Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majrab jujha, to mi je moc ľúto ☹. My máme spermiogram a aj vyšetrenia všetky spravené, ale u nás je chyba u mňa keďže som mala tú pliagu endo. Vyšetrenia ťa čakajú, bežná komplexná prehliadka s odobratím krvy, sterov, konzultácia či si prekonala nejakú operáciu resp ženskú chorobu a muž spermiogram. A podľa výsledkov určia čo ďalej, ale to všetko ti môže spraviť aj tvoj gynekológ, len spermiogram si dajte urobiť v nejakom CAR
@denidi http://www.gyn-fiv.sk/neplodnost/diagnostika/po... toto myslíš?
@ivka1608 noo krasny gratulujem
@butterfly333 nevyznám sa v teplotách, takže keď sa zvýšila tak je to dobrý znak?
@janulka_1 ano to by malo byt po ovu neviem. No dnes sme dali sex hned rano o 6:30h a ešte ak teraz mm mal chut. No poobede idem.ku gyn som zvedava čo povie či prebehla ovu.
@butterfly333 ahoooj,cize ovu asi vcera ze?...inak toto je aka aplikacia?...ja nemam rada tie anglicke a toto je v slovencine.
@butterfly333 noooo graf zacina vyzerat veru velmi slubne 🙂
@kakatulik
@butterfly333
Ano ano presne tak vcera ovu a od dnes 1DPO 🙂
@kakatulik menštruačny kalendar taka červena knižka na nej biely kvet. Tak som to to zadala do obchod play menštruačny kalendar.
@butterfly333 ahaaa,oj,dakujem 🙂 skusim najst.Zda sa mi dost prehladny. 😉
@kakatulik aha takto vyzera je super všetko tam je.
@butterfly333 dakujeeeeeeeemmmmm 🙂
@butterfly333 aj ja mám tento kaledárik, a je super, všetko sa dá do neho zapísať

@majrab tak to uz ano,len si daj,mnaaaam 🙂 ano hormonalny profil robi normalne tvoj gynekolog