Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@laauraa aj mne sa zdá silnejší ten na vrchu,no ved ste to poistili tak treba verit že sa zadarilo.
@butterfly333
@lauritka
@ivka1608 babule, už asi týždeň ma pobolieva podbruško, kríže a pár dní mám kovovú pachuť v ústach (cítim krv v ústach) a mám výtok - nepáli, nesvrbí, nie je nepríjemne len proste je. Nič iné ma nebolí ani nič podobné. 2 dni dozadu som robila tehu test a nič. Moje cykly sú nepravidelné a BT nemerám
@janulka_1 no moja to vyzerá u teba na tehu počkaj ešte den dva a skus znova test.Držím palčeky.Kolko si DPO?A ten výtok máš aký biely ?
@butterfly333 jaj, kiež by si mala pravdu ☹- Včera som mala depku, že už sa blíži koniec ďalšieho roka a furt nič
@janulka_1 ja verím že sa nám to podarííí
@butterfly333 aj ja tomu verím, len ma to niekedy chytí. Hádam nie som sama čo má takéto stavy 😀
@janulka_1 no ja sa tehu zatial necítim tak asi z toho zasa nič nebude mm musí mat ok spermio teda tu pohyblivost.
@butterfly333 a ty si koľký deň po? môj ma spermio v poriadku
@janulka_1 7DPO no moj mm ma spermii dost aj su zdrave len su niektoré lenive preto berie už vyše mesiaca zinkosel macu vit C a vit E čaj z kotvičníka. snád mu to pomože.
@butterfly333 juchu idu nam tie dni celkom pekne 🙂 ja 9dpo ale nerobila som este test, zvazujem kedy spravim
@butterfly333 iha, aj tebe sa to už blíži. A kedy budeš testovať? To je dôležité, že sú v poriadku a že nemajú žiadnu abnormalitu. Pohyblivosť sa upraví, nič sa neboj
@zabka1987 ano ide to no bojim sa že sa zas nezadarilo,v posledne dni som nejaka podráždená,no ešte čakat do 25.12 či ms príde,keby mám nejaký príznak no nič.a ty,?
@zabka1987 uz mozes testovat 🙂 drzim palce 😉
@butterfly333 nemusis mat priznaky draha,,,,, je to este skoro 😉 drzim silno palce moccccc
@butterfly333 vyzerá to super zatiaľ
@sara34valentina dakujem moja,
@sara34valentina diky mam iba 2 testiky 😀 rano ale skusim a ak nic tak potom v nedelu/pondelok ked cakam ms

@laauraa testni ešte na obed,ak chceš pošlem ti zopár ešte dnes,len tie s čisto zelenými pasikmi. aby zajtra došli.nápis mi tak ak ip