Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 na tom grafe aplikacia aj vyznaci kedy bola ovulka?
hej vypocita,ale to je zase iba statistika a za predpokladu,ze vzdy je v tom mesiaci ovulka aj skutocne.Ono je to vsetko spriemerovane. Az tak za smerodajne by som to nebrala,ale inak je to prehladne hlavne ten graf tepllty sa mi paci. 🙂
@denidi ano aj to tam je.
@kakatulik no ono zaleži potom ked maš pozit ovu a vyznačiš to tam tak ukaže tu ovu presnejšie
@butterfly333 aha ok,ja som to dnes zacala vyplnat a to som3DC,cize este iba priemer ukazoalo.Ty dnes ides ku gyn?ci?...tak potom cakame spravu 😀
@butterfly333 co povies? Je to uz ono? Pripadne potrebujem info ako kedy teraz? Mam este okolo 17 testnut ci bude silnejsi? Alebo sa uz mame snazit? Je to 12DC teraz robeny test
@kakatulik ano už som u gyn asi hodinu tu sedím no su ešte tri predomnou ale vlečie sa to.
@cvakatko no krasny testík tuším je pozit.
@cvakatko no skus tak o piatej ale mne sa zda pozit tak dnes sexik zajtra pauza a pozajtra rano medzi 6-7 h. Vraj treba rano vtedy su spermie naj. Aj my sme tak dnes mali no som zvedava.
@butterfly333
@kakatulik
Super baby dakujem skuism este o 5 a vecer ideme na to, len ma pobolieva hrdlo hlava tak neviem, to nema na to nejaky vplyv vsak? Keby nahodou teraz ochoriem hned
Babule,po ovulacii sa meni konzistencia hlienu?
@butterfly333 no ako si dopadla u doktora?
@denidi no už som doma po dvoj hodinovom čakaní.No gyn ma pozrel a som mu vravela že som mala včera pozit ovu test aj špinenie bolesti podbruška že či som mala ovu on že pravde podobne áno bola no videl ešte jedne folik 14mm mohla som mat že jedne praskol a mám tam ešte jeden?? Predpisal mi clostilbegyt. Inak mi vrave že ja som uplne v poriadku no ak chceme bábo mm musi prestat fajčit,no neviem či to dokáže ale mala sa nám podarila hneda to fajčil dve krabičky denne dnes len 10ks denne.
@kakatulik
@janulka_1
@butterfly333 ,to asi moze byt ze mas este jeden folik,ale ten nemusi byt taky kvalitny a nepraskneNiekdy produkuju obidva vajecniky folikuly naraz.Ked dozreju a prasknu obidva,mozu sa pocat dvojcata.Niekedy dozreje iba jeden....Na ovulku co akoze bolaby bol maly.No veru,fakcenie dost vraj ovplyvnuje spermuse. ....takze zostava cakat co bude... 🙂
@butterfly333 to myslim nebude v tom, ze manzel fajci. Mozno to nejak ovplyvni kvalitu spermii ale kolko parov, muzov fetakov splodi dieta?! Samozrejme fajcenie nieje dobre a mohol by aspon obmedzit. A ten druhy folik co znamena? Z budes mat este jednu ovulku?
@butterfly333 hej hej ako pise
@kakatulik ten uz asi nedozreje bo baby pisali ze keby mali oba prasnut tak sa tak stava do 24 hodin tusim a na to je este prilis mali 🙂 dve hodky cakat u doktora je v pohode jak ked u toho mojho sedavam o 6 rano aby som sa dostala na radu ...raz som dosla o 9 a uz ma ani nezobral tolko zien tam mal...ale som nad mieru spokojna nemenila by som 🙂
@butterfly333 mojko mozes mat aj 4folikuly ale nie každý praskne..ak ste dali dnes je to super!

@denidi bude bude uvidiiiis 🙂