icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

bobulazelena
6. dec 2015

No tak ja teda som pila okolo desiatej ...kavicku,tak o druhej idem na to 😂
Inak to ked chce clovek viackrat za den tak je to aj problem. Esteze nie je leto a 35 stupnov...polovica s naz by asi naozaj skolabovala 😂

butterfly333
6. dec 2015

@denidi no pozri teraz som robila ovu sa mi zda že už sa tam niečo rysuje čo povieš.?

kakatulik
6. dec 2015

@butterfly333 ak sa aj ja mozem vyjadri...uz tmavne 😉

zabka1987
6. dec 2015

ja mam tiey konecne tmavsi, vcera som si mzlsle ,ye bude poyitivnz a nic 😀 ani rano 🙂 tak snad teraz poobede uz bude .

laauraa
6. dec 2015

@majrab ahooj fuuu no tak to teda hej, len ja mam taku sefku, ze katastrofa :( som kozmeticka a robit pre sukromnika je strasne naseka mi niekedy tak objednavky ze aa nestihnem niekedy ani napit a ani najest :( a nie to este ist na wc a robit test :(

butterfly333
6. dec 2015

@kakatulik ano možeš no sice len troška ale niečo tam vykúka tak snád budu //

kakatulik
6. dec 2015

@butterfly333 jasne ze budu.S týmito testami skusenosti zatial nemam,ale mozno naozaj vyskoci druha ciarka az naraz.

kikaaa1982
6. dec 2015

Ahojte, doteraz som len citala vsetky prispevky a "ucila" sa. Ja tiez patrim medzi snazilky, ale uspech ziadny :( brala som HAK cca 10 rokov a teraz ziadna ovulacia :( testy si robim pravidelne, vsetko archivujem, ale to sklamanie...a zufalstvo....

kakatulik
6. dec 2015

@kikaaa1982 ...no vies,skus sa najskôr ocistit z toho HAK svinstva,lebo ono to nie je jednoduche.
A kedy si to vysadila?

bobulazelena
6. dec 2015

@kikaaa1982 ahoj a kolko sa snazite. Ja som tiez brala dlho HAK...nejakych 8 rokov alebo tak...ovulaciu neviem ci mavam...testujem prvy cyklus teraz

senselinka
6. dec 2015

@lauritka zlatinko, posles mi 20 ovul.testov? Ci radsej do IP ti napisem?

ivka1608
6. dec 2015

@sara34valentina ajoj mozem sa este spytat toho ducha 9DPO ti ukazal na akom testiku ? Bo som mimo sr a tu som bola uz troch lekarnach a nikde nemaju 10tkove testy len 25tky tak ci to má zmysel ...myslela som ze vydrzim ale ked to je take tazke 😀 a este neskusala si aj ovu test o tom sa tu tiez dost pisalo ? Tych mam teraz par so sebou tak rozmyslam čo by mi skor ukazalo hmmmm

majrab
6. dec 2015

@bobulazelena ja sa naobedujem zpijem obed a potom uz nepijem iba trosticka po hltoch,ked mam sucho v ustach

majrab
6. dec 2015

@laauraa tak stihas aj vecer tak aspon sa nemusis plasit v praci potom

sara34valentina
6. dec 2015

@ivka1608 moj ovu bol silno pozitivny tak silno ze mi oci slo vyocit .,,,taky je len v tehu 😉 skus

ub
6. dec 2015

Ahojte tak nam to tento mesiac vyslo ovu testiky boli pozitiv cca 3 dni tak sme sa snazili 3 dni kazdy vecer. Cca na 6dpo som testla ovu testikmi a od vtedy stale silneli a teraz uz su stale pozitivne. Dakujem za cenne rady lauritke s sare ale aj ostatnym za skusenosti baby ste super

kakatulik
6. dec 2015

@ub jeeee,to je skveleeeee

butterfly333
6. dec 2015

@ub 3dni simala ovu pozit a tie tri dni po sebe ste sa snažili?žiadna pauza?? ja čakamovu tak za 3-4 dni.

denidi
6. dec 2015

@butterfly333 no jejee uz sa tam cosi rysuje,super,tak nech pekne zosilnie 🙂
ja som tiez robila,ale je este slabucka

lauritka
6. dec 2015

@ub gratulujem 🙂

ub
6. dec 2015

Butterflyy333 ano tri dni po sebe a dakujem este som zabudla dva cykly som pila alchemilku a ta mi posunula ovu dopredu predtym som ju mala neskor, a myslim,ze aj vdaka alchemike boli tie ovu testy pozitivne,pretoze predtym som mala len tak slabo a snazili sme sa rok a jeden mesiac

lululka22
6. dec 2015

@lauritka ahoj nejde mi pridat foto tak sa spytam takto... Moze byt ze ovulacia 4.12??? Posledny ciklus som mala 36dnovi. Cez ms teplota 36.5 , 36.6 ,potom postupne sla dole 6,4,5,3,3, potom 6dni posebe 36,3 potom 36,4, 36,3, 36,2 dalej 36.4 36.5 36.4 dalsie tri dni 36.3 potom 36.4 potom 36.3 a vcera zrazu 36.7 a dnes klesla na 36.5 hadam sa v tych cislach vyznate . dnes som24 den ciklu . merial prvy krat a stale nechapem ☹ 😒

kakatulik
6. dec 2015

@lululka22 oojojojojoooooj...to je taka matematika.Ta prva teplota je 1DC?...a to bol aky datum?

butterfly333
6. dec 2015

@ub ja somzačala pit alchemilku minulý rok v oktobri a pijem ju každy cyklus už mesiac beriem aj femi kvapky od valoviča.Ovu som mavala vždy na 15-16Dc a cyklus 30-31 no polsedny cyklus bol 35 no veviem prečo mi ms meškala 5dní.Len nechcem prepast ovu a chcem aby sa zadarilo tak teraz neviem či treba dat nejaku pauzu ako tu niektore píšu alebo nie ked bude pozit.ovu. nechcem to prepást.

laauraa
6. dec 2015

9dpo..... Dolny 8 dpo 20:00 horny 9 dpo. 15:30 a trolinku hliem

butterfly333
6. dec 2015

@laauraa to su tehu??tak potom super gratulujem.

kakatulik
6. dec 2015

@butterfly333 ....ved 24 hodinovu....ono asi spermijky potrebuju cas na dozretie,cize takze pri 32 az 36 hod pauze nic nepokazis....az mi je smiesne ze co tu my riesime...co by nasi chlapi na to povedali.... 😀

kakatulik
6. dec 2015

no @laauraa ak su toto tehotenskeeee,tak potooom.....huraaaa 😀

butterfly333
6. dec 2015

@kakatulik to hej keby vedia čo riešime 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ja ešte ovu pozit nemám tak v stredu vo štvrtok a to prave idem ku gyn tak dufam že ma pozrie a povie ako som na tom.

kakatulik
6. dec 2015

@butterfly333 ved vo stvrtok by to mohla byt akurát ovulka,nie?
Nech ti zmera hned folikuly a budes vediet... 🙂 a mozno uz nebude ani co merat. 😉