icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
16. dec 2015

@janulka_1 tak zajtra, pozajtra už môžeš

denidi
16. dec 2015

@janulka_1 ja som tiez 23dc,ale kedze ovu prebehla dost neskor ako tebe,mne by este neukazalo nic,aj kjed ma prsty palia 😉 ztial nejak necitim nic,len ma prsia pobolievaju,ale to vzdy aj pred ms,ale prialaby som si,aby ma tentokrat boleli z toho spravneho dovodu 🙂 ty sa citis ako?

janulka_1
16. dec 2015

@denidi mňa prsia tento krát vôbec nebolia ani sa mi nezväčšili ako pred ms tak uvidíme. Okrem tých krížov, podbruška a pachute sem tam mi nič neni. Asi v piatok testnem a keď nič tak skúsim ešte 22 čo bude 29DC ak by dovtedy nedorazila mrcha

yuriko
16. dec 2015

Tak ja som už z toho riadne mimo... Pred viac ako týždňom dva dni po sebe s pozitívnymi ovulačnými testami, návšteva doktorky však nepotvrdila, že by sa nejaká ovulácia v ten deň mala konať (16mm folikul), potom negatívne testy. Teraz zas nedeľa, pondelok pozitívne, včera negatívne a dnes zas pozitívny. POMÓC! Samozrejme graf nenasvedčuje ani ovulácii a ani tehotenstvu. Začínam si myslieť, že mám nejakú vadnú sadu testov, ale skúsila som to na synovi a tam sa objavila iba kontrolná čiarka. Dnes som 49DC a od 33DC mám dosť viditeľné aj testovacie čiarky. Tehotná nie som, ale nemôžem to ani 100%ne vylúčiť, ale graf hovorí jasnou rečou - anovulák zatiaľ. http://www.fertilityfriend.com/home/5f9e12

yuriko
16. dec 2015

A prikladám aj fotku testov. Výraznejšie je to po cca 10tich minútach, keď to zaschne, je to skreslené. Avšak aj tu je vidieť, že najpozitívnejší test som mala v pondelok 48DC. Vlastne dnes som už 50DC, nie 49 ako som si myslela.

denidi
16. dec 2015

@janulka_1 no tak krize citim aj ja a od dnes teda poriadne,ale to moze byt aj tym,ze v praci skoro stale stojim na nohach,podla vsetkeho,uz by si mala byt nejakych 12dpo? to by uz testik mohol ukazat

denidi
16. dec 2015

@yuriko ten 48den je veru krasne pozitivny testik... a ked bol minuly tyzden folik 16mm,kde je teraz? nemohol to prave ten teraz dorast? mozno zajtra stupnu teploty,ak bol predvcerom ovu test pozitivny

yuriko
16. dec 2015

@denidi Stále dúfam v stúpanie teplôt a stále sa to nedeje. Už fakt neviem, čo mám za divné telo.

denidi
16. dec 2015

@yuriko ale nie,nemyslim si,ze mas cudne telo,ale ten folik proste nemohol len tak zmiznut 🙂 ci? a ked mas ovulku,brusko ta nepobolieva?

majrab
16. dec 2015

Jooj baby manzel dotiahol domov anginu uz mam zvysenu teplotu a od zajtra som 4 dni v praci 12ky robim ☹ ja som z toho taka nestastna...si rano musim zbenut po atb a sup usmievat sa cely den na zakaznikov ☹

butterfly333
16. dec 2015

@majrab tak to nieje dobré moja dufam že nebudeš chorá,robíš v obchode?? Bože to je najhoršia praca s ludmi som robila 4roky v OD jysk no o nervy a tý zákazníci ani nehovorím škoda reči,no držím palčeky aby si to zvladla.

