icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
18. dec 2015

@ivka1608 akurat som dojedla veternim 😀 a to som ani necitala prispevok 😀

butterfly333
18. dec 2015

@zabka1987 ahoj moja dnes si testík nerobila??ako ti je

zabka1987
18. dec 2015

@butterfly333 ahoj, nie nie . Nemam uz iba jeden 🙂 mozno rano skusim, chcela som v nedelu ked mam predpokladanu ms. citim sa ako bezny den moja , nic mi nie je trosku ma picha v podbrusku a cely den lezim 😀 ale fakt inak nic . taky bezny den

dejna20
18. dec 2015

@zabka1987 cauko uz som to tu dlho necitala. Ty si ci nie si tehu. Inak my sme skoncili v nemocnici, lebo vsak ovulacia mala byt. No co ti poviem. Asi kaslem na to teraz a po novim roku sa uvidi

butterfly333
18. dec 2015

@zabka1987 no ja zatial nič no do ms ešte 7dní inak teplotka stále 37,10 tak zatial ok.Chodím na rehabko a dnes som piekla dalšie dobroty k vianociam.

butterfly333
18. dec 2015

Baby ktora mate tuto apku v zadala som teplotu do grafu aj ju označilo no ta palička hlavna sa neposunula stale som na včerajšom dni ukazuje mi 17.12 nikdy sa mi to nestalo neviete prečo sa to neposunulo?

kukulienka83
18. dec 2015

no zienky...a cil budme mudre... zo silnejuceho ovu-testu je zrazu dneska takmer neviditelna ciarka...znamena to, ze som to nevystihla, alebo co...nechapem to... a co je to anovulak..??
vcera som skusila este vecer spravit test, ale nezosilnelo, bolo tak ako poobede...tak neviem ci ta ovu prebehla alebo co...

michhaela
18. dec 2015

@kukulienka83 Ja mam zmätok dnes rano z ničoho nič silne obe a na obed už zoslabla a to som 9DC nechápem :'(

zabka1987
18. dec 2015

@dejna20 ahoj, to ma mrzi ☹ dufam, ze ste v poriadku moja . Neboj, vsetko ma svoj cas. No ja este nevem, vysiel mi vcera dusok na 10dpo. dnes som netestovala zatial , mozno skusim rano ,ale este uvidim . U mna je to take otazne aj ked lieky uz mam 🙂

zabka1987
18. dec 2015

@butterfly333 dnes si 9dpo? nechces skusit zajtra test ? 😀 mohla si ved 🙂 mas vysoko teplootu ved. min mesiac si mala ako?

denidi
18. dec 2015

@butterfly333 ja prvyrsiac skudam tuti aplikaciu a yoez mi to urobilo,tak neviem

denidi
18. dec 2015

@butterfly333 mesiac

denidi
18. dec 2015

@butterfly333 no napisala som to ako magor,ale hadam si pochopila 😀

kakatulik
18. dec 2015

@zzuzu09 nie nemam nepravidelny 27-29.Iba som chcela vyskusat ci bysa skor nezadarilo.Mozno blbost. 😒

kakatulik
18. dec 2015

@butterfly333 ahoj,aj mne to dnes tak ukazalo,ale neviem preco ☹

butterfly333
18. dec 2015

@zabka1987 nie tesr radšej robit nebudem je šete skoro,

butterfly333
18. dec 2015

@kakatulik stále rozmýšlam prečo mi to neposunulo ten den.

kakatulik
18. dec 2015

@butterfly333 ja som to potom manualne posunula,ale ta hruba ciara zostala na vcerajsku....nechapem preco.

janulka_1
18. dec 2015

Baby tak ja som s toho jelen, akurat som si spravila tt a ovu test, na tt podla mna nic nevidno ale ovu silnie, ako to? Mohla sa zmylit doktorka? Som 25DC. Na tej druhej foto su od hora (vsetky dnes robene) tt pepino, tt onestep (obidva rano), ovu one step a tt one step (pred chvilkou robene)

denidi
18. dec 2015

@michhaela malasi dost silne tie ciarocky,mozno uz bol vrchol tak uz slabnu,brusko ta nepobolieva?

butterfly333
18. dec 2015

@zabka1987 ja mavam po vou až do ms BT 37,-37,3

michhaela
18. dec 2015

@denidi pobolieva este sem tam akurat som si robila ovu prikladam fotos posledne tri su dnes odspodu teraz, na obe,rano o 8:00h a tie dva vyssie je vcerajsie rano a večer.... Včera bol trošku náznak priehľadný natahovaci hlienik...Tak co ešte budu silniet ovu testy či?

michhaela
18. dec 2015
denidi
18. dec 2015

@michhaela ten rano vyzera silnejsi,ako ten naobed,aspom teda tu na monitore,ale zasa ten vecerny zosilnel,tak mzno zajtra bude pozitivny,bt merias?

kakatulik
18. dec 2015

@michhaela sprav este zajtra,ale nie rano,ale az tak na obed najskôr,lebo rano mas nahromadene hormony z celej noci a moze to vyst pozit,aj ked este nie je.
Ja by som povedala ze vrchol je teraz vecer,ale zajtra moze byt este silnejsi.... 🙂

michhaela
18. dec 2015

@denidi
@kakatulik Baby oki skúsim ešte zajtra ja to budem skúšať az do kramov asi 😀 😀 😀 budem zavislacka na ovu testy ale aspon zistím viacej na čom som a jak mi funguje ovulacia...A meriam aj bazalnu teplotu /prvy krát to robím/ vždy ráno na rovnaky čas chcem zistit ci ovu a bazalna teplota vobec trafí že či to funguje som veľmi a veľmi zvedavá...Samozrejme že snazilkujeme aj a mohlo by to vyjsť už....Len väčší chaos je že kedy v čas mať tutumutu aby stihli spermiose prišli na čas ku vajicku ked sa spustí,hm?

kakatulik
18. dec 2015

@michhaela no ale ak je vrchol fakt dnes,tak by ste mohli uz dnes vecer a potom az pozajtra rano
Aleeeee ak bude zajtra este silnejsi,tak co ja ti viem,asi tiez pozajtra rano....po ovulke by mala teplota stupnut,ale to zistis az spatne. Nemusis testovat az do MS.Staci ak do zblednutia OT.Potom to uz nema velky vyznam 🙂

michhaela
18. dec 2015

@kakatulik Ďakujem za radu tak ešte pár dni uvidíme a už do konca cyklu bazalnu teplotu....

korytnacka81
18. dec 2015

@michhaela aj zajtra rano sprav testik

denidi
18. dec 2015

@michhaela tiez by som asi sla tak,ako kakatulik pise a zajtra uvidis,ci zosilnie,no tazko to takto dopredu urcit,ale ak bude chut,nebranila by som sa 😀 😀 😀 s tou bazalnou teplotou tiez som zacala len minuly mesiac a celkom ma to draplo a ovu testy,ani nevravim,tie som robila teraz prvy mesiac a minula som ich skoro 30,neuveritelneee 😀