Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 ahoj moja dnes si testík nerobila??ako ti je
@butterfly333 ahoj, nie nie . Nemam uz iba jeden 🙂 mozno rano skusim, chcela som v nedelu ked mam predpokladanu ms. citim sa ako bezny den moja , nic mi nie je trosku ma picha v podbrusku a cely den lezim 😀 ale fakt inak nic . taky bezny den
@zabka1987 no ja zatial nič no do ms ešte 7dní inak teplotka stále 37,10 tak zatial ok.Chodím na rehabko a dnes som piekla dalšie dobroty k vianociam.
no zienky...a cil budme mudre... zo silnejuceho ovu-testu je zrazu dneska takmer neviditelna ciarka...znamena to, ze som to nevystihla, alebo co...nechapem to... a co je to anovulak..??
vcera som skusila este vecer spravit test, ale nezosilnelo, bolo tak ako poobede...tak neviem ci ta ovu prebehla alebo co...
@kukulienka83 Ja mam zmätok dnes rano z ničoho nič silne obe a na obed už zoslabla a to som 9DC nechápem :'(
@butterfly333 dnes si 9dpo? nechces skusit zajtra test ? 😀 mohla si ved 🙂 mas vysoko teplootu ved. min mesiac si mala ako?
@butterfly333 ja prvyrsiac skudam tuti aplikaciu a yoez mi to urobilo,tak neviem
@butterfly333 mesiac
@butterfly333 no napisala som to ako magor,ale hadam si pochopila 😀
@butterfly333 ahoj,aj mne to dnes tak ukazalo,ale neviem preco ☹
@zabka1987 nie tesr radšej robit nebudem je šete skoro,
@kakatulik stále rozmýšlam prečo mi to neposunulo ten den.
@butterfly333 ja som to potom manualne posunula,ale ta hruba ciara zostala na vcerajsku....nechapem preco.
@zabka1987 ja mavam po vou až do ms BT 37,-37,3
@denidi
@kakatulik Baby oki skúsim ešte zajtra ja to budem skúšať az do kramov asi 😀 😀 😀 budem zavislacka na ovu testy ale aspon zistím viacej na čom som a jak mi funguje ovulacia...A meriam aj bazalnu teplotu /prvy krát to robím/ vždy ráno na rovnaky čas chcem zistit ci ovu a bazalna teplota vobec trafí že či to funguje som veľmi a veľmi zvedavá...Samozrejme že snazilkujeme aj a mohlo by to vyjsť už....Len väčší chaos je že kedy v čas mať tutumutu aby stihli spermiose prišli na čas ku vajicku ked sa spustí,hm?
@michhaela no ale ak je vrchol fakt dnes,tak by ste mohli uz dnes vecer a potom az pozajtra rano
Aleeeee ak bude zajtra este silnejsi,tak co ja ti viem,asi tiez pozajtra rano....po ovulke by mala teplota stupnut,ale to zistis az spatne. Nemusis testovat az do MS.Staci ak do zblednutia OT.Potom to uz nema velky vyznam 🙂
@michhaela aj zajtra rano sprav testik
@michhaela tiez by som asi sla tak,ako kakatulik pise a zajtra uvidis,ci zosilnie,no tazko to takto dopredu urcit,ale ak bude chut,nebranila by som sa 😀 😀 😀 s tou bazalnou teplotou tiez som zacala len minuly mesiac a celkom ma to draplo a ovu testy,ani nevravim,tie som robila teraz prvy mesiac a minula som ich skoro 30,neuveritelneee 😀

@ivka1608 akurat som dojedla veternim 😀 a to som ani necitala prispevok 😀