Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 dobre robis.netestuj.az ked bude meskat a teplotka neklesne.zbytocne sme potom sklamane.ale možno teraz uz nebudeme a vyjde to.hlavne pozitivne myslenie😊
@butterfly333 9,10 a 11teho bola 36.8 zacala kazdy den klesat a dne suz len 36.5 hej.. A apku mam tu co ti ale nviem z nej foto spravit 🙂 🙂 😉 😀
@veronika1603 ved to neviem prečo mi naposledy ms meškala no verím že teraz ked mi bude meškat bude to tehu.
@lululka22 maš ju v telefone?aj ja a ked zobrazíš ten graf tak ja čo mam na telefone tlačitko na pravej strane a na lavej taktie zmagnem obe naraz a odfoti mi to.
@veronika1603 moja skusenost, cez plodne dni sme s muzom boli jeden jedinykrat,den na to som mala bielkovy vytok, dalsi den, teda za dva dni od sexu som mala uplne pozitiv ovu test a zadarilo sa 🙂 aj ked sme viac spolu neboli 🙂 ale ja nie som asi dobra vzorka a predpokladam,ze muzove spermie su extra vytalne,ked tak prezili 🙂
@butterfly333 musela som stiahnut este inu aby mi to slo ale aha. Sikova som prisla nato. 🙂
@lululka22 ano super si to zvladla no nejak málo tých srdiečok si zabudla dokreslit?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 @ivka1608 srdiecka som zabudla davat aj ked sexik urcite bol. Aj podla mna a hlienu teploty -bola ovu okolo 4až 6december... Tak nechapem akoto ze vcera uz ms prisla ved to sa ani nestihlo babo zarobit 😠 ☹ len ako som vcera pridala do aplikacie ms tak mi vyznacenie skocilo o tyzden skor nechapem neham tak uz... Idem cakat kedy skoncim ms... A asi aj tie ovu tesky skusim.vsetko je raz prvy raz a hadam uz tam sa to potvrdi... Kedy mam z testami zacat ked mam ms po 30dnoch teraz???
Moj grafik, momentalne 7dpo 🙂 Teraz by som fakt chcela aby to vyslo, veeeelmi 🙂 30.12 mame vyrocie s muzikom 13rokov ,co sme spolu 🙂 tak by som mala darcek isty pre neho a termin by mi vysiel na 28.08 a on ma narodky 18.08 a 08.08 mame svadobne vyrocie 😀 takze darcek 3v1 ked som sa tak dnes zamyslela 😀
@lululka22 ano ak máš cyklus 30 tak ako ja stačí robit ovu od 10Dc
Dievčatá prosím kde zoženiem ovu testiky lacnejšie a spolahlive /v lekárni stoja moc/ idem do toho s ovu testami bo už mam pocit ze neovulujem jak sa nedarí 4mesiac :'( je lepšie kombinovať aj merať bazalnu teplotu či?Vopred ďakujem baby...
@michhaela
http://www.najlekaren.eu/tehotenske-testy/7246-...
Ja mam tieto a celkom som spoko, podla toho kolko je pre teba vela
@michhaela napíš IP korytnacka81 ona má ovu aj tehu po 0,27centa.nekupuj v lekárni a pod tam su drahe.A ja meriam BT aj som tento mesiac robila ovu.
Baby tak ovu test negativny, strasne slabucka ciarka bola. Tak neviem co ten ovu hlien co sa mu zachcelo 😀 pre istotu sa posnazime a uvidime cez vianoce ;) mimo toho uz mam predcasny vianocny darcek, muzik mi povedal ze suhlasi s odstahovanim od svokrovcov tak hladame bytik kym sa nam domcek postavi ;) hned bude veselsie snazenie alebo tehulkovanie 🙂
@butterfly333 Ozvala sa mi ta kocka snou som bola dohodnutá daky čas len som ju nechcela rušiť či ešte ma ovu testy ale ďakujem za radu 😉 ja dake mam ted 5ks z lekárne kým budem tento mesiac merať bazalnu teplotu zajtra začínam budem mat 6DC aj s ovu testami/len aby mi došli zvyšné testy ked objednam 😀/ som zvedava či mi už pride v tom čase aj hlien priehľadný lebo nejak sa nás zlakol ako sme sa začali snažiť ja fakt nechápem....Asi dosť robí psychika...Len už u tie 4mesiace beriem jak keby prešlo 2roki tak ma to ničí že plakat chcem :'( takýmto štýlom na psychiatriu sa dostanem ☹
@michhaela ked nema, tak aj ja mam testiky v pro shope mozes kuk.
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/laurit...
baby baabyyy prosim vas..ten plodny hlien priesvitny natahovaci medzi prstami je ked akurat prebieha ovu, alebo ked este len prebehne? :(

@veronika1603 no ano drží sa pekne hore no testovat nebudem,Minulý cyklus mi meškala 5dní a nič z toho tak ani testovat nebude,možno ak budem mat tušáka že sa zadarillo.