Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
No dievcence,teraz premyslam,no fakt som z toho jelen,lebo fakt som mala vcera pozitivny ovu test a teplota dnes rano 36,2 tak vajko estel podla vsetkeho neprasklo,ze?
@butterfly333 dpo sa podľa mňa rata od posledného sexu pri ovu.ne?mne odvtedy ovu testu trochu zbledli.vtedy bol dosť výrazný a myslela som ze bude silnieť ale akosi slabne.ale ovu podľa mňa do vikendu dojde bo dnes už aj hlien cítiť..mojo dnes si daj pauzu a dajte zajtra.a chceš ráno ked poobede ides gyndovi?
@veronika1603 dpo je den po ovulacii , ciye ja som mala 7.12ovu tak som dnes tym padom 2dpo
@janulka_1 no ja meriam aj teplotu ale aj tak som v tom mala zmatok ratala som 1DPO od prveho dna jak mi vyskovila teplota a ked kukam do grafu tak v piatok 27.11 som mala pozitivny test a zo soboty na nedelu vyskocila teplota a den ovu mi to dalo na sobotu 28.11 tak 1DPO som ratala of nedele29.11 ale neviem ci to je spravne
@janulka_1 a ked si nemerias teplotu tak len plus minus to mozes ratat kedze ovu moze dojst od 12-48 hodin tou teplotou by si si to potvrdila ...mne to vyslo tak ze piatok pozitivny test a podla teploty v nedelu 1DPO 🙂myslim ze jeden den hore dole ked to budes ratat je uplne v pohode 🙂 zelam cim skor pozitivny testik nech uz neratas DC ale DPO 🙂
@butterfly333 podla mna je ten test pozitivny🙂 sme to mali podobne sex den pred pozitivnym testom s takmer 5 dennou pauzou (seklo ma v krku) potom sex v den pozitivneho testu a uz nic bo drahy isiel na tri dni prec ...a zatial to vyzera celkom pozitivne az na to ranne spinenie :/
@veronika1603 ano moja sex bol včera po troj dnovej pauze včera som mala ružový vytok to mám vždy cez ovu aj bolesti krížov aj podbruška tak dnes je pauza a zajtra rano skoro dáme sexííík poobede idem ku gyn.BT meriam tak uvidím zajtra.
@ivka1608 no my tak sme to mali podobne my sme mali pauzu 3dni som čítala že ani velka pauza nieje dobrá a kedže som včera nemala ovu testík nevedela som či je ovu tak sme dali sex lebo som cítila dost kríže aj podbruškoa mala som take ružove špinenie a to mám tak pol dna vždy cez ovu no a sexík dáme zajtra ráno snád sa aj nám konečne zadarííí.
@zabka1987 robila som testiky na 9DPO som mala takmer neviditlneho ducha ale bol tam vcera 10DPO som uz mala ciarku nie uplne silnu ale uz ju nebolo treba hladat dnes rano som mala ruzovkasty vytok tak stres panika ale ten zmizol dalsi test urobim zajtra rano to by mala uz aj MS dorazit...vsetky testy som robila tie menej citlive bo som u rodicov mimo sr a nikde tu 10tkove neviem zohnat
@ivka1608 hod sem testíííík
@cvakatko no a kolko DC si? ešte asi pár dní do pozit ovu.
No ked teda berieme ze 9DC bol pozitivny test co je 2.12 tak ovu mohla byt 3.12. Tym padom 4.12 = 1DPO dnes by si bola 6DPO mne ukazalo ducha 9DPO pri slabsom tehotenskom 🙂 snazilkovali ste sa dobre tak za tri dni skus testnut 🙂 posielam tehu bacilov
@butterfly333 prva foto 9DPO druha 10DPO zajtra skusim este raz slaham kupit test 🙂
@ivka1608 tak cely rok som to mala rozhadzane od 25-53 ale pred 3m ma operovali na endo plus som mala prefuk vajcovodu (v poriadku) a naposledy som mala 52DC. Takze mne sa to cele upravuje kedze som brala aj vela hormonov (zle urcena liecba) tak je mozne ze sa mi to cele posunulo. A uz nemam robit ovu testy?
@ivka1608 noo ved ten tehu vyzerá super. 😀 aj ja už chcem taký testííík

@kakatulik no skusim testíkaj navečer ranozmeriam BT a rano aj sexíík,potom predobedom ku kyn som obj tak snád mi povie dobre spravy.