icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ivka7183015
2. dec 2015

@lauritka moja pls kukni nato ty sa vtom viac vyznaš;:-*

maria1312
2. dec 2015

@veronika1603 uš dnes mám ms 5 deň ☹ zase sa nepodarilo

zuzannaaa
2. dec 2015

@maria1312 nevadi podari sa tento ciklus 😉

zuzannaaa
2. dec 2015

@ivka7183015 nemusis tolko vela testovat pokial je ciarocka taka slaba ... ked bude uz pekne vidiet potom mozes testovaj viac a pri skoro rovnako silnej uz mozes aj kazde 2-3hodky

bobulazelena
2. dec 2015

@lauritka dakujem pekne 😉

bobulazelena
2. dec 2015

@zuzannaaa ved staci raz denne o tom istom case,, nie?
Ja to skusam prvy mesiacc tak som trosku zmatena 😂

janulka_1
2. dec 2015

Baby co vy na to? Na pravo je zo vcera 8DC a na lavo je z dnes 9DC. Mam este dnes testovat? Nieje to priliz skoro?

veronika1603
2. dec 2015

@maria1312 aj ja už 3 deň ale az odvcera naplno.ideme ďalej neboj dame to.mas kupene aj ovu testy?

zuzannaaa
2. dec 2015

@bobulazelena nemusis testovat v ten isty cas aky dlhy mas ciklus ... ovulaciu zistis aj tak ze sa ti zacne tvorit plodny hlien ..a ten sa vytvara aj 5-6 dni pred ovulaciou...

zuzannaaa
2. dec 2015

@janulka_1 bud rada ze skoro u mna je neskoro testuj dalej este potrva ,moze aj dva dni 2 dni plus minus .... dnes uz test nemusis urcite skus zajtra poobede

kakatulik
2. dec 2015

@janulka_1 ,
ahoj,Uz zazina tmavnut,ale vrchol to este nie je.Druha ciarka musi byt taka ista,alebo tmavsia ako kontrolna.Podla mna zahtra,alebo pozajtra bude vrchol.

maria1312
2. dec 2015

@veronika1603 áno mám keť mi skončí ms tak ďalej testujem

bubo27
2. dec 2015

tak pridavam aj foto 🙂 už zosilnieva postupne 🙂 lauritka

bubo27
2. dec 2015

baby aj ma picha pri vajecniku aj to je dobry signal? takze este ziaden sex?

bobulazelena
2. dec 2015

@zuzannaaa ved prave ze v poslednej dobe sa mi stale predlzuje cyklus...napodledy to bolo 40 dni. Idem si dat spravit horm.profil lrn mudim pockat do prveho dna cyklu. A uz si tak v duchu predstavujem ake by to bolo keby mi zisti ze uz som tehotna. Som naivna asi...snazime sa uz skoro rok, tak som sa rozhodla vyskusat tie testy, kedze pri tom mojom cykle to vypocitat je problem.
A ked bude ten plodny hlien to znsmena ze uz ovulujem a mame ist sup sup na to? 😉

lauritka
2. dec 2015

@ivka7183015 no ono to moze byt aj o psychike a aj o tej chorobe, dajte kludne sexik, zas tak prisne to dodrziavat nemusis.. ovulka sa moze aj posunut.. hlien nenapoveda nic ???

bobulazelena
2. dec 2015

@zuzannaaa aha uz som pochopila ako bto myslis...mam testovaat vtedy ked je ten hlien. No ja sa aj riadim chutou na sex lebo v case ovu mam proste vzdy strasnu chut 😂

lauritka
2. dec 2015

pozor na tie abstinencie baby 😀 aby ste neprešetrili, ani velmi stare by tie spermie nemali byt.. 😉

zuzannaaa
2. dec 2015

@bobulazelena pri takychto dlhych cikloch mozes skusit pre istotu od 13 dc po jednm .. ak sa zacnu zafarbovat tak viac krat ako som ti pisala .... ano ako nahle sa ti zacne vytvarat plodny hlien si plodna a mozte zacat skusat .... spermie preziju a pockaju si na vajcko ...

zuzannaaa
2. dec 2015

@bobulazelena ano je to mozne ale nie pravydlo ... urcite by som kontrolovala hlien .. no este laksi skosob je ist gynoske nech ti kontroliuje rast F.. ja som tak bola a presne mi povedala kedy bude den ovulacie

kakatulik
2. dec 2015

hej hej,,,chlapci musia byt zreli.Ani primladi,ani pristari 😉

zabka1987
2. dec 2015

Zas mam dako divne tu teplotu, ci baby? zacal mi od vcera hlien . ale t mi je divne lebo ja mam ovulku tak okolo 20-23dc a dnes som 11dc ... ale pijem ten cajik alchemilkovy , zeby to pomohlo? @lauritka

bobulazelena
2. dec 2015

@zuzannaaa dakujem pekne... si zlata...snad rady pomozu a ked nie tak mam ist na ten horm. profil tak gynkac mi snad povie 😉

lauritka
2. dec 2015

@zabka1987 no tazko povedat zatial.. hlien sa moze objavit aj tyzden pred.. len cakat a merat a testovat 😉

zabka1987
2. dec 2015

@lauritka no veru ine mi nezostava 😀 ale zajtra idem ku gynde , som objednana . Uz bolo na case ze som sa tam odhodlala objednat. Sama som zvedava ako to dopadne 😖

ivka7183015
2. dec 2015

@lauritka hej myslis si ze môžme? ;))) môj mm by sa potešil veľmi ;) hlien? Ani moc není ani bolesť nič čo je u mňa nezvyk....

lauritka
2. dec 2015

@ivka7183015 jasne.. ved este ani silenjsi test nemas. nech neie su zase stare

sara34valentina
2. dec 2015

@janulka_1 este nie je pozitivny testuj dalej par dni este to potrva

sara34valentina
2. dec 2015

@zabka1987 ovu ti pride neskor tipujem na 19dc 🙂

ivka7183015
2. dec 2015

@lauritka mala som zápal močových ciest preto sme so sexikom počakali lebo sa nedalo :( chcela som tu "wzacnu zásobu"využiť na ovu no nist hádam sa postasti za pár dní ;)))