Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 staci ti cakat 8-9dni 😉
@sara34valentina no ja skor ako ked mi bude meškat ms test robit nebudem,radšej doma žiadny nemám to by malen zbytočne lakalo.Ved aj minulý cyklus 5dni ms meškala a nič.
@butterfly333 ved rozhodnes sa sama kedy, len pisem ze ukaze uz na 9den 😉 bru nocku a pekny vikend
@sara34valentina ja viem moja tak dobrú nocku moja vám obom.Cmuuk
@butterfly333 a uz ste vo svojom? Uz mate svoju pohodicku? 🙂
@denidi lebo mi povedal, ze sa stava, ze zeny po nom mozu zacat krvacat tak on radsej nerobi ak nemusi. Pravdaze na poziadanie by mi spravil, ale tak pojdem v stredu nech mi vezme krv a da listok na hematologiu, pretoze v okoli co sme mali tehulky tak kazda druha si pichala injekcie na riedenie krvy a par ich poznam co potratili, pretoze mali hustu krv
@sara22 buduci týžden sa máme stahovat ešte sa dokončuje byt prerabal sa na komplet.
@laauraa skus až okolo 15h
@majrab
@janulka_1 tehotenske hormony sposobuju zvysenu zrazanlivost krvi a aj hustnutie, takze dopredu sa neda nic zarucene povedat... Preto sa musi krv kontrolovat hned v zaciatkoch tehotenstva. A ak je nejaka predispozicia, aj to uz moze byt neskoro (vid moj pripad). Ja musim riedit uz pocas snazenia, takze aj tehotenstvo musi byt planovane... A cim dlhsie snazenie, tym dlhsie uzivanie liekov na riedenie krvi...
@ivka7183015 ja som nemala vobec ziadny hlien pocas celeho tehu
@senselinka dakujem za info 🙂 ja som o takom niecom pred casom vobec ani netusila, az na tie pripady z okolia som sa tomu vobec nevenovala tak radsej pojdem hned ako to bude mozne
@senselinka a aké si mala príznaky?;)
@ivka7183015 ja som teraz 14DPO prvych 5 dni DPO som mala klasický poovulacny husty biely a od 6-7dňa DPO mam obcas taky priehlany az mliecny zvacsa rana trosku...
@ivka7183015 ziadne 😂
Iba prsia ma hrozne boleli

@sara34valentina skušala som len tak krčok a tam biely hlien no asi to nič nieje počkam si na verdikt za dva týždne.