icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zabka1987
13. dec 2015

@kakatulik vazne? 😀 ja som porodila druhe dieta a rozhodli sme sa ,ze o 5tyz svadba + krst a tak aj bolo 😀 a nepohla som ani prstom, vsteko zariadil chlap , este ani len kyticu som mala prekvapko 😀

butterfly333
13. dec 2015

@kakatulik no snad mu tie vit pomožu.No ta svadba bola pred 10r a to som sa s mm poznala dva mesiace ked ma požiadal o ruku.

denidi
13. dec 2015

@butterfly333 ako davkujes mm ten kotvicnik, kupila som cajpre mojho,len neviem,ako ho davkovat,on je taky cajikovy a chuti mu,stale ho pta,len ab som to nepresvihla 😀 😀 😀

laauraa
13. dec 2015

@ivka1608
@kakatulik
@denidi. Dievcata uz neskusam dnes, dnes dame sexik zajtra spravim testik tak cca kolo 12-13stej a uvidime potom si pridem po radu 🙂

lululka22
13. dec 2015

Pekny vecer. Som 7 den po ovulacvii teplota dnes a vcera uz len 36.6... Ms mala prist az 19.12. Dufala som ze uz nepride ze sa nam zadarilo. Dnes ma boli strasne brucho ako ked ocakavam ms a zacal tmavsi vitok . neni to dako skoro ze by ms prisla . ??? prvy mesiac som merala a som nestasna ze sa na vianoce nebudem tesit z ,// ciarok.

ivka1608
13. dec 2015

@laauraa ani nemusis 🙂 zajtra ho najdes pozitivny a kludne mozes aj okolo 10-11 aby uz nezacal klesat ;) tak praci zdar 😀

yuriko
13. dec 2015

@lululka22 To môže byť uhniezďovanie. Mne začal tmavý výtok až krvavý na 8.DPO, myslela som, že došli krámy a o 9 mesiacov došiel Jurko 😉

ivka1608
13. dec 2015

@lululka22 ja som tak isto spinila 9DPO jeden den ...uz som si myslela ze MS je zas tu...a nakoniec nic ...ale teplota sa mi drzala hore ...vela stastia

kakatulik
13. dec 2015

@zabka1987 nooo,fakt. Ked chce mat niekto vychytenu lokalitu,kapelu,fotografa a co ja viem co este,tak kludne aj rok dopredu sa planuje. Fuha😀

nadej13
13. dec 2015

Ahojte,stretli ste sa s tým,ze pre chorobu Vám mešká ms respektíve že by úplne vynechal a začínala by nova ovulácia?lebo nemôžem ísť takáto ukýchaná s plným nosom k lekárke a ani nemám žiadne bolesti,tak ja len že či ste také niektorá mali uz.ďakujem za prípadné odpovede.

nadej13
13. dec 2015

Zabudla som napísať že 15 dc bol uz ovu test slabý,tak som prestala testovať a neviem čo ma to napadlo ale skúsila som na 30 dc a je silnejší,taký ako keď sa uz uz blíži ovu

sara22
14. dec 2015

@nadej13 a nie si tehu?

laauraa
14. dec 2015

@ivka1608 dakujem oki skusim tak, no ja len preto, ze ako mame postupovat, ked sme mali vcera sexik okolo pol 12stej a este mu trolinku chybalo a ked budem mat dnes pozitivny, ze kedy potom zas mame dat sexik 🙂 aby sme to poistili vsak @sara24valentina ;)

butterfly333
14. dec 2015

@denidi čaj mu davam2x denne šálku.Mojmu mm moc nechutí ale pije je.

