Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik no snad mu tie vit pomožu.No ta svadba bola pred 10r a to som sa s mm poznala dva mesiace ked ma požiadal o ruku.
@butterfly333 ako davkujes mm ten kotvicnik, kupila som cajpre mojho,len neviem,ako ho davkovat,on je taky cajikovy a chuti mu,stale ho pta,len ab som to nepresvihla 😀 😀 😀
Pekny vecer. Som 7 den po ovulacvii teplota dnes a vcera uz len 36.6... Ms mala prist az 19.12. Dufala som ze uz nepride ze sa nam zadarilo. Dnes ma boli strasne brucho ako ked ocakavam ms a zacal tmavsi vitok . neni to dako skoro ze by ms prisla . ??? prvy mesiac som merala a som nestasna ze sa na vianoce nebudem tesit z ,// ciarok.
Ahojte,stretli ste sa s tým,ze pre chorobu Vám mešká ms respektíve že by úplne vynechal a začínala by nova ovulácia?lebo nemôžem ísť takáto ukýchaná s plným nosom k lekárke a ani nemám žiadne bolesti,tak ja len že či ste také niektorá mali uz.ďakujem za prípadné odpovede.
Zabudla som napísať že 15 dc bol uz ovu test slabý,tak som prestala testovať a neviem čo ma to napadlo ale skúsila som na 30 dc a je silnejší,taký ako keď sa uz uz blíži ovu
@ivka1608 dakujem oki skusim tak, no ja len preto, ze ako mame postupovat, ked sme mali vcera sexik okolo pol 12stej a este mu trolinku chybalo a ked budem mat dnes pozitivny, ze kedy potom zas mame dat sexik 🙂 aby sme to poistili vsak @sara24valentina ;)
@denidi čaj mu davam2x denne šálku.Mojmu mm moc nechutí ale pije je.
@laauraa ten telefon si robi co chce 🙂 no my sme to mali podobne 4 dni pauza.. den pred pozitivnym testom sexik a na dalsi deň test vyskocil tak sme este sup sup na to vhupli a pak uz nic polovicka isla prec na vikend ... Takze ani poistit sme to nestihli ale myslim ze sara24valentina ti da dobre instrukcie 🙂 potom sem hod testik 🙂
@sara22 som na pn tak si nemôžem vybehnúť kúpiť test,ale nemám žiadne bolesti,nič,vo štvrtok ale idem na kontrolu a keď dovtedy nič tak skúsim.bolo by krásne keby áno,ale obávam sa ze to bude len tou chorobou.ani teplotu som si tentoraz nemohla dobre merať lebo som sa v noci často budila a som čítala žeby sa malo spať aspoň 3 hodiny aby to bolo smerodajné.a aj tak mám vyššiu teplotu pre tu chorobu aj sa bojím tešiť lebo uz mam svojich anjelikov hore,tak uz som taká neviem,bojím sa sklamania,tak sa ešte snažím byť pripravená ze len mešká pre chorobu.a ten oči test neboli obe čiarky rovnako silné,takže asi tak.
Ovu test nie oči,to ten mobil 🙂
Ahojte dphevcata Zaujimal by ma vas nazor na to ako mam pocitat dlzku menzesu. Takze normalne krvacanie mavam tak 5 dni,kedy piaty je uz velmi malo az nic. Na 6den väcsinou nic a 7 to je dnes take mierne hnedkaste spinenie,akoby sa este s prvym hlienom maternica docistovala. Ako to mam pocitat? 5,alebo 7dni?

@kakatulik vazne? 😀 ja som porodila druhe dieta a rozhodli sme sa ,ze o 5tyz svadba + krst a tak aj bolo 😀 a nepohla som ani prstom, vsteko zariadil chlap , este ani len kyticu som mala prekvapko 😀