to.mas kupene aj ovu testy?
@bobulazelena nemusis testovat v ten isty cas aky dlhy mas ciklus ... ovulaciu zistis aj tak ze sa ti zacne tvorit plodny hlien ..a ten sa vytvara aj 5-6 dni pred ovulaciou...
@veronika1603 áno mám keť mi skončí ms tak ďalej testujem
baby aj ma picha pri vajecniku aj to je dobry signal? takze este ziaden sex?
@zuzannaaa ved prave ze v poslednej dobe sa mi stale predlzuje cyklus...napodledy to bolo 40 dni. Idem si dat spravit horm.profil lrn mudim pockat do prveho dna cyklu. A uz si tak v duchu predstavujem ake by to bolo keby mi zisti ze uz som tehotna. Som naivna asi...snazime sa uz skoro rok, tak som sa rozhodla vyskusat tie testy, kedze pri tom mojom cykle to vypocitat je problem.
A ked bude ten plodny hlien to znsmena ze uz ovulujem a mame ist sup sup na to? 😉
@ivka7183015 no ono to moze byt aj o psychike a aj o tej chorobe, dajte kludne sexik, zas tak prisne to dodrziavat nemusis.. ovulka sa moze aj posunut.. hlien nenapoveda nic ???
@zuzannaaa aha uz som pochopila ako bto myslis...mam testovaat vtedy ked je ten hlien. No ja sa aj riadim chutou na sex lebo v case ovu mam proste vzdy strasnu chut 😂
pozor na tie abstinencie baby 😀 aby ste neprešetrili, ani velmi stare by tie spermie nemali byt.. 😉
@bobulazelena pri takychto dlhych cikloch mozes skusit pre istotu od 13 dc po jednm .. ak sa zacnu zafarbovat tak viac krat ako som ti pisala .... ano ako nahle sa ti zacne vytvarat plodny hlien si plodna a mozte zacat skusat .... spermie preziju a pockaju si na vajcko ...
@bobulazelena ano je to mozne ale nie pravydlo ... urcite by som kontrolovala hlien .. no este laksi skosob je ist gynoske nech ti kontroliuje rast F.. ja som tak bola a presne mi povedala kedy bude den ovulacie
hej hej,,,chlapci musia byt zreli.Ani primladi,ani pristari 😉
@zuzannaaa dakujem pekne... si zlata...snad rady pomozu a ked nie tak mam ist na ten horm. profil tak gynkac mi snad povie 😉
@lauritka hej myslis si ze môžme? ;))) môj mm by sa potešil veľmi ;) hlien? Ani moc není ani bolesť nič čo je u mňa nezvyk....
@ivka7183015 jasne.. ved este ani silenjsi test nemas. nech neie su zase stare
@janulka_1 este nie je pozitivny testuj dalej par dni este to potrva
@zabka1987 ovu ti pride neskor tipujem na 19dc 🙂
@lauritka mala som zápal močových ciest preto sme so sexikom počakali lebo sa nedalo :( chcela som tu "wzacnu zásobu"využiť na ovu no nist hádam sa postasti za pár dní ;)))

@lauritka moja pls kukni nato ty sa vtom viac vyznaš;:-*