Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik @janulka_1 mne na tej aplikacii nesedi uz len to, ze ked tam aktualne zadam, ze ovulacny test je pozitivny, tak mi to oznaci, ze ovulacia je uz v ten den, pricom to nie je pravda, ovulacia nastane az to 48 hodin. Tiez mi tym padom nesedia ani plodne dni, ktore tam apka vyznaci. A to co mi apka vypocita dopredu, to mi ani nemoze sediet, pretoze nemam cyklus kazdy mesaic rovnaky (od 26 do 33 dni), takze to apke nezazlievam, ze nedokaze predpovedat.. ale to vyznacenie ovulacie tam podla mna nie je dobre.
@butterfly333 aj ja dom zacala pouzivat apku co ty a ovu mi vyhodilo v den,ked som dala pozitivnyvovu test,ale ovulka bola az na druhy den urcite,aj podla folikov,co dr povedal,v pc pouzivam womenzone a ten mi podla teplot vyhodil ovulaciu az dva dni po pozit ovu teste
Baby mám taku otázku može vyvolat sexuálne vzrušenie natahovací hlien taký ako je plodný hlien?Mali ste to už daktora?
@butterfly333 ano.moze....mám.ho taky furt ked som nadrzana😊bez neho by nebol dobryxsex
@senselinka diiiiky , jasneee ze pridas 🙂 budeme zase spolu bacovat niekolko tyzdnov 😀
zeny.... ktore sa v tom vyznate...ako to je... testujem... zacala som 10 DC, prve dva dni testy uplne bez druhej ciarky, vcera slaba, dnes silnejsia, ale stale nie tak silna ako kontrolna... hlien som mala uz pred vcerom... aj podbrusko citim vcera dnes... znamena to, ze este len to bude...alebo som to presvihla zlym nacasovanim testov...testujem cca okolo 16:00 h... budem samozrejme testovat aj nadalej... len som myslela, ze ovu je ked je hlien...a teda aj tie bolesti trosku... ale testy zatial neukazali... som z toho cela zmetena...
@kukulienka83 testuj dalej.Vlhky hlien byva pred ovulkou a aj rozne tlaky v podbrusku mozu byt este pred 😀
@kukulienka83 neprešvihla...ešte len bude do 3dni...testuj ďalej.. Bolesti a hlien su cca 4-5dni pred ovu
aha...tak dakujem zeny... tak testujem dalej... ci to daco ukaze... sama som zvedava...
@kukulienka83 ked postupne tmavne,tak by malo ukazat.Pozitivny je az vtedy ked su obidve ciarky rovnake,alebo ta druha tmavsia ako kontrolna.Po takomto vrchole dochadza k ovulacii do 48 hodin.

@janulka_1 ono to je asi pocitane podla idealu. Inak mne pise ze ms pride 5.1.cize to mame podobne. Takze aj ty uz asi zacinas mat plodne obdobie. 😍 Mne vypocitalo ovulku na 22.12.,cize 15 DC,cize pozit ovu test by mal byt tak. 20.12.,co je v mojom pripade bude 13 DC,co by bolo o 1-2 dni neskor ako zvycajne. No ale podla ovul.testikov to bude asi fakt neskor,aj ked vajecniky citim riadne uz a vcera uz bol aj hlienik. To je ako CSI 😃