Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bobulazelena ktore myslis,tie moje,ci tvoje?
Podarilo sa vytiahnut 🙂
@kakatulik moje moje...neboj 🙂
@janulka_1 najdi si na Google a precitaj😊mozes aj 10denne
@butterfly333 ja som dnes 13DC a tiez ma pobolieva brusko uz asi3 dni,my slela som si,ze uz mam ovu,ale v piatok som bola na folikometrii a folik bol 13mm,podla dr ovulka bude okolo utorka,no prvy mesiac robim ovu testiky a doteraz su negativne,uvidime,co dnesny test ukaze 🙂 robila som vzdy okolo 17tej,ale skusim asi skor,uvidime,ty o kolkej testujes?
@kakatulik zaujimave tie ovu testy že na niektorom su dve a na inom jedna a vrovnaký den ovu,
@denidi včera som testovala tiež o 17h no a nič tak skusim aj dnes alebo kupin ine ovu testy.
@butterfly333 ved to a dokonca. V ten isty cas. Ale ak si vsimnes ten jedenasty den bol podla mna vrchol a tam su vsetky tmave.
@butterfly333 a ake mas? myslis,ze ked testnem teraz okolo 9.30 to je zavcasu,ked sa maju robit poobede?
@bobulazelena ,nebojim,len som nenasla fotku.
@denidi no mám take zelene na nich je napis LH su to one step.No minule som mala ine zelene one step a tie už na 8DC ukazali // aj ked slabe nie pozit ale na týchto nič.Ešte je skoro na ovu test ma sa robit po 11h.
@denidi pozri nič tam nieje.
@butterfly333 to su vcerajsie? mozno to teda vyskoci ani sa nenazdas. ale moje su take iste bielucke,vcera ked som robila poobede,bola slabucka ciarocka,ale po uschnuti zmizla,takze sme na tom podobne,ja som dnes 13dc a ty?
@butterfly333 aha teraz mi doplo,vcerajsi a predvcerajsi asi,ze?
@denidi ano včerajší a pred.Dnes som 12DC.čiže sme skoro rovnako 1den rozdiel.
@laauraa ja som v praci 12 h a ked idem o druhej na vecko veriem si so sebou kozmeticku mini tasticku kde mam test a mini poharik 😀 ako obcas je to o drzku sa trafit, ale inak by som si ich robila az o pol desiatej v noci co by mi bolo na figu, cize som si musela vymysliet system 😀
@butterfly333 a ja som mala take ovu testy stale biele a ked dosla ovulka tak sa zafarbil tak ako mal.
neboj ked pride ukaze 🙂
@zuzannaaa dufam že mi ukážu //.
@butterfly333 ale ano na 100% 🙂 aj ja uz chcem mat ja som len 2 dc
@zuzannaaa ja som dnes 12Dc bolseti podbruška aj križe citim od včera.Tak ovu sa blíži.
@majrab ja tiez robim v praci...snazim sa byt nenapadna 😉
Inak baby s tym obmedzenim pitia pred testovanim...nepijete vobec nic tie dve hodky?
@bobulazelena veru nie nič teda aspon ja.
ja veru nepijem nic,lebo ked doobeda pijem viac tak som zistila,ze to trva dost dlho kym je moc koncentrovanejsi.Ale to je moja skusenost,Myslim ze treosku sa pit moze.Lepsie ako skolabovat. 😀

@kakatulik vrchol nebol podla mna...tie ciarky neboli ani zdaleka rovnako silne...asito bude tou koncentraciou.aspon dufam