icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
8. dec 2015

@leelloo ked mas cykly take kratsie,tak je dst mozne,ze ovulka uz bola,skus zacat testovat skor,ale sexik ste dali,tak sa snad podarilo 😉

denidi
8. dec 2015

@laauraa suhlasim s dievcatami,tiez si myslim,ze to neni ziadny problem,ved maternica sa natahuje v tehotenstve ajajaaaaaj,ani nevravim,ked nejaka zena caka trojicky,tak bud v klude a neplackaj,babo aj na teba caka 🙂

sara34valentina
8. dec 2015

@laauraa neplac moja budes coskoro teshu vyhod to z hlavy!

leelloo
8. dec 2015

@denidi dakujem za odpoved, snad sa podarilo 🙂 len som nevedela, ci sme to stihli, ci mam este aj dnes hupsnut na manzela, ci ho nechat vydychnut 😉

denidi
8. dec 2015

babenky ja tiez mam dilemu,taku zvlastnu,bola som v piatok na folikometrii,a v lavom vajecniku bol 13mm folik,ci bol nejaky aj v pravom, neviem,to sa nevyjadroval,dnes som sla zasa,ale doky uz mal zhony,bezal do nemocnice,tak v rychlosti pozrel a folik bol 21mm,lenze pozeral pravy vajecnik a lavy ani nepozrel,no podla vypoctov ako foliky rastu,by mal byt v tom lavom vajecniku folik velky 23mm
je mozne,ze dorastu foliky v oboch vajecnikoch a praskne ten co je vadsi?
pytam sa preto,ze ja mam len lavy vajickovod
no a celkom ma zarazilo,ze ten lavy dnes ani nepozrel,ale ovu testy pozitivne uz od rana a teraz som z toho jelen
a este cosi,dr povedal,ze sa mam kaslat na to,ktory vajecnik ma folik,lebo vajcovod sa dokaze natiahnut za obidvomi,jednoducho napisane,ked ma zena jeden vajcovod,ten prebera ulohu za obidva,poculi ste uz o tom?
viete mi k tomu cosi povedat?

denidi
8. dec 2015

fuu ale som sa rozpisala,ale dufam,ze som to napisala zrozumitelne 🙂

denidi
8. dec 2015

@leelloo no supnite to aj dnes,ved zajtra moze oddychovat 😉

butterfly333
8. dec 2015

@denidi no tak to som ja ešte otom nepočula takže ti neporadím moja,Ja mám ovu asi dnes tedasi myslím lebo dnes ma bolia kríže podbruško a mám taký ružový výtok ten mám vždy cez ovu,no tak sme sa dnes snažili,dame ešte vo štvrtok a to pojdem poobede aj ku gyn tak som zvedava.

denidi
8. dec 2015

@butterfly333 to mas dobry ukazovatel,ten ruzovy vytok,pocula som,ze niektore zeny to cez ovulku maju,tak drzim prstiky,aby sa podarilo 😉 my sa tiez dnes posnazime a uvidim,ako si moj vajickovod poradi

kakatulik
8. dec 2015

@laauraa nevesaj hlavu prosim ta....maternica ma schopnost sa roztahovat...no tak budes mat male babo noooo...aaaa ktoryze si to DC ?13mm to by Bola ovulka az tak 4-5 dni ak dobre pocitam....ale ved si poplac,to pomoze.

kakatulik
8. dec 2015

@denidi ale jasne,ludske telo je zazracna fabrika.<zu otehotneli aj zeny co mali iba jeden vajcovod a polovicu vajecnika a ten bol na opacnej strane,cize mozne je vsetko 😀

butterfly333
8. dec 2015

@denidi no volakedy som to nemalano od kedy sa snažíme tak som to spozorovala bolia ma aj kríže podbruško ako pred ms.No snažili sme sa dnes 2X to druhe bolo len tak prišla chut na to a potom mm šiel na poobednu.Ale kríže citim ešte teraz aj to špinenie.No zajtra to už bude ok.štvrtok sa tešim ku gyn čo mi povie dufam že len dobré správy.

butterfly333
8. dec 2015

@kakatulik ja mám napriklad operovanu maternicu mala som nador na maternici čiže som bola operovana na onkologii ked som mala 18r.A moja maternica je ina a otočena ma iný tvar no to vobec nieje problem pri tehu kedže mám dve deti.

kakatulik
8. dec 2015

@butterfly333 jsneeee to by by Problem by nemal.... 😀

denidi
8. dec 2015

@kakatulik to si pekne napisala,dakujem 😉

3d
8. dec 2015

Dievcata, dnes som to nevydrzala a spavila som si rano tt test. Je to 6 dni po. 3den po v sobotu, som mala take pichnutie, tak som si myslela ze sa to zahniezdilo. A kuknite, co mi dnes vyslo. Dole zeleny je tehotensky a hore ruzovy ovulacny (som mala doma co mi ostal, ze aj ten ukazuje som citala) Myslite ze vidite nieco? Zeby uz tak skoro mohol by duch na tt teste?

sara34valentina
8. dec 2015

@3d blahozelam 🙂

denidi
8. dec 2015

@3d ani nie duch,ale riadna krasna ciarocka,gratulujem 🙂

3d
8. dec 2015

@sara34valentina myslis? Ja tomu este sama moc neverim. Ale riadila som sa podla teba, ze ist na to v den pozitivneho OVu testu (to som mala rovnake ciarky a na druhy den este tu jednu silnejsiu… alen ranny ob den sme nestihli) och boze, bodaj by to bola pravda.

3d
8. dec 2015

@denidioch joj, asi sa zacnem tesit. A to som 3 dni posadnuta jedenim kyslej kapusty.

ivka7183015
8. dec 2015

@3d súper blahoželám waaaw ;)

laauraa
8. dec 2015

@zabka1987@denidi
@sara34valentina
@kakatulik
@butterfly333. Jooooj baby vy ste take zlate :') keby ste tu neboli tak neviem strasna podpora a pomoc velmi si to vazim, ze si takto vieme navzajom pomoct je to mile a mne to velmi pomaha,... Tak budem robit ovu testiky dnes som robila aj vecer o 19:30 a testik uplne slabinky skoro biely. Tak uvidime pijem alchemiku a bola som si kupit NOSIFOL FORTe mate s nim skusenosti? 🙂 este raz jedno veľké ďakujem :-*

butterfly333
8. dec 2015

@3d krásne // super gratulujeem

butterfly333
8. dec 2015

@laauraa piješ alchemilku teraz?? kolko si DC? jaju pijem vždy od 1DC do 7-8DC potom pred ovu už by sa nemala.

3d
8. dec 2015

@ivka7183015 Dakujem Ivka.Drzim ti palce moc,aby to aj tebe vyslo!

3d
8. dec 2015

@butterfly333 Dakujeeem. Nech ti to ukaza tiez!!!

zabka1987
8. dec 2015

@3d 6dni po ovu takto ukaze test? gratulujeeeem inak , krasne palicky

janulka_1
8. dec 2015

@3d gratulujem, mas krasne ciarky 🙂

3d
8. dec 2015

@ivka1608 jasne ze je tam 🙂 vidim ho. 🙂 🙂

kakatulik
8. dec 2015

@3d ze ci vidíme?...VED TO OCI KOLE....a ze 6DPO...wauuuuu 😀 😀 😀