majrab
16. dec 2015

@butterfly333 ano v obchode a este som sa dala ukecat na den naviac, cize namiesto vikendu robim aj zajtra ☹

denidi
16. dec 2015

@majrab supni hlavne vela cecka do seba,to nieje ktovieco,ked mas robit chora,ved to cloveka nebavi ani lezat,nieto este robit

majrab
16. dec 2015

@denidi mame take Ccko z dm v prasku tak toto si davam

yuriko
16. dec 2015

@denidi Ten 16mm folikul som mala 9 dní dozadu, veď teraz by už musel mať aspoň 30 😀 Ja nikdy nič necítim, ani krámy a ovuláciu už vôbec nie. Mám len jeden vaječník na pravej strane a jedine, že ma kríže bolia na ľavej. Hrávam však volejbal, tak to pripisujem tomu.

denidi
16. dec 2015

@yuriko moze sa folik aj vstebat? viem,ze ked dominantny praskne,ostatne sa vstrebu,ale ak tento bol dominantny,kde potom je,ked evidentne podla teplot nepraskol?no asi zasa moc polemizujem,ale zaujalo ma to teda,no asi ostava len cakat,ako sa vyvinu teploty dalej,mavas obycajne take dlhe cykly?

zuzka56
16. dec 2015

@denidi
Moze sa z neprasknuteho foliku vytvoriť cysta

lauritka
16. dec 2015

@yuriko uff,, moja mam podozrenie na pco 😒 .. vtedy ti viackrat za cyklus mozu vyjst pozitivne testy a teplota nestupne. mas klasicky anovulacny cyklus.

zabka1987
16. dec 2015

@yuriko ak ti pomoze ja som mala 17mm folikul vo stvrtok a v pondelok ovulku...cize pocitaj + 4-5dni a je tam ovulka

yuriko
16. dec 2015

@denidi Moje cykly sú jeden veľký bordel, takže ťažko hovoriť o niečom, čo by som mohla nazvať "môj normálny cyklus". Fakt sa v sebe nevyznám. Preto som začala riešiť ovulačné testy a začala merať teplotu. Zatiaľ som sa dopracovala iba k tomu, že nemám ovuláciu. Ja neviem, čo to tam tá moja doktorka videla na tom sone, možno to zle odmerala.

yuriko
16. dec 2015

@lauritka Doktorka nevidela žiadnu cystu. Čakám na výsledky AMH. Fakt neviem. Som sledovaná od 15tich rokov, keď mi vyoperovali obrovskú cystu s vaječníkom, nikdy nebolo podozrenie na PCO.

yuriko
16. dec 2015

@lauritka Ešte doplním, že keď som bola pre tromi týždňami u doktorky, tak nevidela vôbec nič. Pri PCO sa folikuly tvoria. Toto je prvý cyklus, čo mám tak výrazné ovulačné testy. A tento cyklus do 30DC som mala takmer biele testy, takže LH mám vyššie iba posledné dva týždne. Ani minulý cyklus som nemala nič pozitívne. Možno je to tým Clostylbegitom, možno začal neskoro účinkovať. Estrofem s Duphastonom tiež.

lauritka
16. dec 2015

@yuriko hmm.. no prave ten LH byva sprievodnym priznakom.. ked je viackrat pocas cyklu silny testik..no uvidis ako to dopadne. podla tohto grafu zatial ovulacia vobec neprebehla.

butterfly333
16. dec 2015

@yuriko brala si clostil?? A nemala by byt po clostile lepšie dozrete vajíčka aj ovu?,Ja mám tiež clostil doma nachystaný ked sa nezadarí.Tak som zvedava.

yuriko
16. dec 2015

@butterfly333 Mne asi nezabral.

butterfly333
16. dec 2015

@yuriko ahaa no som zvedava ako dopadneme tento mesiac.

denidi
16. dec 2015

@yuriko brala si clostil prvy cyklus?

yuriko
16. dec 2015

@denidi Áno.

denidi
16. dec 2015

@butterfly333 verime,ze stastne 🙂 🙂 🙂

butterfly333
16. dec 2015

@denidi ano dufam že si každá nájdeme //.Mne má ms príst 25.12 dufam že 24.12 budu // to by bol aky krasny darček a to mm má 28.12 narodky dcera 29.12 meniny ale podla anglickeho kalendara lebo má anglicke meno a syn má 30.12 meniny.