Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@michhaela ved aj ked date dnes tutmtu a zajtra bude silnejsi,nevadi,ved spermosky ak su zdatne tak v teplucku a vlhku vydrzia dlho... 😵
Neviem uz presne kto to tu pisal,ze jej isiel muz niekam prec,dali sex ked este ani test tmavy nebol a zadarilo sa...rtakze.... 😀
...boze tot keby moj cital tak by najskôr nechapal ze kto su akoze spermuse a potom by neveril,ze som to pisala ja potom by isiel najskôr sebe a potom mne zmerat teplotu...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@korytnacka81
@denidi Spravím zajtra priebezne ešte mám dosť testikov 😀uz si pripadal jak zavislacka na ovu testov 😀 keď sa nedarí každá reaguje a urobí všetko preto aby prišlo malé mimi 😉
@denidi to by sa už patrilo začat sem dávat pozit tehu s //. a nie len samé ovu, 😀 😀
@butterfly333 tak to uz by sa asi patrilo 🙂 ...kto to zahaji?...ale tema je o ovulacnych no! 😉
To by sme potom mali dat nejaku ze snazilky 2016... 😕
@kakatulik to bude od ovu po štastné tehu s // 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 ajaj to by bolo kolajnic,keby sa nam to teraz vsetkym podari 😉 ty budes kedy testikovat? kolky si dpo
@denidi ja asi nebudem testovat a dnes som 9DPO a 24DCverím že sa námto raz podaríí.
@butterfly333 jasne,nic ine si ani nemozes pripustat 😉
@denidi ved načo sa zbytočne stresovat ked budem tak budem velmi štastnáááá
@janulka_1 lh hormon ma zena pocas celeho cyklu , kedy mas dostat ms?
@michhaela krásne testíky takuž aby sa len zadarilo držím palce.
@butterfly333 Ďakujem netušila som že tak rychlo mi tmavne len cítim dako podbrusko a pichanie.... Už len aby spermie prišli na čas 😉 a u teba je to čoskoro držím palce aby to už vyšlo na vianoce 😉 a všetkým čo sa už dlho snažia 🙂
@zabka1987 gratulujeeeem😊 dufam že aj mňa čaká tento mesiac také krásne prekvapko😆
@zabka1987 Super čiarka pekne tmavne gratulujem moja.
@michhaela nadhera 🙂
@butterfly333 Ty dnes netestikujes?
@mamee nie moja ja mám do ms 6dni až 25.12 mám mat no dufam že nepríde,a nemám ani testy radšej som nekupila lebo by ma to lakalo,Som 10DPO, 25DC
@zabka1987 uzasne, moc gratulujem 💖

@denidi cozeeee,no nazdar.To by mala ina na pol roka,ale zase kym sa do toho dostanes tak len testuj.
😀