ivka1608
14. dec 2015

@laauraa ajoj no ja som tonkala

ivka1608
14. dec 2015

@laauraa ten telefon si robi co chce 🙂 no my sme to mali podobne 4 dni pauza.. den pred pozitivnym testom sexik a na dalsi deň test vyskocil tak sme este sup sup na to vhupli a pak uz nic polovicka isla prec na vikend ... Takze ani poistit sme to nestihli ale myslim ze sara24valentina ti da dobre instrukcie 🙂 potom sem hod testik 🙂

ivka1608
14. dec 2015

@nadej13 no su dva pripady bud si tehu alebo niektorym vraj zvykne zosilniet test aj pred MS ...tak skus tehu testik ten uz by ti to mal pekne ukázať ked si 30DC a 14DC bol pozitivny ovu test🙂

nadej13
14. dec 2015

@sara22 som na pn tak si nemôžem vybehnúť kúpiť test,ale nemám žiadne bolesti,nič,vo štvrtok ale idem na kontrolu a keď dovtedy nič tak skúsim.bolo by krásne keby áno,ale obávam sa ze to bude len tou chorobou.ani teplotu som si tentoraz nemohla dobre merať lebo som sa v noci často budila a som čítala žeby sa malo spať aspoň 3 hodiny aby to bolo smerodajné.a aj tak mám vyššiu teplotu pre tu chorobu aj sa bojím tešiť lebo uz mam svojich anjelikov hore,tak uz som taká neviem,bojím sa sklamania,tak sa ešte snažím byť pripravená ze len mešká pre chorobu.a ten oči test neboli obe čiarky rovnako silné,takže asi tak.

nadej13
14. dec 2015

Ovu test nie oči,to ten mobil 🙂

sara22
14. dec 2015

@nadej13 mne ovu test vysiel s oboma ciarkami rovnakymi tak asi ked mi tyzden meskala ms a tehotensky test uz bol davno pozitivny.. No ved uvidis na kontrole 😉

nadej13
14. dec 2015

@sara22 ďakujem,ste milé,všetko zle je na niečo dobré,keď to nevyjde,tak zas aspoň budem vedieť ze ak zosilnie ovu test tak príde mrška.všetkým prajem krásny deň.

laauraa
14. dec 2015

@butterfly333
@ivka1608
@kakatulik
@denidi
@zabka1987 no baby robila som teraz o 10tej a uz je slabsi :((( co to znamena? :(

denidi
14. dec 2015

@laauraa no mohol byt vrchol v noci a nevystihla si ho,ak bol tak je oki,ved ste vecer dali sexik🙂 ale pte istotu skus este poobede testnut

kakatulik
14. dec 2015

@laauraa presne. Vrchol bol v noci a ovu bude dnes az zajtra,cize ako si pisala ak bol vcera sex,tak si to akurat vymakla a ides podla planu😀. Cize este zajtra rano a je to!

ivka1608
14. dec 2015

@laauraa tak ako baby pisali vrchol bol asi v noci skus poobede tesnut pre istotu...sexik ste dali na vybornu dnes pauza a zajtra sup na to rano pred pracou 🙂

kakatulik
14. dec 2015

Ahojte dphevcata Zaujimal by ma vas nazor na to ako mam pocitat dlzku menzesu. Takze normalne krvacanie mavam tak 5 dni,kedy piaty je uz velmi malo az nic. Na 6den väcsinou nic a 7 to je dnes take mierne hnedkaste spinenie,akoby sa este s prvym hlienom maternica docistovala. Ako to mam pocitat? 5,alebo 7dni?

zabka1987
14. dec 2015

@laauraa no som ti vravela sprav v noci . Aj ja som tak bola presne pred tyzdnom

lululka22
14. dec 2015

@yuriko
@ivka1608 no baby dakujem ale nic s toho neni do rano prisla normalna ms... ☹ 😒 ☹ A teplota tiez klesla. Nechapem co tak skoro ale uz nic nespravim, je pred nami dalsi mesiac tak uvidim ze ci sa aspon cez vianoce zadari. 😵

lululka22
14. dec 2015

@kakatulik rata sa od prveho dna a podlamna to ber skor ako 7dni.

kakatulik
14. dec 2015

@lululka22 ved viem ze od prveho,ale teda radsej tych 7 aj ked nie vzdy to tak mavam. Dik