Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina robila som si ovu a je negat tak asi bude ovu neskor.
@butterfly333 Akurat som v ten den bola u doktorky na kontrole 🙂
@lauritka Jop...akurat som bola u doktorky na kontrole a povedala mi ze akurat mam ovu 🙂
@sara34valentina prosim ta ako vies presne presne kedz si ovulovala< to podla coho sa da vediet
@butterfly333 kedy si zacala mat hlien?
@zabka1987 v prvom rade musis poznat svoje telo, ja som pred par rokmi prisla o dvojicky a od vtedy viem presne ked ovulujem ,,, no teda take 2dni,, 4mes sme sa pokusali.. daju sa ti kupit ovu testiky a vies si kazde rano merat ovulku .. .. ovulka nastane do 48hodin po poz teste +12hod zije vajicko,, my sme sa prve 3mes milovali vzdy pred ovu a nikdy to nevyslo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (mna oulka trosku boli pri milovani, cize sme sa museli vzdy 2-3dni) ale nestacilo to.................4 pokus bol iny, mali sme 6dni pauzu pred poz testikom a milovali sme sa 2x ,,,,rano som citila ked mi pukol folikul a preto sme sa milovali az vtedy cize na treti den rano7mej a vyslo to 🙂 😅bolo to presne 37hodin po poz testiku,,,cakame chlapceka lebo sme sa v DEN ovu milovali 🙂
@butterfly333 na mojom duhu cierku ani nie je vidiet, to bdue daka blbost .... ked som vcera mala folikul 17mm .
@sara34valentina ty nahodou nevies, povedala ze do vikendu bude ovulka urcite
@sara34valentina aha takto, toto citim veru aj ja ale nie vzdy praveze . teray som si nedavno robila testik a veru uplne negativny , bez akehokolvek naznaku druhej diarky
@zabka1987 skus ovu testiky tie su na 100% lekari nemusia mat vzdy pravdu, aj mojej kamoske povedali ze ovulovat bude o 2-3dni a ovulovala o tyzden ! 😝
@zabka1987 no vidis musis testovat dalej a naj v tu istu hodinu ja som robila testy vzdy o 16tej hodine, predtym nepi vela nech je moc pekne tmavy
@sara34valentina mala som ho takz pred 2hou ale tak vyskusam aj vecer este . Podla teploty mi ale ovulka tiez tak vyzera podla mna na zajtra
@zabka1987 ake mas ovu testiky?
@sara34valentina one step zelene 😢 minule som mala uplne ine a ukayali mi krasne a vedela som aj kedy je den pre ovu ale toto absolutne nic , bez druhej ciarky
@sara34valentina no vlhko cítim od dnes takže ovu ešte len bude.
@zabka1987 ani mne ta druha nieje vidiet asi ešte len ovu bude.
@monika1791 tak potom uz len pockat na testik 😉
@butterfly333 ja som mala vlhko 4-6dni a na 6den bola ovu
@sara34valentina no tak si ešte počkám na ovu aj to tak vychádza.
@zabka1987 one step som pouzila jeden a otehotnela som hned 🙂 ukazu krasne ,,tu je ten jediny a stastny 🙂
@sara34valentina je to ten tensi a ma tam popisanu tu zelenu cast ....mne tento co si pridala ukazal krasne min. mesiac aj pred tym
@sara34valentina tieto mám aj ja a vždy mi krasne ukázali,
@lauritka teraz mám aj ja tieto ovu dufam že mi ukažu ovu.
Nevadi, ze testujem o hodinu a pol neskor?

@zabka1987 no skušala som teraz ovu test a nič negat tak asi bude ovu neskor.