Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bubo27 jeeejo ako sa to tu rozbieha a ja ceeem takyyy.srdečne gratulujem.to už sú kolajnice😊
No dievčatá. To máte najkrajšie vianočné darčeky 👪💏💄❤💋💋
Zeny, ked uz pridavate, dam aj ja..dnes som tiez 27DC..a ako som pisala o tej horucke a testovani, uz vtedy som mala silnu palicu...Dufam vsetko dopadne dobre a budem sa moct naplno tesit...vsetkym vam dievcata prajem pozitivne testiky!!! Kych kych-kycham na vas, bacile lietaju vsade naokolo 🙂
@bubo27 ako sa citis? kedy si mala cakat ms?
@katleen66 AHoj tak vyzera ze budeme spolu tehu 🙂 vies co ja uz v pondelok bolela ma priserne hlava isla som spat uz o siedmej vecer unava strasna. v utorok rano grcanie v praci a bolest hlavy a aj v stredu to iste. vcera trosku menej a dnes sa citim celkom fajn. ale tak dufam ze to tak ostane a vsetko dopadne ako ma 🙂 neskutocna radost u mna vo vnútri 🙂 a ty ako sa citis?
@veronika1603 dakujeeem
@bubo27 Káásne // super moooc gratulujem nejak sa to tu rozbieha s pozit tehu,Srdečne gratulujem.
@katleen66 krásne // moooooc vam gratulujem teším sa s cami ako sa to tu pekne rozbehlo tie tehu testiky,dufam že aj ja budem mat //.
@bubo27 aj ja chcem tie tehu bacilkyyyyy
No teda babyyy,co totooo a ja este len na pozitivny ovulacny cakam.😕
@butterfly333 Maaas mat od nas :-* mam pocit, ze si tehu aj ty :-P 🙂 Cakam pozitivne spraaaavy!
@butterfly333 tak ja dufam,ze ma v tom nenechas ved tu quama zostanem tusim.😞😀
@bubo27 No ja trosku podobne, v utorok horucka, strasna slabost, nevolno od zaludka, dnes/zajtra mam dostat-NEDOSTAT ms 🙂 Ale vcera som mala dost silne ms bolesti, tak som sa vylakala trosku, ze to prislo..dufam to je normalne...ale pevne verim, ze vsetko dopadne super! 🙂 Drzkaj sa!
@katleen66 dakujem no dufam že sa zadarilo aj mne,a prečo si myslíš že sa mi zadarilo?,Inak mala si alebo maš take bolesti podbruška?ja som to dnes cítila take dost silne ako keby som mala krče a potrebujem na velku ale nešla som tak neviem,lebo tie predošle tehu si nepamatám či som niečo citila to som nevedela ani že som tehu.
@kakatulik neboj aj nás sa to podarííí
@butterfly333 ja si tiez nepamatam,ako to bolo pri prvej,ale teraz som mala take mierne krce v podbrusku ako pred ms. Tak snad to tento mesiac vyslo aj tebe 🙂 ♥
@butterfly333 aj ja chcem tehuuu,tiez mam take podivne krce v podbrusku a tiez lovim v pamati,ci som to mala aj predtm,ked som bola tehu,ale to uz bolo davno,no chvilu pobolieva,chvilu nie a takto stale
@butterfly333 No vysrihla si ovulku krasne 🙂 Ja som nemala od ovulacie ziadne bolesti, nic...az kym na mna neprisla horucka, netestovala by som, len som nevedela, co s liekami, ci uzivat, ci nie..Bolesti teda ziadne, ani prsia, ani podbrusko, nic..ale teraz uz cca 2 dni ma prsia riadne bolia a vcera silne ms bolesti cely den :-/ Dnes uz to zase utichlo, ale trosku citim tlaky v podbrusku, take jemne...a trosku ma aj krize pobolievaju...tolko zatial 🙂
@katleen66 ano ovu som vystihla len či tam bola nejaká šikulka spermia snád áno.
@veronika1603 @senselinka @majrab @butterfly333 @denidi @kakatulik
@michhaela
@lauritka zenuskyyyyy dakujem kraaasne vsetkym dievcatka , cakame aj na vase testiky . Vidim ,ze tento mesiac je super pozitivny
@katleen66
@bubo27 juhuuu baby aj ja som 27DC 😀 to je uz aka sranda 🙂 tak to budu rovnake terminiky 🙂 este aj
Dievcata, gratulujem aj ja, krasne darceky vianočné ste dostali 🙂 chvilku tu sledujem vaše rozhovory a čerpám rady 🙂 ja podobne ako @ butterfly333 cakam na ms, iba o 2 dni skor a nechcem si robit test, lebo sa bojim, ze budem zasa sklamaná. Ale stale dufam vo vianočný zázrak 🙂

@zabka1987 @sara34valentina @lauritka baby prikladam aj ja foto dnes mam 27 DC....ja som stastna prestastna 🙂 krasny vianocny darcek nam Pan Boh uz zaslat nemohol 🙂 dakujem Vam!