Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik no som zvedavá zajtra spravím ovu testík uvidím či bude ta druha čiarka vidiet,no bolí to ako keby som mala mat ovu dnes.
@butterfly333 ja citim ovulku od stredy a este nebola ,takze klud 🙂 vcera som mala uplne bielu druho ciarku a dnes hla skoro pozitivny ale dost k nemu este chyba tak tipujem rano bude pozitivny a v pondelok ovulka ako tipovala @lauritka 🙂
@butterfly333 ,to je zaujimave .Keby si merala teplotu tak by ti to aspom spatne ukazalo .Ono je fakt mozne,ze necitis maternicu,ale vajcovody maju uz rozcvicku aby cjnapli po vajicku a posunuli ho vpred.
Cakame teda na zajtra.
To sa len mne moze stat. Spravila som si ovu test, polozila som si ho na umyvadlo a padol mi to sifonu 😠 😠 😀 a nejde vybrat. Ale bol taky ako predosle tak hadam som nic nezmeskala
Caute zienky, tak ja hlasim prvy mesiac pouzivania ovu testikov, zatial som spokojna, dodrziavala som striktny testovaci rezim 🙂 Osvedcenu metodu obden sme nedali, ale mali sme 5-dnovu pauzu pred 9DC...a kedze manzel zahlasil, ze treba furt ked je pozitivny test, tak bolo furt 🙂 uvidime, co z toho vziiide nakoniec 🙂
@kakatulik no može byt že cítim vajíčka no bolí cele podbruško vravím ako pred ms.
@katleen66 krasne ovu testíky už na 5DC su dve paličky ja som robila včera na 10DC a nič len jedna aj dnes,asi mám na prd testy.Mavala som tiež tieto no teraz mam ine one step,zatial nič neukazali no dufam že ukažu aj mne //.
@kakatulik no BT si meriam zatial su pred ovulačne.
@zabka1987 no uvidím kedy mne ukaže ovu //.
@kakatulik ahoooj tak robila som si aj 6dc ale to tam skoro nic nebolo tak som skusila dnes o 8smej lebo trocha citim podbrusko, ako pri ms, tak takato ciarka to mam teraz kazdy den o 20:00 robit? a snazit sa mame teda ked bude 11dc a test bude pozitivny tak v ten den a potom den pauza a treti den zas??? Daakujeem 🙂
@laauraa to maš ovu one step?? ja mám tiež tieto no robim ovu testy od včera 10Dc aj dnes a nič len jedna / no dnes ma dost bolí podbruško aj kríže ako pri ms no ovu negat.
@butterfly333 ahoj ano ano one step mam 🙂 aj mna boli ale problem je v tom, ze mna boli od skoncenia ms ktora bola mimochodom strasne slaba skoro ziadna trvala 3dni ale na 6Dc som si robila a biely a dnes 8dc takyto test ja sa v tom moc nevyznam :(
@laauraa ja som začala sovu testami pred rokom a robila som to tak pol roka aj BT som merala no potom som bola dva krat v aprili operovana na nohy a tak sme to na pol roka prerušili začali sme znova snažit sa až teraz v novembri no do včera robim aj ovu testy novčera na 10DC nič ani dnes no tie bolesti som tak skoro nemavala lebo ovu som mavala tak 15-16DC no neviem možno sa mi ovu posunula.
@butterfly333. Aha no moZno ze este vyskoci len testuj kazdy den 🙂
@laauraa ved hej skusim aj zajtra snad ukážu aj mne //
@kakatulik anooo presne tak ;)))) joj happy som jak keby to bol tehu ;)))
@butterfly333. Toto mi poslala jedna kocka. https://www.modrykonik.sk/group/24/vedeli_ste_z...
@laauraa tak snad satie dve ukážu,lebo ked som si robievala ovu testy tak mi už na 7Dc ukazaloteda nebol pozit ešte ale ta druha bola vidno no na týchto akosi nieje ved uvidim zajtra.
@butterfly333. Oki potom daj vediet, drzim palceky, snad sa nam vsetkym podari si dat a dat svojim najblizsim ten najkrajsi darcek pod stromcek ;)
Babeny,pokusim sa sem pridat ten moj ovu testikovy experiment 😀 ...asi si to budete musiem zvacsit,lebo je toho viac a keby som to chhcea viac zblizit,tak by to bolo na dva krat.Uvidime ako to bude vyzerat.
@kakatulik. Nee jooj dufam ze nie :(((( no to je problem :( u mna lebo ha pracujem do 6stej pol 7dmej :( a v praci neviem a nemozem si robit testy :((( co teraz??

@butterfly333 ,ved uvidis.Ja som skusala snad vsetky okrem tych one step,ale tiez som si ich uz kupila,takze tento mesiac vyskusam tie.Ja som mala take ruzove,oranzove a modre.
Teraz cakam mrsku tak mam este cas.