Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 ahoj,
no podla fotky ani velmi nie,ale to moze mat neico spolocne s farbivom,alebo koncentráciou mocu.... 😉
...ja viem kam mieris.... 😀 ,ale to by bolo asi veeeelmi skoro 🙂
Ahojte🙂 V com prosim Vas spocivaju ovulacne testy??funguju na rovnakej baze ako tehotenske testy??dakujem
@butterfly333 podla mna su bledsie nez ten 15DC ...a tie boli v case ked si ich robila silnejsie nez teraz...🙂
@kakatulik nie nemierim na tehu len ked vravel že tam mám ešte jeden folik .
@butterfly333 ...ale co ja viem ci mozu byt dve ovulky....aj ked pravdupovediac mne raz,ked som si robila digitalne vyslo pozit dva krat. Raz tak normalne na 10-11 den apotm 17-18....ved testuj pre zaujmavost ako to bude vyzerat. 🙂
@kakatulik jalen tak som skusila ma to napadlo ked povedal že tam mám folik včera mal 14mm tak neviem možno že bol prazdny neviem.
@butterfly333 15dc poz testik takze ovu vcera v noci alebo dnes doobedu 😉
@izzie27 ano krasne pozitivny dnes v noci dajte sexik a zajtra pauzu a pozajtra rano 6-7hodin 😉 dolezita je pauza pred tymto testikom 4dni 😨 drzim palce
@sara34valentina nemože sa stat že by dozrel aj ten druhy folik?? No počkam.si dva tyždne čo bude.
@butterfly333 ono mas viac ich ale ovu testy su 99% tym treba verit ,,,, mozes mat viac a praskol predtym ten jeden ... zase vsetko sa neda vediet 😀
@sara34valentina hmmm...ten sme dali vcera....myslela som ze pozitivne to bude neskor ☺
@izzie27 nevadiiiiii, tak dnes pauzujte a dajte zajtra ale az vecer 😉
Babyyyy kukali ste správy?vraj dnes je najplodnejsi deň v roku.tak šup šup dnes všetky na to!!!😆
@sara34valentina moja po ovu nastupuje hlien taký biely kremový hustejší?
@butterfly333 ano kremovy a hustne po ms ale ak ostanes tehu sa ti vytvori zatka na krcku a tiez budes mat biely vytok len ho bude viac ,,, 😉

@zabka1987 jasomto ešte nebrala no uvidím či mi to pomože vravel že od tretieho DC a 5dní to mam brat potom na 14DC na kontrolu.