Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@veronika1603 dakujem, pytam sa to preto, lebo az zajtra sa ma vratit priatel zo zahran. a by ma porazilo keby mi den predtym prebehla ovu, tak sance by zas boli mizive..
@maria1312 ahoj moja co nové?neozyvas sa nič...
@senselinka este nezufaj sak ovu pride do 48 hodin od pozitivneho testu takze to stihate snad 🙂
@senselinka jedinečná priležitosť sa vrhnúť na manžela hneď keď príde domov 😀 😎
@senselinka tak šup hneď ráno na to, nejakú rýchlovku a polhodinku nech ti malú postráži alebo si ju zober potom k sebe do postele. Moc moc držím palce
@senselinka A este by som dodala,ze vajicko tiez este nieco prezije😀
@senselinka,alebo jo hned privitaj v nejakom sexi pradle,aby dostal chut.😝
@senselinka to je pravda ja som ju mala tiez do 12 hodin ale ako pisala
@kakatulik vajicko by malo prezit do 12 hodin 🙂 drzim palce 🙂
@senselinka ty koki, krasny testik na 10DC 🙂 ja som mala najskor 16Dc 🙂 paradicka, tfuj tfuj aby vyslo
@zabka1987 diky, zlato, budeme dalsie tehule v junovkach 2014 😂
Ved uz len Ada porodi a koniec, treba rozbehnut druhe kolo 😛
@senselinka no veru aj ja dufam 😀 len na konci leta rodit ufff to bude 😀 stacil mi ten jun ,ale zvlaaadneme . snad nebude brutalne leto
@zabka1987 mne by to vychadzalo na september... Ale ono je to jedno, len nech mame krasne zdrave babo 😍
@senselinka sice aj mne na konci augusta ale ja rodim, teda obe deti som rodila minimalne o 10dni skor 😀 ale presne, je to jedno len nech je 🙂 a co najskor uz 2 palicky na teste . Ja som dnes 8dpo a este 2 dni vydrzat ach 😀 aspon teda tolko
@katuska151183 uz! Ale moze byt vecer,alebo zajtra doobeda este viac.
Ber ale ze ano a dndes sup na to! A pozajtra tiez a takto nie je sanca aby si to prepasla.😍
@senselinka mega silny testik maš ;.-) to bude ovulka jak lusk 😵
@zabka1987 a máš aj nejaké priznaky tehu??
Babyyy beriete niektorá clostil??
@butterfly333 praveze nie, nic ... uz ma ani brucho neboli tak ako pred 2/3dnami. Uz mi nic nie je . V nedelu mam dostat ms, tak ale dufam nepride 🙂 ty sa ako citis? jedine ,co mam vytok
@zabka1987 no ja som trolinka cítila brucho sem tam niečo no nič zvláštne,a BT meriaš??Ja stále 37,1
@butterfly333 ktory den DPO si? 🙂
@sara22 Dnes 6DPO
@butterfly333 ano jasne 🙂 mam ju tiez hore . zatial . uvidime, snad aj ostane hore
@zabka1987 aku máš teplotku?? Tiež tak 37?

@lalia87 este len prebehne.v takom hliene spermie prežijú aj 5dni a pockaju na ovulaciu.kym s vajíčko uvolni