Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 pozri, dnes 8dpo a tiadne mi stupla 🙂 tak postupne mi to ide
@zabka1987 ahaa no dost nizka ale ked to takto mávaš je to ok ved každá sme iná,tak držim palce a budeš aj robit tehu test?
@zabka1987 ano pekne to ide horeee
@butterfly333 diky, tehu test si spravim vo stvrtok rano 🙂 snad do vtedy vydrzim
@zabka1987 ja ani robit nebude lebo premna je to zbytočne počkám neviemaspon ked bude nejaký príznak že by sa zadarilo.
@laauraa no mne sa zdá ten na 18DC pozit.
Zienky,mam na vas otazku...som 12DPO,v nedelu by mala neprist ms...dnes mam krce v bruchu,zaludok ako na vode,teraz uz aj horucku...cez den som mala raz malilinkate spinenie...mam skusit tehu test zajtra?bojim sa,ze je to skoro,nemam este na pocudy ziaden ms priznak...len neviem,ci si mozem dat nejake lieky,ci mam radsej testovat...stalo sa to niektorej z vas?dakujem
@katleen66 to máš aký cyklus?36?? no na 12DPO by už malo byt niečo vidiet no zaleží kedy bola ovu?
@butterfly333 cyklus mam 27-28 dnovy, ovulacia tento mesiac bola 11DC, teraz som 23 DC...tak neviem,bojim sa uzivat nejake lieky,pre istotku :-/ Co by ste mi poradili,ci cakat,ci radsi testnut...? Dakujem
@katleen66 no ráno by si mohla skusit,meriaš si BT?
Tu si bohuzial este nemeriam :-/spolahla som sa zatial len na pozitivny ovu testik...tak ja si rano vyskusam asi :-/
@butterfly333 ,@sara22,@zabka1987,dakujem vam,ste zlate 🙂 rano vyskusam...
@lauritka ahoj.mam jednu otázku.ked je ovu pozitiv a potom zbledne znamená to ze ovu už prebehla?pozri prosím moje testy
@veronika1603 ak smiem odpovedat aj ja tak niie. To je iba vjbhol hladiny LH v moci co znamena,ze k ovulacii by malo dojst do 48hodin najneskor. 😀
Tak ako píše katulik
Ovulka so 48hodín po pozitivnom

@butterfly333 nie nie, ale ja celkovo mam pred ovu od 35,5 - 36 max a teraz po ovu som hore 36,7 cca . Kazdy mesiac mam takto . ja 37 nemam nikdy . ani v tehu pri oboch som nemala nikdy