Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lululka22 a aku máš ms slabu silnu?? to ti prišla tuším o 5 dní skor,možno to nebude ms ale uhniezdenie.Kolko si DC,
@lululka22 ale ako pise butterfly mozno to bude to uhniezdenie len ta teplota sa mi moc nezda ta by nemala tak padnut ...aj kef nie som moc odbornik ...ja som to tak mala minuly mesiac to som este nerobila ovu testy MS dosla o dost skor a bolesti som mala take ze som si ani termoform nevedela sama napustit a plakala som jak mala od bolesti...takze podla mna som sa cistila...a mesiac na to som si povedala ze to uz musíme dat a nasla som si dve ciarky 🙂 takze hlavu hore teraz sa zadari uvidis
@butterfly333 ahoj viacere mi pisali ze uhniezdovanie ale je to uz normalna ms aj teplota dnes uz klesla na 36.5..... Bol by to 32den ciklu ale je to 1ak nie druhy kedze ms uz v noci bola ... 😒 ☹ skusim este tu teplotu merat dalej .. A asi aj tie testy skusim dakde zohnat a uvidime podlatoho este. Plodne dni budu teraz asi okolo vianoc tak hadam uz bude dobre. 😉
@butterfly.mojo teraz bol sex a ovu zatiaľ negatív.dnes už pozitiv a budeme spolu az vo stvrtok.so stredy máme opačne smeny a od dnes máme v práci otvorene at do 23 hod takže domov budem chodiť az 23:30.mm ma nevydrzi asi toľko čakať s ráno o 5 vstať do práce...do riti neviem co teraz.zo včera včera to asi nebude stacit.ze?
Ne teraz včera večer bol sex....boze to ten tel
Baby ja uz neviem, s ovu testami som skoncila ked mi zoslabol na 12dc, ze to uz bola asi ovu. A dnes od rana 16DC mam furt mokro, presne taky ovu bielkovy hlien. Tak ja neviem k testom sa dostanem az vecer, co teraz? Mala som ovu ked bol pozitivny test? Alebo az teraz ? Su to 4 dni tak to je podla mna vela po pozit teste! Ked sa pise ze do 48hod pride ovulka
@cvakatko hlien býva par dni pred ovu...takze este len príde.testuj zas podľa mňa.ja som ho tiež par dni po ms mala skoro pozitiv potom zoslabol a teraz je už pozitiv.
@butterfly333 poraad😊 zle som ta oznacila😊
@janulka_1
@veronika1603
Takto to u mna vyzeralo na 12DC, tak mam skusit este vecer testnut? Ze by to vtedy nebol pozit?
@kakatulik
Tak ja by som sa necudovala keby som nejaka vinimka a mam test pozitivny v den ovu a hlien 4 dni po 😀😀 ani by ma to neprekvapilo ako s uz poznam 😅 skusim testnut ked sa dostanem domov hned vam pisem!
@lauritka
@veronika1603
@janulka_1
@cvakatko Noo to teda určite bol pozitívny. Ale skus ešte ked prídeš domov nic zato nedas..
@lululka22 jaaaj no tak to mamrzííí ☹ ☹ ☹ no nevzdávat sa a buduaj // ked nie tento tak další mesiac.
@butterfly333 cez tel. mi konecne obrazok pridalo.
@veronika1603 sex bol včera večer?? no ak je dnes pozit a včera bol sex bolo by dobre dat sex zajtra ráno.spermie zo včera možu počkat tak do stredy no bolo by dobre to poistit zajtra alebo pozajtra ak sa bude dat.
@butterfly333 zajtra ráno sa nebude dat.mm ide z dnešnej poobednej na ráno to nevstane ani keby co bolo.jedine večer ze by ma pockal.musim ho prehovoriť..😊 ty už má po ovule ze?teraz to nekonecne cakanie...drzim palce
@lululka22 ta posledna teplota je 36,5?? je nejako vysoko zaznačená takto to vyzera že neklesla na predovulačnu.Nemaš v tel alebo v pc aplikaciu kde si značiš graf??Bolo by to lepšie vidiet.
@veronika1603 moja ja zatial takto.
@butterfly333 ja sa grafom moc nerozumiem..pre mňa je ovu test istejsi..ale vyzera to dobre zatiaľ.kedy planujes testovat?

@lululka22 juj to mi je luto ...:( len sa nevzdavat hlavu hore vianocna pohoda podla mna robi zazraky 🙂