icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

bobulazelena
5. dec 2015

@kakatulik vrchol nebol podla mna...tie ciarky neboli ani zdaleka rovnako silne...asito bude tou koncentraciou.aspon dufam

kakatulik
5. dec 2015

@laauraa nevadi,rob o 20.tej a vyberies ten najtmavsi a a basta. 😀

kakatulik
5. dec 2015

@bobulazelena ktore myslis,tie moje,ci tvoje?

janulka_1
5. dec 2015

Podarilo sa vytiahnut 🙂

bobulazelena
5. dec 2015

@kakatulik moje moje...neboj 🙂

majrab
5. dec 2015

@kakatulik akoze podla tvojho experimentu ten modry nejak zaostava a pritom je testovacia ciarka najsilnejsia...zaujimave 🙂

sara34valentina
5. dec 2015

@janulka_1 najdi si na Google a precitaj😊mozes aj 10denne

yuriko
5. dec 2015

Tak ale ten posledný je už určite pozitívny ;)

denidi
6. dec 2015

@butterfly333 ja som dnes 13DC a tiez ma pobolieva brusko uz asi3 dni,my slela som si,ze uz mam ovu,ale v piatok som bola na folikometrii a folik bol 13mm,podla dr ovulka bude okolo utorka,no prvy mesiac robim ovu testiky a doteraz su negativne,uvidime,co dnesny test ukaze 🙂 robila som vzdy okolo 17tej,ale skusim asi skor,uvidime,ty o kolkej testujes?

butterfly333
6. dec 2015

@kakatulik zaujimave tie ovu testy že na niektorom su dve a na inom jedna a vrovnaký den ovu,

butterfly333
6. dec 2015

@denidi včera som testovala tiež o 17h no a nič tak skusim aj dnes alebo kupin ine ovu testy.

kakatulik
6. dec 2015

@butterfly333 ved to a dokonca. V ten isty cas. Ale ak si vsimnes ten jedenasty den bol podla mna vrchol a tam su vsetky tmave.

kakatulik
6. dec 2015

@yuriko urcite.😀

denidi
6. dec 2015

@butterfly333 a ake mas? myslis,ze ked testnem teraz okolo 9.30 to je zavcasu,ked sa maju robit poobede?

kakatulik
6. dec 2015

@bobulazelena ,nebojim,len som nenasla fotku.

butterfly333
6. dec 2015

@denidi no mám take zelene na nich je napis LH su to one step.No minule som mala ine zelene one step a tie už na 8DC ukazali // aj ked slabe nie pozit ale na týchto nič.Ešte je skoro na ovu test ma sa robit po 11h.

kakatulik
6. dec 2015

@majrab ,presne. Tie modre dominam,ale urcite ich nebudem uz kupovat. Temto mesiac skusam tie zelene one step.

butterfly333
6. dec 2015

@denidi pozri nič tam nieje.

denidi
6. dec 2015

@butterfly333 to su vcerajsie? mozno to teda vyskoci ani sa nenazdas. ale moje su take iste bielucke,vcera ked som robila poobede,bola slabucka ciarocka,ale po uschnuti zmizla,takze sme na tom podobne,ja som dnes 13dc a ty?

denidi
6. dec 2015

@butterfly333 aha teraz mi doplo,vcerajsi a predvcerajsi asi,ze?

butterfly333
6. dec 2015

@denidi ano včerajší a pred.Dnes som 12DC.čiže sme skoro rovnako 1den rozdiel.

majrab
6. dec 2015

@laauraa ja som v praci 12 h a ked idem o druhej na vecko veriem si so sebou kozmeticku mini tasticku kde mam test a mini poharik 😀 ako obcas je to o drzku sa trafit, ale inak by som si ich robila az o pol desiatej v noci co by mi bolo na figu, cize som si musela vymysliet system 😀

zuzannaaa
6. dec 2015

@butterfly333 a ja som mala take ovu testy stale biele a ked dosla ovulka tak sa zafarbil tak ako mal.

neboj ked pride ukaze 🙂

butterfly333
6. dec 2015

@zuzannaaa dufam že mi ukážu //.

zuzannaaa
6. dec 2015

@butterfly333 ale ano na 100% 🙂 aj ja uz chcem mat ja som len 2 dc

butterfly333
6. dec 2015

@zuzannaaa ja som dnes 12Dc bolseti podbruška aj križe citim od včera.Tak ovu sa blíži.

bobulazelena
6. dec 2015

@majrab ja tiez robim v praci...snazim sa byt nenapadna 😉

bobulazelena
6. dec 2015

Inak baby s tym obmedzenim pitia pred testovanim...nepijete vobec nic tie dve hodky?

butterfly333
6. dec 2015

@bobulazelena veru nie nič teda aspon ja.

kakatulik
6. dec 2015

ja veru nepijem nic,lebo ked doobeda pijem viac tak som zistila,ze to trva dost dlho kym je moc koncentrovanejsi.Ale to je moja skusenost,Myslim ze treosku sa pit moze.Lepsie ako skolabovat. 😀