Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987
@kakatulik
@butterfly333 baby zbledol :((((((((( robila som teraz 10:30 :((( co teraz? :((((
@laauraa no nejak zbledol skus neskor testovat,ja ešte čakam a testnem neskor.
@butterfly333 dievcence aj ja netrpezlivo cakam,ci dnes testik stmavne a konecne pride ovu
@denidi aj ja a kolko si dnes DC?Ja 13DC kedy budeš robit testík
@butterfly333 my sme tak skoro na rovnako, ja som 14DC a ovu nikde ☹
dievcata ako to s tymi testami funguje? idem to vyskusat aj ja 😀 kedy to mam testovat a aky cas?
@nelly3 no podla toho aký máš cyklus ja mám 30+1-2dni tak ovu mavam okolo 15-16DC a testy skušam od 10DC.a najlepšie je po 11h nie skor ale robím test okolo 15h a niektore aj večer aj dva krat za den.
@janulka_a čo testík robíš??ako vyzera?a čo hlien máš už nejaký?
@nelly3 ,presne ako pise @butterfly333.... najlepsie poobede a take dve hodky pred nepit ,aby bol moc koncentrovany.A skus merat aj BT.Ta ti potvrdi spatne ci si sa nemylila.Je to dobre na to aby si spoznala svoje telo.... 😉
ja som si dnes robila taku statistiku z posledného roka,aj ked ma caka este jedna ovulaka. Podla testov a BT som az na jeden anovulak ,alebo co to bolo ,lebo MS prisla na 22 den co sam ne nestava,mala najpozitivnejsie OT 11-12 den,cize ovulka aj podla teploty 12-14 den.Celkom stabilny rok,cize rok 2016 sa ide uz naostro,lebo tento sa nedalo a aj sme to flakali a boli aj mensie problemiky na oboch starnach. 😉 .Uz sa tesim. Viem ze vy ma pochopite,lebo môjmu toto velmi omielat nemozem.... 😀 😀 😀
@butterfly333 tento mesiac robím prvý krát testy. Testujem od 8DC, na 9DC mi zosilnela čiarka ale na ďalší deň už bola slabšia a každým dňom je o niečo slabšia tak uvidím ako bude dnes vyzerať. Testujem testami rapiclear ale dnes by mi mali dojsť one step ovulation test tak som zvedavá aké budú tie. Hlienu mám zatiaľ veľmi málinko a je skôr taký krémový až nijaký. A ty? na 16DC idem ku gyn tak som zvedavá čo mi povie
@janulka_1 aj ja mam na krčku hlien katý kremový no už cítim vlhko,inak aj ja idem na 16DC ku gyn to je aká náhoda,a načo k nemu ideš??Ja som obj koli genetike no ked tam budem chcem aby ma pozrel, a cyklus máš aký?neviem či som sa už pýtala.
@butterfly333 ja musím chodiť na pravidelné prehliadky po mrche lebo som po operácii endo a tak musím byť pod dozorom. A teraz by mi mala robiť aj folikulometriu tak uvidíme čo povie. ja na gyn chodím ako na klavír 😀 😀 😀 ja mávam cykly katastrofálne, od 25 do 54 takže nikdy neviem kedy dostanem alebo či vlastne mám ovulku, a práve preto som začala testovať ovu. ja musím do marca otehulkovať inak ma čaká CAR
@janulka_1 ahaa no tak aj ja idem na 16Dc som zvedava čo mi povie či ma pozrie ako dozrel folik.A berieš niečo na upravu cyklu?
@butterfly333 hormóny mám zakázané takže to nesmiem zatiaľ brať a brala som inofolic ale viac mi uškodil ako pomohol. teraz beriem už len kyselinu listovú. Ty berieš niečo?
@janulka_1 no ja tiež kys listovu femi kvapky od valoviča macu tu len občas no a mam objednaný femibione
@butterfly333 ja som 14dc a obycajne uz mam ovulku,teraz prvykrat robim ovu testy a nie a nie stmavnut,skusim testnut okolo 3tej,nejak to urobim,lebo do 16tej som v praci
@denidi alebo sprav ked prídeš domov,ja som včera robila jeden aj o 19h.
@kakatulik teplotu nemeriam :( ja nemozem lebo ja by som to nevedela dodrziavat :(
@janulka_1 nie ovulacny
@butterfly333 skusim vecer este dufam ze uz bude pozitivny lebo ma porazi :(((((

@yuriko to máš také cykly ako ja, úplne rozhádzané