Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 ja som tiez 23dc,ale kedze ovu prebehla dost neskor ako tebe,mne by este neukazalo nic,aj kjed ma prsty palia 😉 ztial nejak necitim nic,len ma prsia pobolievaju,ale to vzdy aj pred ms,ale prialaby som si,aby ma tentokrat boleli z toho spravneho dovodu 🙂 ty sa citis ako?
Tak ja som už z toho riadne mimo... Pred viac ako týždňom dva dni po sebe s pozitívnymi ovulačnými testami, návšteva doktorky však nepotvrdila, že by sa nejaká ovulácia v ten deň mala konať (16mm folikul), potom negatívne testy. Teraz zas nedeľa, pondelok pozitívne, včera negatívne a dnes zas pozitívny. POMÓC! Samozrejme graf nenasvedčuje ani ovulácii a ani tehotenstvu. Začínam si myslieť, že mám nejakú vadnú sadu testov, ale skúsila som to na synovi a tam sa objavila iba kontrolná čiarka. Dnes som 49DC a od 33DC mám dosť viditeľné aj testovacie čiarky. Tehotná nie som, ale nemôžem to ani 100%ne vylúčiť, ale graf hovorí jasnou rečou - anovulák zatiaľ. http://www.fertilityfriend.com/home/5f9e12
Jooj baby manzel dotiahol domov anginu uz mam zvysenu teplotu a od zajtra som 4 dni v praci 12ky robim ☹ ja som z toho taka nestastna...si rano musim zbenut po atb a sup usmievat sa cely den na zakaznikov ☹
@majrab tak to nieje dobré moja dufam že nebudeš chorá,robíš v obchode?? Bože to je najhoršia praca s ludmi som robila 4roky v OD jysk no o nervy a tý zákazníci ani nehovorím škoda reči,no držím palčeky aby si to zvladla.
@butterfly333 ano v obchode a este som sa dala ukecat na den naviac, cize namiesto vikendu robim aj zajtra ☹
@yuriko moze sa folik aj vstebat? viem,ze ked dominantny praskne,ostatne sa vstrebu,ale ak tento bol dominantny,kde potom je,ked evidentne podla teplot nepraskol?no asi zasa moc polemizujem,ale zaujalo ma to teda,no asi ostava len cakat,ako sa vyvinu teploty dalej,mavas obycajne take dlhe cykly?
@denidi Moje cykly sú jeden veľký bordel, takže ťažko hovoriť o niečom, čo by som mohla nazvať "môj normálny cyklus". Fakt sa v sebe nevyznám. Preto som začala riešiť ovulačné testy a začala merať teplotu. Zatiaľ som sa dopracovala iba k tomu, že nemám ovuláciu. Ja neviem, čo to tam tá moja doktorka videla na tom sone, možno to zle odmerala.
@lauritka Ešte doplním, že keď som bola pre tromi týždňami u doktorky, tak nevidela vôbec nič. Pri PCO sa folikuly tvoria. Toto je prvý cyklus, čo mám tak výrazné ovulačné testy. A tento cyklus do 30DC som mala takmer biele testy, takže LH mám vyššie iba posledné dva týždne. Ani minulý cyklus som nemala nič pozitívne. Možno je to tým Clostylbegitom, možno začal neskoro účinkovať. Estrofem s Duphastonom tiež.
@yuriko brala si clostil?? A nemala by byt po clostile lepšie dozrete vajíčka aj ovu?,Ja mám tiež clostil doma nachystaný ked sa nezadarí.Tak som zvedava.
@butterfly333 Mne asi nezabral.
@yuriko ahaa no som zvedava ako dopadneme tento mesiac.
@butterfly333 verime,ze stastne 🙂 🙂 🙂
@denidi ano dufam že si každá nájdeme //.Mne má ms príst 25.12 dufam že 24.12 budu // to by bol aky krasny darček a to mm má 28.12 narodky dcera 29.12 meniny ale podla anglickeho kalendara lebo má anglicke meno a syn má 30.12 meniny.

@janulka_1 tak zajtra, pozajtra už môžeš