Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 Dnes 19...V sobotu (co bol prvy krat pozitivny) som bola 17DC.
@butterfly333 u mna take ako voda aleskoro vobec nic
@janulka_1 no ja pijem grep.džús aj ovocie grep tak uvidím snad bude dost vlhko.
@butterfly333 no ja presne ako ty,vlhko ano,ale este to neni ono a to sa nalievam grepovm dzusom 😉
@denidi Jaaaa ti neviem takto z hlavy,tehotensky som si nerobila 😉 To by som aky sok dostala,to by sa nam nemohlo stat...Po dvoch rokoch,ze by sme ani nevedeli?Ha ha...Sak od 12-teho dna som sa testovala a kazdy den bola ta druha ciarka taka,ze lupu by bolo treba a zrazu v sobotu (17 DC) vyskocili dve rovnake...
@butterfly333
@denidi grepovy dzus??? Nerozumiem
@denidi aj ja včera 1l dnes další a aký piješ červený či ten žltý grep,džús
@janulka_1 vraj grep alebo grep džús je dobrý na hlien.
@butterfly333 zajtra si ho idem kupit 🙂
@denidi ved to nech to neprepasieme ale ved aj ty aj janulka ideme ku gyn tak nám povie ako sme na tom.
@butterfly333 snazim sa zohnat vzdy ruzovy,ale nie vsade ho maju,tak cerveny a ty?
@denidi ja ten červený mám rada.
@butterfly333 no som na nas zvedava,co nam povedia 😉 a teraz mate teda aj pauzicku a setrite matros?
@butterfly333 ano,aj mne chuti 😉a hlavne nech zabera
@denidi ano naposledy sex v sobotu další asi v stredu.
@butterfly333 ja teraz tento
@janulka_1
@butterfly333 baby mne tak cosi vravelo,nech urobim test zasa,robila som o 17tej to je predposledny a teraz 10 minut dozadu to je spodny,hned hodim foto
@denidi no vyzera to celkom fajn.Tieto testy som mavala su fajn,.
@butterfly333 no ale doteraz nic,uz som bola zufala,lebo popravde,toto su moje prve pokusy s testikmi,ani som nemala v umysle robit teraz,len ma cosi tahalo ho urobit
@butterfly333 to su od Lauritky,aj ty si mala od nej?

@denidi
@butterfly333 a to som si ich teraz kupila 30ks ☹... Tak hadam sa nejak polepsia a ked nie tak si pojdem kupit tie drahsie, na tych aspon nieco vidno